Nou stil de viatza (153)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare!

Tzuni, te insotesc eu, virtual. Cind te intorci?

Bfly, depasiti? Cine, DM? Si n-au mai scos nimic nou?!? Pai de-aia am fugit eu de la mii de km departare ca sa vin la concertul lor din Bucuresti anul trecut? Ca sa nu mai zic ca Dave are un nou single, www.youtube.com/watch?v=PG-2KVLR2UQ" target="_blank">Kingdom, de pe noul lui albumul, "Hourglass", care imi place la nebunie! Si, ca sa pun cireasa pe tort, la anu' se va inregistra un nou album DM! Sa mai zic sau te-ai saturat de mine?

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Acuma ajuns acasa.Nici cu buletinu in mana nu stiu cum ma cheama.
Meniu de azi
lapte cu cereale
5 cafele
un pic de orez cu legume si 2 bucatele de carne.

Tzuni vorbesc olandeza.Promit cand numai sunt asa in nebuneli iti scriu un rand.

Carmen Cornelia sper ca sunteti bine cu dietele.

Maine nu stiu ce mananc dar sigur apa ,paie si bataie ca de la 6 trebuie sa fiu acolo.Sper dupaamiaza sa vina alta cumnata si sa vin acasa ca si aici am multe de facut.Promit ca maine va citesc si scriu mai mult.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Mephala merci pentru informatie. Probabil nu eram aici cu voi cand Tzuni a povestit despre meseria ei.
Tzuni ... pentru David. M-ai lovit in "corason". Super melodia, super interpretul. Iar cum se misca cand danseaza.... iti vine sa plangi.

Doroty daca nu ma insel, "buleria" s-ar traduce " bataie de joc".

Meniul de azi:
- un mar si o banana
- 200 grame branza cu smantana si 2 sosii
- un iaurt 400 grame, cu 0,1 % grasime
- dupa sala, cam la o ora am mancat branza de bivolita cu 1 rosie si un ardei capia
- un baton Fitness
-seminte de floarea soarelui

Noapte buna si pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,ce faceti in seara asta?

Eu sunt binisor,am culcat copilul,am mancat ceva usor si ma duc si eu sa ma culc.Azi am comis-o! Am zgariat masina Bine ca numai pe a mea si nu si pe a altora.M-a pus zbenga sa incerc o parcare din aia etajata,am ajuns super la etajul 2 unde jumatate era GOL si eu,nu,ca-s smekera,parchez langa rampa de iesire si am ras un stalp.Mi s-a dus vopseaua vreo 2 cm,aproape ca nici nu se vede si mi-au ramas asa niste dungi albe de la varul de pe stalp(si acolo e zgariata,dar mai finut).
PONT!! Daca patiti beleaua dati repede cu margarina,lasati cateva minute si stergeti,repetati operatiunea pana se duce culoarea straina de pe buba.Mare minune ca se duce,dar e adevarat,traiasca margarina!I-am spus la sotz la telefon si a fost asa de dragut,a zis ca nu-i nimic,bine ca n-am indoit tabla sau ca n-am lovit pe altul-gata,il iubesc vesnic!
Pe de alta parte sunt chiar mandra de mine,ca merg de o luna si abia am acum am zgariat-o,avand in vedere ca am inceput fara sa mai stiu semnele bine macar.

In rest...toate bune si frumoase.
Ati vazut dieta Leo sau cam asa ceva de aici de la femina intim? Eu vreau sa incep de luni sa o tin-se mai baga cineva,pentru sustinere reciproca?

V-am pupat cu drag !

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza!

Tzuni, drum bun la Constanta!

Gusta, vreau mai mult optimism de la tine!

Cornelia, ce planuri ai azi?
Moralul e bun?

Crystina, Sigrid, ne-ati salutat si ...unde ati disparut?

Meniul:
-cafea
-2 felii paine cu feta, sunca de pui si castraveti
-ghebe cu smantana
-un mar, o para

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Salutare!

Tzuni, te insotesc eu, virtual. Cind te intorci?

Bfly, depasiti? Cine, DM? Si n-au mai scos nimic nou?!? Pai de-aia am fugit eu de la mii de km departare ca sa vin la concertul lor din Bucuresti anul trecut? Ca sa nu mai zic ca Dave are un nou single, www.youtube.com/watch?v=PG-2KVLR2UQ" target="_blank">Kingdom, de pe noul lui albumul, "Hourglass", care imi place la nebunie! Si, ca sa pun cireasa pe tort, la anu' se va inregistra un nou album DM! Sa mai zic sau te-ai saturat de mine?

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Si eu am vrut sa ma duc la concertul DM din Bucuresti, nu am reusit ca dimineatza l-am nascut pe Doruletz( norocul nostru , ca altfel nasteam pe acolo).

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Carmen am disparut dar din cauze obiective, am facut ditai bronsita , cand tusesc am impresia ca o imi plesneasca ceva de durere.Asa ca am stat mai mult prin pat la caldura , si am mancat mult pt dieta(pt modul normal , nu), asa reactioneaza mereu corpul meu la boala cere interzise .Sper totusi cateva sute de grame in minus sa raportez.

va pup si revin

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Haloo....si de la mine...

Sunt superok, cu moralul ridicat pt ca ieri mi s-a propus un post de sef seviciu CFI(Control financiar intern) pe care l-am acceptat...si ei ma vor asa cu tot cu bb deci...o crestere salariala...si parca a mai iesit un pic soarele pe strada mea ca...ma bagasem cu capu' rau in datorii. Acuma...parca am mai iesit la liman si sper sa o tin tot asa.

Meniul de ieri, aproape identic cu cel de alaltaieri...:

Md: o felie paine, cu branzica si o rosie
Gustare: mere (2)
P: 2chifle graham cu pate de pui si castraveciori acrii si un pic de crema de cascaval
Gustare : o banana si un croisant cu cioco
C: un sandwich ramas de la fi'miu cu unt si cascaval

va poop si...mai revin!

Diana 10+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Hello!

Felicitari, Dordia!

Sanatate ,Sigrid!

Te astept sa te intorci sanatoasa, Tzuni!

Ma agit acum sa-mi iau si eu bilete la concertul cu Pink Martini.
La Diverta mai au doar locuri in spate si laterale, iar de pe my.tycket nu pot sa iau ca nu am card.

Ieri nu m-am abatut de la meniu.
Azi am febra musculara peste tot.Au lucrat bine exercitiile pentru Cindy...

Meniu de azi

MD strugure,smochine,2 felii de paine cu tofu,cafea
P orez fiert cu soia,salata de varza
C cred ca o sa fac niste linte sau o salata verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Va doresc weekend placut si cald!

multi pupici, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput