Nou stil de viatza (153)
Raspunsuri - Pagina 2
doroty spune:
Mersi, Carmen.
Nu-mi vine sa cred ,Tzuni!!!! VREAU SI EU LA CONCERT!
Datorita tie am descoperit formatia asta si mi-am tras din retea toate melodiile lor.
Dvd-ul l-am luat de la un chiosc oarecare de ziare.Stiu ca a aparut cam de 3 saptamani si probabil s-a epuizat in unele locuri.
Bfly spune:
Salutare vorbaretelor!
Azi sunt un pic mai odihnita...bebelu' nu s-a mai trezit in urlete peste noapte, in schimb s-a tot foit si chiar daca s-a inecat in somn, totusi a reusit sa doarma si el...si noi pe langa el.
Fetelor multumesc pentru sfaturi! 
Nastad i-am pus si eu in prima noapte continutul unor pastilute (recomandarea farmacistei la 11 noaptea cand s-a dus sotul la farmacie). Nu a avut cine stie ce efect probabil pentru ca treaba cu mucisorii era destul de avansata. Pe langa asta l-am tot chinuit cu bagat pe nas ser fiziologic si tot degeaba. Ieri am mai strans ceva opinii de mamici si aseara i-am dat 2 picaturi de Vibrocil, iar pe pieptutz l-am dat cu o picatura de Vaporub. Cica amandoua sunt cam puternice pentru cei mici, insa n-am abuzat si totul a fost ok. A putut si copilul sa respire cat de cat.
Oana ta e tare dulce cu replicile ei haioase!
De-abia astept sa creasca si Andrei al meu sa vad ce "bombe" scoate! ![]()
Mephala sar'na de recomandare! Chiar ma intereseaza remediile homeopate si nu numai in ceea ce-l priveste pe copil. Mucisorii sunt aposi...azi s-au mai inchegat un pic. Am auzit in ultimul timp tot mai mult de eficienta homeopatiei mai ales in afectiunile copiilor. Bebelu' a inceput sa tuseasca cu expectoratii, numai ca nu stie sa scuipe expectoratia, asa ca o inghite. Ma gandeam sa ii cumparam un sirop de tuse azi, dar nu stiu daca sunt recomandate pt copiii de 1 an.
Doroty multumesc de incurajare si de sustinere! 
Meniul de azi: fructe, fructe si iar fructe.
Cea mai naspa zi a dietei pentru ca mie fructele nu-mi tin de foame. Pana acum papam pepene galben cu branzica si ma simteam cat de cat satula, dar acum deja nu prea mai gasesc pepene. Am papat deocamdata:
- cafea
- o para si o necarina.
Urmeaza probabil o banana si iar para, necarina, para, nectarina etc.
Am niste boabe de porumb fiert la conserva...cred ca si alea se pot considera fruct, nu?
Delia si eu eram inraita cu Depeche Mode...am fost in fan club, m-am maritat cu Mister Depeche Mode (desi nu eu am fost Miss-a lui, ci doar o admiratoare inflacarata). ![]()
Totusi mi se par un pic depasiti...n-au mai scos nimic in ultima vreme, iar intre timp m-am indragostit de alt gen de muzica! 
Tzuni frumusel cantaretul! 
Ma tot intreb ce o fi insemnand "buleria"! ![]()
Gata! Ma duc la bucatarie ca azi am de copt vinete...apropo, daca le tin in frigider pana sambata fara sa le fac salata, doar coapte asa, se strica?
Va
pe toate! Spor la munca si slabit!
nastad spune:
quote:
Originally posted by Bfly
Nastad i-am pus si eu in prima noapte continutul unor pastilute (recomandarea farmacistei la 11 noaptea cand s-a dus sotul la farmacie). Nu a avut cine stie ce efect probabil pentru ca treaba cu mucisorii era destul de avansata. Pe langa asta l-am tot chinuit cu bagat pe nas ser fiziologic si tot degeaba. Ieri am mai strans ceva opinii de mamici si aseara i-am dat 2 picaturi de Vibrocil, iar pe pieptutz l-am dat cu o picatura de Vaporub. Cica amandoua sunt cam puternice pentru cei mici, insa n-am abuzat si totul a fost ok. A putut si copilul sa respire cat de cat.
