*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 7
alinaatudor spune:
buna fetele...iaca si noi..lenesele..care stau toata ziua in pat...incep sa ma simt vinovata./..fata de toata lumea..fata de sot..care face toata treaba..fata de sefa..care e o scumpa..pentru ca am lasat-o cu toate..of..of...of
Gatta...nu e bine sa faci nimic ce ti-ar putea creste temperatura corpului....adik..nu tu frectii, bai la picioare..nimik...Mie la raceala mi=-a mers de minune ceaiul de tei (cu menta daca nu esti constipata)...cu muulta lamaie si..daca te doare in gat ..pune o lingura de unt in ceaiul asta...iti trece imediat..
Si ..in rest..proposept (cu propolis pt gat), olinth daca nu poti sa respiri si...no-spa..care mai amelioreaza si durerile de cap.
Sper sa te faci bine..muuulta sanatate iti dorim.
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
Alina 23 si Stefania
Shose spune:
Gatta...nu e voie apa fierbinte nici la baie nici la picioare. Si nici ceaiuri super fierbinti.
Fetelor nu ma uitati si pe mine sa'mi schimbati DPN pe 08.02.2008
22+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
creata2008 spune:
Irinouka - datorita faptului ca merg cu o fosta colega de liceu cu UM identic cu al meu (adica ne leaga si aceeasi zi de sarcina), trebuie sa ma duc de la 9. Pentru ca ea poate intra de la 9, de la 10 sau de la 11 la birou. Eu as fi vrut sa merg de la 11, cum am facut-o pana acum. Vin pe la 9.30 la birou, stau o ora, rezolv diverse lucruri, o intind la spital, ma intorc la birou sau ma duc direct spre o intalnire. Dar ea nu poate. Pentru mine e complicat sa fiu la 9 acolo, pentru ca inseamna ca trebuie sa plec la 8 de acasa, adica sa ma trezesc pe la 7. Adica cu o ora jumate' mai devreme decat o fac acum. Daca vad ca nu reusesc sa ma trezesc, o sa revin la ora 11, ca prefer sa dorm mai mult decat sa fim in gasca.
Am vazut ca tu te duci de la 10. Daca vii mai devreme, o sa ma vezi acolo. Parul probabil va fi prins, dar voi avea tricou portocaliu si pantaloni negri. N-ai cum sa ma ratezi! Si trage-ma tu de maneca.
creata2008 spune:
Gatta Simona - sincer, pentru o sala privata, nu mi se pare mult. Adica 250.000 lei. La o piscina normala e vreo 400 mii acum, cam asa. Fara instructor. La Cerasela e asa de ieftin pentru ca lucreaza la stat. Daca ar face cursuri separat, la o alta sala, sigur nu ar taxa doar 70 mii lei.
Pe de alta parte, una e sa iesi de la Rosetti si sa te sui in BMW si alta e sa iesi de la Giulesti si sa te sui in Dacia. Preconceptii. Fite. Figuri.
Dar, in conditiile in care mergi regulat, de 2 ori pe saptamana, sa dai 500 mii, adica 2 milioane pe luna... hmmmm.... E mult. Eu am facut scandal la Elevit, care e 400 mii pe luna. Mi s-a parut incredibil de mult. Dar dupa aia am aflat ca e un complex de vitamine si ca orice supliment din asta e la fel de scump.
Pentru ca, la toate astea, pe luna, se adauga consultul la doctor (la mine e 800 mii pe consultatie) - ca doar n-o sa stau in spital, sa astept cu orele, cand eu plec o ora-doua de la birou, Elevitu', dupa cum ziceam, alte analize gen morfo' fetala, poze, cd-uri, hiv, urina lunar, toxoplasmoza si cate si mai cate, haine noi, incaltari noi, totul pentru bebelus, mancare sanatoasa... Si ajungi la niste scoruri frumusele.
Si astia ne dau 8 (OPT) milioane pe luna!!!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by sillvy
Sunt SILLVY, o graviduta nu tocmai vesela (pt. ca sunt consemnata la pat pt. restul sarcinii! []), dar plina de sperante ca in februarie o sa-mi tin in brate un pui sanatos!!!""Sper sa ma primiti in randul vostreu... de-aceea va dau datele mele:DN:26.01.1982 UM:13.05.2007 DPN:15.02.2008
Bine ai venit printre noi !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
irinouka spune:
creata, sanse mari sa fiu mai devreme pe-acolo. unu' la mana, nu stiu zona si am uriasul talent de a ajunge in cu totul si cu totul alte locuri decat cel unde chiar trebuie sa ajung. doi la mana, n-o sa vin cu masina, ca mi-e sa nu albesc de la bucur obor pana in crangasi-giulesti, asa ca o sa ma amuz cu metroul si 41 si pe urma pe jos. cu siguranta nu o sa imi planific bine timpul asa ca nu m-as mira sa apar pe-acolo la 9:30...
te-nteleg pefect cu alegerea intre supliment de somn si gasca, la faza asta ti-ai gasit omul. :-) misto faza cu prietena ta!
abia astept ziua de maine. si-s tare curioasa cum o sa ma descurc la testul de efort.
irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
irinouka spune:
silvi, bine-ai venit! sa fii sanatoasa si sa duci sarcina cu bine la termen! te-asteptam cu comentarii, impresii, fite si talente.
apropo, pliz spuneti-mi si mie care e problema cu apa fierbinte? de ce este indicat sa evit baile, fie ele si la picioare?
pupam
irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
sweetgys spune:
Buna burtici, ce stiti despre lichidul amniotic, adica daca e in exces de ex? Mie la morfo fetala mi-a scris pe foaie CANTITATE IN EXCES, indice amniotic 173mm > percentila 50. Nu inteleg ce inseamna asta, desi la sf dr mi-a spus ca totul e ok, in limite normale, bebe un pic mai dezvoltat decat media, dar in grafice normale, totusi de ce scrie ca ar fi in exces? Stie careva care sunt limitele normale ale cantitatii de lichid? Va roooooooooggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!
Pupici la zuzici
Gya 22+ Vanessa Maria
in burtica la mami
cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA
poze
raca spune:
Gatta multumesc. Oricum simptome de infectie urinara nu am deloc si din cate stiu eu sunt anumite antibiotice permise de acum pt tratarea infectiei, daca o fi sa fie, nu?
23+
Vine Barza!
creata2008 spune:
Irinouka - ai mult de mers de la 41 pana la spital. Bine, eu vorbesc... :) Daca trebuie sa ma duc la posta, parchez in usa, ca sa zic asa. Dar e totusi mare distanta. Daca ai putea ajunge la masina 105, cred ca te-ar lasa mai aproape. Parca are statie langa Bricostore si/sau Carrefour. Si e muuult mai bine.
Daca vrei mai multe detalii, eventual si explicatii de cum ajungi la pavilionul B1, poti sa ma suni. Daca nu ne auzim, atunci ne vedem maine sigur!