Nou stil de viatza (153)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Mai fetelor unde sariti voi coarda???Ca eu dau cu ea in tavan, asta daca nu sparg vreo lustra. Plus ca probabil vecinii de jos cred ca e cutremur la kg mele....

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mephala - Gusta - Cornelia

Cand e cald eu sar afara, iar acum in casa. Noi stam la casa, deci vecinii nu se plang si am camere de 2.80. Dar nu cred ca as avea vreo jena sa sar coarda la ore rezonabile nici daca as sta la bloc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, pai normal ca batranica-i intr-o ureche! La cat i-ai sarit coarda in cap....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna , fetelor!

Sunt pe ultima suta.Aseara pe la 11 mi-am dat seama ca nu am mai mincat de la prinz.

va pup pe toate frumoasele, slabutele si cumincioarele!

ina C

doroty, o sa incerc sa pun si eu semnatura cind voi avea timp.

mephala, moamaaaa ce gospodina esti...salivez!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele, pe scurt:

Raport 87.00 adica -500gr.

In rest eu tot bolnava , Adela la fel , cu antibiotic si stat linistite in pat ,

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao fetelor, va scriu pe fuga si sufar ca nu pot a scriu mai des ... ca n-am net acasa si la job is prastie...si cu monitorul in okiu' sefei mele...

Delidana din pacate cred ca cccc cantarul socrului zice adevarul, oricum hainele nu mint .

Trec printr-o perioada masoala, nu ma pot controla, mananc ciocolata si beau multa cafea din nou si abia reusesc doar sa nu-mi bat joc de mine cu mancatul asta de prostii... e nasol sa nu ai unde manca d pranz si sa inghiti prostii pe tastatura ...
mi-am luat o carte relevanta o sa va zic care e rezultatul daca am reusit sa ma resetez dupa ce am terminat-o...

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sigrid, va doresc sanatate multa.

Ina, cand ti-ai amintit ca nu mancasesi de la pranz, ce-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Am intrat scurt sa va salut,sa va pup si sa va urez un weekend placut.
Eu sunt iar varza,la mine cand nu e una vine alta...dar sa stiti ca lipsesc motivat.Pitica imi face de ceva zile febra mare,e racita cobza,vomita,tuseste de zici ca se rupe toata.Am stat ieri la urgente de la 7,30 seara pana la 2 noaptea cu febra aproape 40 ca sa plec acasa cu simplul raspuns:"n-are nimic" si o reteta pt un spray de nas.(am o parere f buna despre majoritatea medicilor de aici)
Da'nu va mai inebunesc si pe voi...intru iar cand e fata mai bine.
V-am tzucat pe toate!!!

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Sigrid si Ioana , sanatate multa si

Plec sa iau Zuza de la gradi
toata gasca

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sigrid si Ioana sanatate multa.Ioana la fel e si sistemul de aici si tare ma mai cert cu ei de fiecare data cand imi e copilul bolnav incat s-au cam saturat si ei de mine.

Carmen da o reteta de tocanata de legume imi scrii si mie.Ca de asta imi e pofta ,numai ca aici nu gasesc gogosari.

Tzuni multa bafta la intalnire.

Ina hai ca acusi termini si te tii de noi.

Ma duc sa calc niste rufe ca nu va zic ca mi-am apretat toate cacaturi posibile ca sa imi dau singura de treaba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

154

Mergi la inceput