Nou stil de viatza (153)
Raspunsuri - Pagina 5
cornelia_laura spune:
Ce liniste e pe aici, sper ca va odihniti si nu umblati prin frigidere...
Eu am mancat dimineata 2 morcovi rasi cu zeama de lamaie si un strop de sare. La pranz am bagat un castron mare de salata(rosii, ardei, castraveti) iar mai tarziu vreau sa mananc 2 cartofi fierti in coaja cu rosii.
Afara e o vreme urata rau
, ploua si e frig asa ca probabil vom sta in casa pana maine.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Delidana spune:
Salutare si de la mine. 
Dordia, am uitat sa te felicit pentru promovare asa ca o fac acum: felicitari! 
Carmen, deocamdata lecturez cartea, are aproape 400 pagini si eu abia am trecut de 100. 
Azi dimineata am fost la alergat, am facut vreo 5090 pasi = 137 calorii consumate.
Doina, chiar te gindeai sa mergi cu burtica la concertul DM? Esti curajoasa. ![]()
Crystina, asta da motiv ca sa-ti intri din nou in forma! Astept sa ne povestesti cum a fost la maraton. Bafta micutei tale la scoala!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Carmen, dar vad ca ai aranjat lista, nu gluma...![]()
Mai sint unele mici modificari de facut: la lista cu numele de nastere apare un [/black], la semnatura ta un "b", la "Au luat o pauza" - [purple], "Filme cu exercitii "izice" in loc de "fizice" si la sloganul concursului apare ceva ce vrea sa fie : dar seamana mai degraba cu ;.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, multumesc ca mi-ai atras atentia.
Cred ca esti singura care urmareste cu minutiozitate lista.
Mephala - Gusta - Cornelia 
crystina spune:
Carmen nu..am program de alergat o data la doua zile timp de 8 saptamani intre 20-30 minute pe zi si apoi intre 30 si 60 minute. Incerc si eu!..oi vedea ce o iesi. Zi-mi ce mai fac motaneii..
Delia, mai e pana atunci..sper sa nu-mi treaca curajul. Cred ca e tare bine sa fii acasa!
Pup toate fetele!
crystina spune:
quote:
Originally posted by mephala30
acum e bine?Mephala - Gusta - Cornelia
nu..parantezele pentru numele copiilor Inei, ale lui Mamidestefan si Mercedes sunt maro si nu negre cum are trebui!
Delidana spune:
Carmen, acum e super lista! Foarte ordonata si aerisita.
Inca ceva: la Madelaine apare aceeasi greutate de 2 ori...oricum nu are mare importanta ...
Crystina,
.
Ma duc inapoi in pat sa citesc, mi-e un friiiiiiiig...
doroty spune:
Buna seara!
Ce dupaamiaza mohorata!
Sotul mi-a propus sa mancam niste caizer cu ceapa.Ca e frig si ne gandim la iarna.I-am zis nu, ca nu avem vodca. Am gustat putin totusi.
Meniu de azi
Md 2 oua ochiuri, o felie de paine prajita, ridichi, ardei gras, cafea
P paste cu sos ( am mancat o cantitate mica), bere, vin
C Caizer cu ceapa, putina pita, vin rosu
un adevarat dezmat astazi! Dar fara nu pot sa merg mai departe.
inca am febra musculara dupa exercitiile de joi cu Cyndi Crawford.
Hai, Cornelia, tine-te tare! Trebuie sa slabesti!Abaterile astea sunt periculoase la inceput.Permiteti-le mai tarziu dupa ce esti deaja ancorata bine in procesul de slabire.Sanatate micutului!
Carina, ce mai zici!
mephala30 spune:
hai mai Crys, sunt negre, 
Delia, cate grade ai in camera de ti-e atat de frig?
Doroty, da' ce te-ai incalzit azi, cu bere si vin...
ai pastrat putina 'caldura' si pentru meci? ![]()
Mephala - Gusta - Cornelia