Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Na ca m-a palit si pe mine viroza
Deocamdata ceva muci, stranut si ochi aposi.

Felicitari!
Dar tu, tu ti-ai baut cana zilnica si obligatorie?
Hai sa-ti dau eu un remediu, apropo de cani: o cana de vin fiert la culcare, si dimineata esti alt om. Nu stiu ce fel de om, dar in orice caz altul.
in orice caz, sanatate si... tine-o pentru tine, nu o da mai departe (viroza, vreau sa spun).

Mesaj important pentru kikineata!
Cand Roxana a fost o data tare bleguta din cauza unei raceli, o pediatra cu care am lucrat eu si care e o fata tare desteapta si citita, mi-a spus ca blegosenia asta e de multe ori data de lipsa sarurilor si mineralelor, din cauza ca un copil bolnav nici nu mananca bine, nici nu bea cum se cuvine. Deci ea mi-a recomandat sa-i dau saruri de rehidratare, ceea ce am si facut si rezultatele au fost foarte rapide. La fel am facut si aseara cu Cristi, i-am dat seara la culcare si apoi cand s-a trezit noaptea si i-am dat antitermicul, iar azi se vede o imbunatatire, e bleg doar cand are febra, altfel e vioi, spre deosebire de ieri cand era placinta cu sau fara febra.

roxanica, normal ca nu imi imbolnavesc copiii cu orice pret, dar nici nu-i izolez. Nu ii duc cu buna stiinta acolo unde este un copil bolnav, dar nici nu ma isterizez daca intampaltor intalnim un copil bolnav. Desigur ca sper ca al meu sa nu se imbolnaveasca, insa imunitatea la virusii astia vine doar in urma contactarii lor. Sincer, eu de cate ori mi se imbolnavesc copiii ma gandesc ca au mai facut o tura de anticorpi, iar asta inseamna o boala mai putin in viitor... asta pe langa sentimentul de "sfarsitul lumii" pe care-l traiesc cand ii vad ca nu sunt in apele lor.
Si sa-ti mai spun ceva... virusii nu ii iei doar din contact direct cu o persoana bolnava... ei traiesc bine, mersi, si pe suprafete, in praful de la marginea drumului, pe jucarii, pe leagane, pot sa existe pe mainile tale sau ale oricarei persoane sanatoase... deci spalatul pe maini cu apa si sapun e foarte important, si spalatul serios, nu frecam de doua ori palmele si gata, am terminat.

Hai sa fac si eu culturalizare pe ziua de azi: cum prevenim transmiterea virusilor atunci cand tusim sau stranutam?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Donia
Mesaj important pentru kikineata!
Cand Roxana a fost o data tare bleguta din cauza unei raceli, o pediatra cu care am lucrat eu si care e o fata tare desteapta si citita, mi-a spus ca blegosenia asta e de multe ori data de lipsa sarurilor si mineralelor, din cauza ca un copil bolnav nici nu mananca bine, nici nu bea cum se cuvine. Deci ea mi-a recomandat sa-i dau saruri de rehidratare, ceea ce am si facut si rezultatele au fost foarte rapide. La fel am facut si aseara cu Cristi, i-am dat seara la culcare si apoi cand s-a trezit noaptea si i-am dat antitermicul, iar azi se vede o imbunatatire, e bleg doar cand are febra, altfel e vioi, spre deosebire de ieri cand era placinta cu sau fara febra.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

si de la diaree ivan era moale si adormit, doctorul mi.a spus ca a pierdut substante precum sodiu, potasiu si altele si de asta e imortanta hidratarea cu saruri minerale

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Roxanicaaaaa mai esti in zona???

