Nou stil de viatza (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, te felicit si eu; cu sigurantza, vei fi o studenta bursiera.

Puskin, bine-ai revenit.
Dai maine si un raport?

Doroty, bafta daca incepi disociata.

Noapte buna!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Mercedes merci pentru apreciere, dar eu te felicit, ca mai ai putin si ma intreci.

Si eu am primit "reprosuri", cum ca as fi slabit prea mult si sa ma opresc. Este adevarat, am slabit mult la fata si acolo se vede rau. Dar asta este, eu ma simt mult mai bine, si sper sa ma mentin, iar daca se intampla sa mai slabesc, nu-i bai.

Meniul de azi:
- 3 felii de paine dieta cu o rosie - ora 10.00
- 2 mere - ora 12.00
- telemea de vaca cu o rosie si un ardei capia - ora 14.00
- ar mai fi trebuit sa mananc la ora 17.00 un iaurt, dar efectiv nu am avut timp, asa ca am plecat la sala.
- Dupa sala, cam la 1 ora si jumatate, am mancat iar niste telemea de vaca, cu 2 rosii si ceapa rosie si putina paine
- plus niste seminte de floarea soarelui.

Va urez noapte buna si cat mai calduroasa (ca la noi nu au dat drumul la caldura).
Pupici pentru toate fetele.

P.S.: am uitat sa felicit fetele care au slabit saptamana asta. Sa o tineti asa in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

neatza.

Cafeaua si ceaiul sunt gata.

Delidana studenta model esti.

Am trecut si de a doua zi dar aseara am mancat un mar in plus.Continui si azi si daca mai am putere inca o zi.La kg nu se vede dar poate maine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata si de la mine.
puskin, bine ai revenit!
gusta, tine-te tare ca pana la urma se va vedea la cantar. Cred ca deja organismul tau s-a obisnuit cu calorii putine si de aceea nu mai reactioneaza asa repede.
Delidana, felicitari. Mie mi-ar fi cred foarte greu sa o mai iau de la capat cu studentia.
Carmen, azi fac ficateii cu usturoi pentru baieti. Dar am sa-i gut sa iti spun parerea.

Ieri am mancat ultima masa de orez la 18.00 dar pe la 20.00 am bagat un pumn de fistic ca mi-a facut sotul o pofta....
Meniul de azi include lactate si legume.
MD: 1 Activia de baut, ceai, cafea
P: Branza telemea(3 felii) cu 2-3 rosii
C: Branzica de vaci cu iaurt
Deja simt la haine ca sunt mai lejere, mai ales la pantaloni si am mai scapat de burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza.

Gusta, buna ai pregatit.
Totusi, ar trebui sa se vada ceva la cantar. Cate banane mananci? Lapte semi-degresat?

Cornelia, ficateii se fac ft. usor, prepararea sosului dureaza mai mult. Sa-mi spui daca a fost pe gustul tau.

Violeta, ne-ai promis niste poze, n-am uitat si inca le astept.

Meniul:
-cafea
-3 felii paine cu salata de vinete
-4 chiftelutze de pui cu putina tocanitza de ardei
-un mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen ma bucur ca ti-a placut cafeaua.Mananc 3 banane si laptele fara grasimi,am cam 800g minus dar ma asteptam mai mult.Da continui nu ma las.

Puskin bine ai revenit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, te rog frumos zi-mi si reteta de tocanita de ardei. Intuiesc eu cum s-ar face dar prefer varianta originala. Desi gatesc de cand m-am maritat, mai am mutlte de invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata!

Azi sunt gospodina! Trebuie sa pun castraveti la murat ca ma bate soacra-mea de o luna sa o fac, iar baietii vor zacusca pt iarna(n-am facut niciodata, nici nu stiu sa sterilizez borcanele).Ma grabesc sa prind ultimele legume la preturi deja mari ca am auzit ca se strica vremea definitiv de sambata.

Din punctul meu de vedere 5 oua fierte intr-o zi nu inseamna mult in conditiile in care nu mananci nimic altceva, ulei si grasime animala nici nu exista in dieta.
Am cunoscut o persoana care a tinut o dieta lunga numai cu oua.Nu manca nimic altceva. Si eu ma miram ca nu ii este rau.

Am inceput sa citesc o carte, un studiu despre nutritie: "Studiul China - adevarul despre alimentatia omenirii" de dr.Campbell.
Din prefata se intrevede a fi foarte interesanta:"....o analiza foarte bine documentata a aberatiilor alimentare, stilului de viata si alimentatiei moderne."

Azi sunt mai optimista in privinta slabitului ca simt in sfarsit urmarile gimnasticii.Pantalonii sunt mai lejeri si pot sa stau mai dreapta.

Felicitari Delidana!

Cornelia tine-o tot asa ! Incearca sa-l convingi tu pe sot sa renunte la fistic.

Violeta e bine ca mananci seminte.Eu am avut o lunga perioada in care am mancat seminte de floarea soarelui si cand am ramas gravida m-am gandit ca si vitaminele din ele au avut o contributie, ca incercam de cativa ani sa raman.
Nu pot ,totusi, sa nu iti aduc aminte ca esti in concurs de slabit si uite echipa rosie ce avant a luat!

Anda, varza aia era calita si cu carne de porc? Sau astepti sa treaca si ziua Carinei?

Ina,te astept sa te incalzesti !

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dimineatza!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Gusta, ai o fetitza minunata! sa-ti traiasca!

Delidana, te felicit! daca termini facultatea cu 10, iti jur ca personal, cu manutzele mele, iti fac coronitza si vin la festivitate sa ti-o aduc!

Mephala, hai ca azi am mai mult timp de stat cu voi aici! Incerc sa fiu si ceva mai vesela, desi rushii sunt pe-aproape si sunt umflata ca un balon si mi-as manca si seful de foame!

Puskin, bine ai revenit! Acu sa te vedem mai des pe-aici, da?

Doroty, spor la "castraveala"!

Violeta, nu mai slabi! Eu in urma cu ceva ani am slabit f tare si avea cearcane, mi se descuama pielea si nu aratam prea bine. M-am cam sperit atunci. Mi-am dat seama ca organismului nu-i prea placea greutatea mea si protesta.

Fetelor, saptamana viitoare ma duc sa vad o fetita de 1 an si 3 luni. Cine stie? Poate ea e copilul meu! O sa vad.... Va tin la curent.

Sabina, te pup!

Zuzilici, e clar: nu ne mai iubesti!

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput