Nou stil de viatza (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nastad, sa ai o zi frumoasa! Vreau sa-ti spun ca din toata gasca de aici, pe tine te admir cel mai mult pt consecventa cu care scrii, cu care raspunzi celor care ti se adreseaza. Si mai ales consecventa cu care postezi fara sa te plangi vreodata (ca altele ) ca nu te baga nimeni in seama! Am vrut sa-ti spun asta de mult, dar uite ca acum am facut-o!

Cornelia, ce-as mai vrea sa stau si eu la cratita! Macar o zi. Intreaga.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Sper ca nu m-ati uitat nu???? Va multumesc inca odata pt urari si va poop pe toate.
Eu sunt ok, ma simt bine, azi cred ca ma voi muta cu biroul in noua functie...pe care o voi prelua din mers...dar o sa fie ok, pt ca fetele se arata incantate sau cel putin asa par. Voi avea 9 fete in subordine....deci va fi cam greu dar....speram sa ne descurcam.

In rest...pt raport...nu m-am mai ingrasat, tot cu cele 3 kg puse am ramas...si sper sa o mai tin asa macar inca 2 saptamani...ca mi-am propus sa pun can 1 kg pe luna. Dar sa vedem daca ma tine. Pana acuma...vad ca reusesc.

Va poop si nu ma dati disparuta dar....nu prea am timp sa intru pe net....iar acasa stiti bine ca nu am deocamdata.

Diana 11+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Tzuni...iti tin pumnii la vizita de saptamana viitoare,sa dea Domnul sa te indragostesti de fetita din prima clipa,sa fie sanatoasa,frumoasa si desteapta ca viitoare mamica
Eu nu stiu procedura,poate ne tii tu la curent,cum e cu alesul copilului..si apoi ce faci?iti iei concediu de maternitate pana face copilul 2 ani?

In rest...la mine e bine,am slabit frumusel...banuiesc ca marti la raport eram umflata tare,altfel nu-mi explic cum am azi aproape 2 kg mai putin,ma rog sa le mentin macar,mai ales ca vin si rusii in weekend.
Azi m-au sunat de la jobul 2 (scoala privata) sa ma duc 2 ore mai mult ca au un prof bolnav,asa ca am o gramada de treaba,mai intru diseara.

Fetelor,de ruxi mai stiti ceva?????De ce nu mai posteaza? Si zuzicu?I-am trimis si pm dar n-am auzit nimic....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Tzuni, sti ca fiecare vrea ceea ce nu prea are. Eu m-am cam saturat numai de cratita, smotru de aproape 4 ani, abia astept sa reincep munca. Daca nu se intrevede bb3 intre timp, dar nu prea cred. Tin pumnii saptamana viitoare si ma gandesc mereu la tine. Sa Dea Dumnezeu sa-ti iasa in cale puiul de om care te cauta si el ca sa-i fi mamica. Off topic: sa sti ca nu am uitat de "pijamalute", cel tarziu luni pun plicul la posta.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Doroty: nu era varza calita. Era mancare de varza moldoveneasca (cu bors). Am avut in ea si 2 bucatele mici de carne de porc.
Aseara n-am mai mancat mancare mexicana, ci somn la cuptor cu salata verde si praz.

La mine sport=sarit coarda si e super misto. Am ajuns de la 200 pe seara la 900 de sarituri. Incercati sa vedeti ce fain este.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mai fetelor unde sariti voi coarda???Ca eu dau cu ea in tavan, asta daca nu sparg vreo lustra. Plus ca probabil vecinii de jos cred ca e cutremur la kg mele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Nastad, sa ai o zi frumoasa! Vreau sa-ti spun ca din toata gasca de aici, pe tine te admir cel mai mult pt consecventa cu care scrii, cu care raspunzi celor care ti se adreseaza. Si mai ales consecventa cu care postezi fara sa te plangi vreodata (ca altele ) ca nu te baga nimeni in seama! Am vrut sa-ti spun asta de mult, dar uite ca acum am facut-o!

Eeeii hai ca nu e chiar asa , mai am zile cand nu scriu sau raspund si zile cand ma mai plang (asa e intr-o familie , bune si rele), dar iti multumesc!
Succes saptamana viitoare!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Va doresc WE placut si cat mai putine abateri!
Maine imi iau liber, asa ca nu stiu daca voi putea intra de acasa.

CARMEN, ce gatesti?

va

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, pun legumele (ceapa, un morcov, telina, porumb) la fiert in zeama de pui (de ex. acum am fiert cateva pulpe pe care le-am folosit la chiftelutze). Cand sunt fierte bine, adaug condimente, ulei de masline (o lingura), boia, suc de rosii si ardeii copti taiati fasii. Mai las la scazut si toc niste marar/patrunjel.
Baietilor le place tare mult.
Daca tot schimbam retete, tu ce mai gatesti?

Dordia, ma bucur ca ne dai vesti despre tine. Sanatate si sarcina usoara.

Tzuni, ce-i al tau, e pus deoparte.

Ina, ai lipsit in dimineatza asta.

Chiar asa: Zuzilici nu e in Cuba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nastad, weekend placut si tie.
Habar n-am ce gatesc, de regula imi vine inspiratia rasfoind diferite reviste culinare.

Cornelia, eu sar coarda in camera. N-am lustra, iar vecina de sub mine e o batranica intr-o ureche.

Mergi la inceput