Atunci cand i-ai dai lui David lapte+cereale cu tetina stea de la chicco => cate lingurite de cereale au fost si cam la cati ml lapte. Ca ma bate-un gand s-o incerc..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dayanara, un pic mai bine Sara. Noroc ca a dormit azi noapte. Si azi a dormit 2 somnuri...in carut...a papat doar 2 mese dar eu sunt ok pt. ca e mai zambeste, se joaca...uneori e molicica dar sper sa-si revina curand. Mucii inca la locul lor.

quote:
Originally posted by dayanara

kikineata - ce face aia mica? cum mai e?
apropo de cafele, beau vreo 2-3, nessuri de fapt ca mi.e mai usor sa le fac, de fumat m.am lasat in octombrie 2005, dupa vreo 14 ani de fumat

http://community.webshots.com/user/dayannara

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a deju daca nu stiai pana acum: uite declar in public: TE IUBESC! offf, ai inteles exact ce vroiam sa spun. tot asa si dani, deschide gurita, papa, cand nu mai vrea intoarce capul si maraie numai cat vede lingurita. si gata masa. la 17.30 l-am luat in bucatarie, l-am asezat la masa noastra, cu castronelul de papa. am zis sa incerc. e ffff adevarat ca nu si-a mai bagat mainile in gurita, dar numai pt ca a plecat in 4 labe pe coltar in exploatare. asa ca l-am luat in brate. tot nu si-a mai bagat mainile in gurita, dar numai pt ca era "ocupat" sa traga jos fata de masa deci......rabdare si tutun
madaluta cand am vazut la semnatura , primul institnc a fost: uite, de atata timp a ramas asa cume bona? cum se intelege cu darius?
tema cu copiii eu il duc in parc. ne dam uta, leagane, in plus mai sta in carut si se uita la copii. ne si plimbam hai-hui, dar numai pe unde e lume multa ca altfel ne plictisim. nu cred sincer ca va lua o raceala de la mersul in parc. in schimb, copiii care vin si isi baga degetele in fata/nasul/ochii/gura lui......ei cu astia e alta poveste si nu neaparat pt raceala, dar si multe alte boli ale copilariei, care nu sunt curioasa sa le cunosc de pe acum
in alta ordine de idei: vesti proaste de la surioara mea, cu tot augumentinul, infectia s-a extins si la ureche interna, nu mai aude, nu mai are echilibru, ameteste, nu se mai poate tine pe picioare alt tratament, doctorita i-a recomandat sa se interneze, logic ea nici nu a luat in considerare aceasta alternativa. sa vedem cum vor decurge lucrurile dupa noul tratament.
dani e la plimbare cu florin, eu vreau sa fac o baie luuuunga, dupa ce pun rufe la spalat si aspir
va pupic dulce
a! imi recomanda cineva un hotel curat (sa pot sa dorm bu bb in pat) si mai ieftin in buc? ca s-ar putea sa poposim o noapte, in drum spre socrii

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

revenit. numai pentru ca uitasem...

felicitari oanacat si biabaus!! sa aveti o sarcina usoara si prunci sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Laura13 sunt unii care inchiriaza apt si garsoniere in regim hotelier UNID parca se cheama www.unid.ro

Bianca 5+ si bebe Matei 16 nov 2006
poze

Mergi la inceput

Donia multumesc asa fac. Si cata dreptate ai...nici nu m-am gandit. Intrebarea e ...am saruri Humana Elektrolyt...cum se dau cat pe zi?? Cine a mai folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna seara,buna seara!
in primul rand sarcina usoara si bebei sanatosi ptr Oanacat si Biabaus.
felicitari Dia ptr Oana,s-o tina tot asa,si hai zi-ne si noua mai multe ,cum ai reusit?
in alta ordine de idei ,se pare k intram i noi in randul lumii,ca sa zic asa,adik o tuse seaca care ma scoate din minti.deocamdata panadol si stodal.sa vedem....
Dianarus,multa ,multa sanatate.la fel si celorlalti fulguleti bolnaviori.offfff,bine zicea Dianarus parca,sa ne bucuram ca sunt sanatosi.cat e de important!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Oanacat si Biabaus...sa fie intr-un ceas bun! Sarcini usoare! Bravo mamicilor!! Oare cine mai urmeaza??

Mergi la inceput