Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
Dbunny spune:
Bambo m-ai facut sa rad cu voce tare. Amu din cauza ta tre traduc bancu si-n spaniola si-n engleza.
Kikineata avand in vedere ca Dani al meu merge la gradi...banuiesc ca pe acolo e bot in bot cu toti pruncii. Plus ca se taraste mult pe jos(se vede la el pe genunchi). In plus avem verisoare de varsta noastra 6 luni,15 luni, 3 ani, 5 ani. Deci sunt calare unii peste altii gramada cand ii apuca jocul. de fapt nu pierdem nici o ocazie de a fii cu alti copii. Dani e pur si simplu fascinat de copii, d'aia nici nu ma baga-n seama cand il las la gradi. Nu-i pasa de mine[omulet bosumflat]. ´Aiurea pe strazi´ o mai luam cand nu vrea sa doarme-n ruptu capului, s-atunci o luam la plimbarica...asa aiurea..
Piticotu meu doarme de o ora, afara ploua, de papat am papat putin, nici siropelul de tuse nu l-a baut.
Intrebare intrebatoare:
Fulgii vostrii accepta intotdeuna bine siropelurile ? de ex, panadolul, deschide gurita intotdeuna si-l bea din lingurita sau ii dati cu seringa sau in lapte ? Dani nu prea-mi mai deschide gurita si in lapte nu-mi place sa-i dau...am impresia ca-l imbranzeste...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
Nici nu-mi mai trebuie termometru... cand are febra e palcinta, cand nu, e ardei iute
Noaptea a trcut binisor, mai putin cand l-am trezit sa-i iau temperatura, pe la 5 dimineata i-am dat din nou Paracetamol. Avem programare la doctor mai tarziu.
Multumesc frumos pentru urari, functioneaza! Azi e clar mai bine, spre deosebire de ieri cand era placinta cu sau fara febra.
Multa sanatate si pentru puii de dianarus, luly, dolores, danutz, kikineata, Lavinia, Dbunny si familia.
Prea mare lista, avem nevoie de vreo 2-3 voluntari care sa se faca bine si sa usureze lista.
ruxandra, la Cristi (si mine) in dormitor e cel mai frig, vorba ta, daca in restul casei nu e prea cald, acolo chiar simti ca e frig. Sunt 2-3 grade mai putin, deci am avut 18-19 grade acolo. L-am culcat cu body, salopeta mai grosuta si sac de dormit.
danutz, concediu palcut, ma bucur ca inca esti cu noi si ne relatezi de la fata locului, trimisul nostru special .
Trebuia sa iti prindem un fulg la rever
dianocica, daca mai vorbesti cu dianarus pup-o din partea mea, ma gandesc la ea.
"ca are un fond astmatic si ca efectiv nu mai poate respira" - imi vine sa-mi dau ce ceva in cap ca am avut dreptate!
Dbunny, inca nu am dat portocale, noi suntem codasi la diversificare.
OanaCat, felicitari!!!
Mai ce mandra sunt de toti sambureii nostri (iertare ca i-am insusit, dar daca sunt rude cu fulguletii inseamna ca sunt de-ai nostri, nu?) si de mamicile curajoase!
leyla, cum sa nu indraznesti? Povesteste, ca daca e de bine ne mai bucuram si noi de binele vostru. Suntem aici la bine si la rau, deci ia spune cum faceti voi baie si plaja.
Laura13, ce bunatati ai gatit tu acolo! Oul se pune in tocaturi ca sa le lege, dar cu asta se ocupa albusul, deci galbenusul nu are rolul asta, ci doar aport nutritiv. Eu zic ca daca ai pus carne in dovlecelul umplut nu mai trebuie si galbenus, ca apoi e prea mare proportia de proteine.
Dia, felicitari pentru greutate! De acum continuati tot cu dieta asta sau o lasati mai moale?
danita, poate e prea obosit P la pranz si de aia refuza mancarea, Roxana asa facea si de atunci i-am mutat masa de pranz dupa somnul de pranz. Te-ai gandit si la varianta asta?
Yagmur, blegeala pe toate fronturile azi... Revenim in 2-3 zile cu forte proaspete... (cam pe duminica, asa... ) Poate te salveaza Ktrinel daca mai scoate capul din canapele si emailuri
bamboletta, ce tare e bancul!
Monicabb, de abia astept sa ma uit la poze, vreau intai sa termin de raspuns. Ce curioasa m-ai facut!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Monicabb spune:
Uf, gata.
Problema. Dragos are patut de metal, din acela cu zabrele. Cand se ridica in picioare musca de bara de sus. Mi-e teama sa nu se loveasca si sa-si lase dintii pe acolo. Pe langa asta patul e mai ingust decat e el de lung si daca o sa cada vreodata se va lovi nasol cu siguranta. Din cauza astor doua probleme, eu nu-l pot lasa niciodata singur pana sa adoarma cu toate ca el nu ar protesta ca il las singur. La pranz il pazesc cate o ora pana adoarme. Aveti problema asta, solutii ceva? Ma tot gandesc si tot sa schimb patul e solutia, dar poate cine stie are cineva o solutie salvatoare. Macar la problema cu muscatul din pat.
Merci.
Sanatate puilor bolnaviori.
Felicitari mamicilor cu bb2! Multa sanatate!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13
ok, fetelor sunt disperata. mai ce ma fac cu mainile in timpul mesei. mai am un pic si il leg, glumesc, dar chiar nu stiu ce sa mai fac. daca are mainile ocupate (in fiecare zi cu altceva) papa. mesteca, inghite, deci nu mecanic. ca daca cumva se nimeresc reclamele sta cu papa in gurita. asta numesc eu mecanic. dar, daca nu are nimic in maini e numai cu ele in gura. bine, asa e in mod normal, doar ca la masa ma dispera. pls....daca aveti ceva solutii sau macar sa stiu ca nu e singurul si eu singura. ca sa mor daca mai rezist. decidovlecelul l-a papat f bine, dupa ce l-am pasat pe tot. inainte isi facea greata, de la orez cred. si bineinteles, dupa ce a avut ceva in manuta
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
laura, stai linitita, nu esti singura!! si din pacate, nici n-o sa treaca prea devreme, pt ca de-abia de-acum incep sa le iasa dintalaii aia nasoi, adica..ma rog..maselele :)) si eric isi baga mainile pana la cot, si nu stiu cum, dar parca ale naibii masele si canini si ce-or mai fi pe-acolo, parca fix in timpul mesei isi gasesc de fiecare data sa mai zgarme pe sub gingiuta... din motive de maini care trebuie sa fie ocupate, am inceput si noi sa mancam cu tavita montata pe scaun (ca pana acum era doar de decor, sau cel mult pt vreo 5 minute de joaca..) si in timp ce ii dau de mancare, motanila se joaca cu niste lingurite-masinuta (acum vreun an, cand s-a lansat desenul ala animat Cars, in pachetele de cereale chocapic, cini-minis, de-astea..erau lingurite de-astea masinuta. avand in vedere ca am consumat, vrand-nevrand am si colectionat, si voila ca-s si utile). am vreo 5 de culori diferite, i le inmanez pe rand, le mai da pe jos, le mai ridicam, mai trebuie sa luam si doua-trei pauze de ros... dar cat de cat functioneaza treaba... de precizat ca e foarte constient ca el in acest timp serveste masa, pt ca se uita la mine si deschide gurita singur, mai impinge putin la masinuta, iar se uita si deschide gurita, si tot asa... deci, repet, nu dispera, ca nu esti singura! :)
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by biabaus
acs chiar am nevoie de incurajarile si sfaturile tale...ma intreb de p-acum unde o sa doarma Matei, o sa-l culc singurel in sufragerie ca sa nu-l trezeasca bb2, o sa doarma cu taica-su... mai vedem, dar oricum, am probleme
Parerea mea este sa nu te stresezi de acum. O sa se gaseasca solutii la momentul potrivit. Cum zice mama (si ma enerveaza): vazand si facand. Bucura-te de momentele astea cat de mult! Sunt minunate! Sa fiti sanatosi!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Dbunny spune:
am uitat tema cu temperatura-n camera: eu sunt friguroasa tare si tind sa infofolesc pruncu, adica la 22 -23 de grade are body cu maneca scurta, pijama de bumbac cu labute si mai ii acopar rinichii din cand in cand cu o paturica. Copilu nu-i friguros, da' daca mie-mi curg mucii eu aplic si copilului haine extra... in fine, am observat ca Dani doarme muuuult mai bine la temperatura rece sa zicem 19-20 de grade neacoperit. Se trezeste de mai putine ori. Chit ca eu ma trezesc de frig sa ma acopar [omulet zgribulit]...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
a_deju spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
-UN NEGRU AJUNGE ÎN CERURI, CU FRICA-N SÂN CA NU O FIE PRIMIT ÎN RAI , DIN CAUZA PROBLEMELOR RASIALE ...