Oana ta e tare dulce cu replicile ei haioase!De-abia astept sa creasca si Andrei al meu sa vad ce "bombe" scoate!
Uite , chiar nu stiu ce varsta are piticul tau, cred ca e cam de o seama cu Doruletz al meu.
Din cate stiu vaporub nu e recomandat copiilor sub 2 ani.
Vibrocil ii pun si eu lui Doruletz, la recomandarea medicului.
Carpitza cu Karvol potzi sa o pui si in patutz, trebuie sa ai grija sa nu ia contact cu pielea, eu o pun langa patutz pentru ca Doruletz e foarte agitat si sigur o va trage pe fata.
Pentru mine serul fiziologic a fost frectie...
Sanatate!
Azi am calcat pe bec, e ziua unui coleg
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Tzuni spune:
www.trilulilu.ro/zummagio/f4c043b62f0e12" target="_blank">PIESA DE TAIAT VENE SI DE BATUT SOTZU' CU PROSOPUL UD ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...in cautarea unui ingeras
doroty spune:
In sfarsit mi-e cald.!
Am executat exercitiile cu Cindy...
O adevarata placere sa te uiti la ea.
Nu sunt grele.Unele sunt deosebite de ce am mai vazut pana acum.
M-au rupt cele pentru coapse.
Meniul de azi
MD strugure,2 felii de paine cu tofu natur,cafea,ceai
P ficatei de pasare facuti la abur si conopida tot la abur
C salata de varza rosie
De azi mananc strict 3 mese pe zi la interval de 5 ore.
Ieri am rontait tot timpul ridichi, mere ,iar seara am mancat salata de cartofi fierti cu ceapa( facuta de sot)si azi aveam un kg in plus.
Nu-mi priesc deloc cartofii, fie ei si fierti, mai ales seara.
Cand imi vine sa mananc ceva mestec guma mentolata. O cumpar la borcanele sa am provizii.
roxana1974 spune:
Dragele mele: nu ma dati disparuta, va rog. Deocamdata nu am cantar (inca) si nu am ... timp. Deja mi-e si frica sa ma cantaresc...sunt grasa, stiu dupa haine.
Mai viu...
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Ati scris nu gluma....
Doroty....asa e...greu ma abtin la ostropel...dar spre norocul meu s-a terminat iar mama a gatit mancarica de conopida care mie nu imi place. Deci...deocamdata...sunt in siguranta. Cat despre branza cu rosii....nu stiu ce sa zic ca la sarcina trecuta am mancat la greu rosii si bb a fost superok.
Tzuni...
M-ai atins cu David Bisbal....e suuuper tipul si canta superb. Are o piesa super lenta si de corazon...."Digale" ...vai ce-mi place...!!!
Bfly sanatate multa bb-ului!!!
Nastad...mortala Onitza....dulce foc!
gata ca ma duc la munca...
Diana
10+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
Maine nu intru pe-aici, ca plec la Constanta. Si n-am chef nici de drum, nici de
, da' n-am ce face...
N-are chef careva sa vina cu mine?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...in cautarea unui ingeras
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Maine nu intru pe-aici, ca plec la Constanta. Si n-am chef nici de drum, nici de, da' n-am ce face...
N-are chef careva sa vina cu mine?
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes...in cautarea unui ingeras
Tzuni as veni eu,da mi s-a luat de traficul din Bucuresti si in special din Romania.
Eu nu pot spune, ca ma simt tare grasa, nu ca nu as fi,saptamana asta nu am sa ma tin de nici un regim, incerc doar sa nu mananc tarziu.M-am cantarit azi asta asa de fun si aveam 200 gr mai putin ca marti, sper sa incep sa dau jos.Mi-am adus din lucrurile ce imi mai ramasesera in tara si m-am ambitionat sa slabesc. Am 2 perechi de pantaloni care acum 2 ani cand am slabit le-am modificat si in care acum normal ca nu mai intru si ma apuca groaza.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina spune:
Pe fuga va scriu meniul pe azi:
Dimi: cafea si cereale cu iaurt
Gustare: 2 mere
Pranz: piept la gratar si salata de varza
Gustare: o para
Seara: o felie de pizza facuta de mama
Multa apa in rest
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai