Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Si noi am schimbat laptele in humanan 3, dar n-am avut probleme.

Sper sa fie in regula Marc si sa se faca repede bine!

Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Apropos de lapte...a trecut cineva pe Topfer 3, ca Alexuta nu-l vrea sub nicio forma. Nu stiu ce sa fac! Trebuia schimbat de la 8 luni si noi mergem tot cu Topfer 2! Cred ca de la 1 an o trec pe nan junior daca nu accepta altfel!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Roxanico, trei medici care au vazut-o recent pe Sara au sulbiniat faptul sa ma feresc de oameni, copii ce-or fi, de spitale decat extrema urgenta, cabinete ca e nebunie cu viroza peste viroza. Da eu ma voi feri. Cand oi iesi.
Auzi n-am zis nik de "Fetele cu R"...dar esti de nu se poate.

quote:
Originally posted by roxanica2006

Ruxandra, Doamne ajuta! sa fie eficente tratamentele astea de imunizare si boierimea sa nu fie-n veci bolnava.
Sa stii ca eu am incercat cu suc de portocala, da' nici vorba sa-i placa lui David. accepta asa 1-2 lingurite cand e insetat, din sticlutza ioc, din canutza nici atat. cand vede venind spre el lichidul galben isi intoarce capul de parca ar fi matraguna.
Multa sanatate si tie!

Aporpo de viroze si alte cele:
azi, in parc, o bunica pitita cu nepotelul intr-un coltisor retras. Ne apropiem cu bicla de ei, ca pe-acolo era "traseul". Bunica disperata: "Sunteti bolnavi, sunteti bolnavi???" Io zic: "Nu, femeie, stai linistita" -finalul, doar in gand- si-mi explica femeia ca baietul tocmai a terminat o tura de 10 peniciline, ca a tusit si s-a molipsit din parc. Si acum circula virozele ca nebunele si nu-l mai apropie nici moarta de alti copii.

buuuuuuun.

Voi ii plimbati pe copii asa aiurea pe starzi sau ii duceti in parcuri, ii lasati sa se joace cu alti copii au ba?
Ca noua numai intre copii ne place, ne impingem si noi, ne bagam in seama, mai furam o jucarie...oare-i bai??Mai ales acum cand unu stranuta, altu-i mucios...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

danita noi suntem pe nan2. apropo de atsa, fetelor o : cand trecem la lapte dorna? in loc de lapte praf? si cand si de ce treceti pe 3?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Si noi cu fulguletii bolnaviori:muci (asa de multi ca nu stiu cum incap in nasucul ala mic), de azi tuse si febra.

Multa sanatate, Cristinel,David, Marc,Sara,Eric ,nicole..si pe cina am mai uitat.

Cine imi trimite si mie PM cu nr. Dianei Rus..sa ii trimit un SMS,pls..

Dolores,
de acord cu tine.. eu nu il pot tine fara caciulita cand mie mi-e frig..si simt vantul rece pe la urechi.In Bucuresti poate e mai cald.. . Sanatate multa!

Laura,

Am trecut pe Milumil 3 din greseala.. dar lapte de vaca dupa un an si am vazut de fapt special pt copii intre 1 si 3 ani la Parmalat si la Humana.
Nu stiu daca e idee buna sa treci pe asta ,3, ca e atat d edulce si bun ca nu stiu cum va trece la lapte normal de vaca.

Donia,

karvolul si-a facut efectul in combinatie cu umidificatorul (Kikineata, chiar vroiam sa iti spun sa ii pui Sarei umidificator si karvol in camera- la noi a avut efect).

OanaCat,

Felicitari...waw..ce de burtici..

eu pana nu il vad ca doarme toata noaptea nici prin minte nu imi trece..sa mai fac unul..

va pup..minunatelor!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna ziua,

Asa cum v-am povestit am fost in vacanta in Spania, in Tarragona. Orasul asta face parte din regiunea Cataluniei. Am avut noroc sa fim pe acolo intr-o zi in care s-au facut castele de oameni. Bine, cred ca as putea sa zic ca am fi avut ghinion daca nu prindeam vreunul pentru ca este traditie la ei si se fac numai in zona asta. Vreau sa va spun ca sunt absolut spectaculoase mai ales ca in varf se suie copii mici, mici. Nu-mi dau seama ce simt parintii, probabil ca si ei fac asta, dar eu am stat cu sufletul la gura de fiecare data. Cand suie ultimii oameni (copii), efectiv se clatina tot turnul si cei de jos se concentreaza tare, tare. Daca reusesc vreo performanta se bucura mult, sar in sus, copiii sunt eroi, lumea aplauda, este emotionant. In timp ce se construieste castelul sunt unii care canta ceva muzica traditionala care sporeste tensiunea. Sora mea mi-a povestit ca o data a vazut o fetita care inca mai avea ‘grasime de bebelus’ si ca au tras-o ceilalti in sus. Plina de curaj!

Sa nu povestesc mai mult si sa va las sa vedeti un filmulet. Am luat unul de pe youtube pentru ca eu nu am fost in stare sa fac vreunul.

http://www.youtube.com/watch?v=bqFKmIZJQkc

Si aici sunt poze facute de noi si un filmulet in care se bucurau. Castelul ala eram absolut convinsa ca se va darama. Cred ca si ei, dar nu s-au lasat.

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaCojo/20071006Castele

Daca treceti prin Catalunia, nu pierdeti castelele! Sigur o sa va placa!

PS: Asta a fost contributia mea la culturalizare.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

bambo super bancul!!

multa sanatate bebeilor bolnaviori, va dorim sa treaca repede!
iar pentru mark si pentru dianarus...numai bine si muuulta energie pozitiva!

felicitari oanei si alessiei pentru kilogramele/gramele luate in ultimul timp! sa vedem cand or avea vreo 16, 17 ani daca tot asa or sa se bucure si ele cand mai pun un kil pe solduri..
distractie placuta la intalneala.
chiar intrebam...miro tu nu? cum mai papa kara?

nu mai stiu cine intreba de cafele....scuze. am o noapte scurta in spatele meu...beau cam 4 cani pe zi. altfel adorm in mers.

la bea in camera sunt intre 19 si 23 de grade..doarme (cu mine in pat, precizez, dar nu cu mine sub plapuma) in pijama groasa fara labute si in sac de dormit.
nu doarme nici ea bine daca e mai frig de 19..si nici daca sunt mai mult de 23...

danita daca a dat in cacaceala ...eu as renunta...as incerca din nou peste vreo sapt...

...laura parca..si bea isi baga mana in gura, dar numai cand incepe sa se sature...ea le baga, eu le scot..ea la baga, eu le scot..cam asta e modelul..sa ii ocup mainile cu jucarii nu ar avea nici un sens. in loc de mana ajunge in gura jucaria.

ma duc sa muncesc. revin acusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumesc minunatelor. Si pt raspunsuri si pt urari. S-a indopat fata cu toate alea.. Asa:

Oanacat, felicitari si sa fie intr-un ceas bun.

Dianarus, multa, multa sanatate dragului Marc.

Danita, renunta pt cateva zile la laptele nou. Eventual mai incerci dupa ce se repara burtica, treptat, treptat.

Mama ce ne mai complexeaza grasuna de Oana. 1 kil in 2 luni!!! Nici Alessia de Flore nu-i mai prejos. Bravo fetelor!

Tema cu ceilalti copii si virozele
In general casc ochii si daca vaz ceva suspicios tai-tai. In general interactionam cu cunoscuti/prieteni si ne anuntam reciproc daca ne e plodul bolnav. Sau noi adultii.. Dar atentie mare si la aglomeratii, gen hypermarket-uri sau mall-uri. Noua pediatra ne cam interzice sa le frecventam cu cei mici, in special cu Grigore, in perioada virozelor. Ca tot s-a deschis sezonul..

Tema cu laptele3:
Da di she renuntati la lapte2 daca bb il papa bine? De ex pe Humana2 scrie ca-i indicat pana in mica copilarie. (Kleinkindalter) Matei n-a baut Humana3 cu placere si apoi m-am trezit si nici n-am mai incercat sa-i dau. Asa c-a crescut cu Humana2 pana pe la peste 2 ani. La 1,5 ani am avut o tentativa sa-i bag lapte de vaca.. da s-a soldat cu un esec total (mega diaree).. era si lapte gras de vaca de tara, stupid mum ce fusei. La conu nici n-o sa-ncerc lapte3, il tin pe lapte2 pana mai incolo..poate la toamna viitoare sa trecem pe de vaca. Da mai vedem.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Mai departe... Repede, repede pana nu se trezeste baietelul!

Am facut o excursie absolut extraordinara pe malul marii din Tarragona pana intr-un alt oras (Altafulla Tamarit) calatorie care s-a terminat cu un castel foarte frumos. Am mers aproape ca la munte, prin padure pe poteca dar eram deasupra marii. La un moment dat a fost un pic inspaimantator pentru ca marea se lovea de stanci foarte tare. Aici sunt poze.

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaCojo/TarragonaAltafullaSept2007

Aici sunt poze diverse.

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaCojo/Spania2007Diverse

Va rog sa scuzati anumite tinute indecente, eram la mare...

Una peste alta, a fost foarte frumos. Am vrut sa ne cumparam si o casa pe malul marii. Super casa! Sa tot stai degeaba acolo. Am sunat sa intrebam pretul. 1.300.000 eur. Strangem bani! (am sunat doar de curiozitate, v-ati prins cred).

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Oanacat felicitari si bb2 sanatos, sarcina usoara

a_dejueu i-am fiert prima oara pastravul, si ai dreptate era cam fad; apoi i l-am facut la cuptor, cu putina apa, ff putin ulei si ffff putina sare, apoi i-am dat din pestele pe care il faceam pt noi la gratar.... asta ii place celmai mult, iar cu lamaie..

acs chiar am nevoie de incurajarile si sfaturile tale...ma intreb de p-acum unde o sa doarma Matei, o sa-l culc singurel in sufragerie ca sa nu-l trezeasca bb2, o sa doarma cu taica-su... mai vedem, dar oricum, am probleme

kikineata sanatate multa Sarei, si rabdare si curaj

Laura13 si pe mine ma innebuneste masa lui Matei, cel putin in ultimele 3-4 zile, simt ca nu mai pot, i-am dat sa se joace cu toate paharele, canile, capacele, cutiile.....altfel nu mamanca
noi mancam in bucatarie, la televizor nu se uita, nici nu l-am lasat , dar probabil ca voi ajunge si acolo; daca ii dau o bucata de mar decojit ii ocupa mainile si nu mai are nevoie de jucarii, dar e ocupata si guritza. la masa de pranz mai fac asa cu cate o bucata de paine. cu certitudine Matei nu mai vrea pasat, vrea bucatele, si ii dau cateva bucatele de morcov, cartof, dovlecel, telina.... dar mananca fff putin asa; tot tre sa-l pacalesc apoi cu "jucarii"

fug ca il aud maraind

Bianca 5+ si bebe Matei 16 nov 2006
poze

Mergi la inceput