-NUMELE? INTREABA SFÂNTUL PETRU .
-LEONARDO DI CAPRIO , RASPUNDE NEGRUL .
SFÂNTUL PETRU , NEÎNCREZATOR ÎL MAI ÎNTREAB O DATA NUMELE.
-LEONARDO DI CAPRIO , INSISTA NEGRUL , CONSTIENT DE FAPTUL CA NU MAI PUTEA S-O DEA LA ÎNTORS .
-SFÂNTUL PETRU SCOATE CELULARUL , ÎL SUNA PE DUMNEZEU SI-L ÎNTREBA RESPECTOS:
-SCOATE-MA DINTR-O DILEMA , TE ROG .
-TITANICUL S-A SCUFUNDAT SAU A ARS?
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
madaluta spune:
salutare...( se simte tonul mai vioi?)
Ar fi trebuit sa fiu cea mai activa mamica de pe forum caci avem si bona si nici nu mergem la serviciu....dar nu stiu ce dumnezeu fac toata ziua de nici macar nu reusesc sa citesc ce scrieti..dar sa mai si raspund.calculatorul e deschis non- stop...dar daca ma intrebati concret ce fac in timp cat bona sta cu darius, nu stiu sa va raspund
De 2-3 zile ma simt ceva mai bine, deci nu mai stau lata in pat, fac mancare, merg in vizite, primesc vizite, iesim la plimbarica...de-astea...
Darius e bine si el...si sper sa fie asa in continuare caci prea ma speriati de virozele astea care circula printre fulguleti
Dolores, Dianarus, Donia, Iuly: multa sanatate puilor vostri si voua putere sa rezistati...
Eu ii dau oscilocccinum de 4 sapt cate o doza pe saptamana si sper sa aiba efectul scontat..adica sa nu mai raceasca...doamne ajuta...Sunt bb care au facut tratamentul preventiv si totusi au racit?
Oanacat felicitari!..vom fi colege si la odisee? tot la mai iunie intri si tu nu?
Cine mai e insarcinata? k n-am apucat sa vad din urma??
kikineata:darius inca adoarme pe jos, numai k am pus la el in camera o saltea relaxa si nu mai echiar pe jos...dupa ce adoarme il urcam la el in patut si nu mai zice nimic. dar n-ar mai putea adormi niciodata cred intr-un spatiu asa de mic caci se foieste de 100 de ori si trece prin toate colturile saltelei, adormind in cele mai ciudate pozitii...
Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
SITE FULGULETI,
dayanara spune:
la gradinita nu merge, dar daca in parc se apropie de alti copii il las, ma oftic daca e cineva mare bolnav care se apropie, si mi se face parul maciuca cand ala mare bolnav e prieten de pe aici
http://community.webshots.com/user/dayannara
dayanara spune:
kikineata - ce face aia mica? cum mai e?
apropo de cafele, beau vreo 2-3, nessuri de fapt ca mi.e mai usor sa le fac, de fumat m.am lasat in octombrie 2005, dupa vreo 14 ani de fumat
http://community.webshots.com/user/dayannara