*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (42)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Buna zuzici
Sanatate la cele racite. Mie mi'a mai trecut. Nu mai curge nasul si sunt apta de iesit din casa.
Am creat grupul "burtici" pe mess si m'am apucat sa adaug.

la toate si revin

22+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta, multa sanatate !
Asa am fost si eu acum o saptamana , tare nasol , acum am ramas doar cu tusea .
Azi am 28 de saptamani, am intrat oficial in trimestrul III

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by honey79

Mmmmm..Virgo ...arata bine masinaria.Sper sa o gasesc prin SUA si sigur imi iau.
Tu ti-ai luat? Esti satisfacuta de Tobi?
Felicitari pentru cele 25 de saptamani; la cat mai multe.
Gatta sper sa te simti mai bine.Stiu cat de greu paote sa fie, mai ales cand mai ai si treburi de rezolvat. Multa sanatate iti doresc.
Pupici.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+

Sunt absolut pe spate ! Mai ales ca nu am deloc spatiu sa calc asternuturi , le calc ... direct pe pat ! Sa nu mai spun de pardesie sau haine de stofa : la marele fix . Juri ca m-am intors de la curatatorie .

O prietena avea rochia de mireasa de calcat si-i era teama sa nu arda broderiile . Am rezolvat-o in 10 minute . Jupon , corset de satin , organza , tot . La dryclean ar fi costat-o basca 20 de euro , plus ia-o si adu-o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

hei, salutare!

tin sa v-anunt ca am sunat la giulesti pt gimnastica (mersi mult de info, creata!!!) si m-am programat maine. cursurile sunt exact cum a scris creata mai devreme, aveti acolo toate datele, inclusiv preturi si tot. da' le confirm si io, pt cine n-are chef sa mai caute in urma. :-) program 9 - 14, sedinta costa 70.000, prima (care include testul de efort) este 120.000.

m-a intrebat in ce saptamana sunt, in ideea ca grupele sunt structurate si dupa aspectul asta. pe urma m-a intrebat daca lucrez si mi-a spus ca in general fetele care lucreaza opteaza pt cursul de la ora 9. avand un program mai lejer, am convenit sa ma programeze maine la ora 10. trebuie sa vin in echipament sportiv (e cald in incapere, deci maneca scurta fara probleme) si vom face pt inceput testul de efort.

tipa pare f draguta si deja sunt nerabdatoare!

pupam pe toata lumea si bun venit noii zuze (sori, am uitat nick-ul!)

irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by creata2008

'Neata, fetelor!

Anca.Diana si alte fete. Erati interesate de gimnastica. Reiau, chiar daca au mai fost spuse anumite lucruri:

Cerasela Radu este kinetoterapeut, la Giulesti. Are cursuri pentru gravide in fiecare dimineata de luni pana vineri, pe 3 grupe. Una de la ora 9, una de la 10 si alta de la 11.

Procedura este urmatoarea: o sunati si va programeaza pentru prima oara la testul de efort. Acesta costa 120.000 lei vechi. Va ia tensiunea, pulsul, va intreaba cum va simtiti, daca ati facut sport de performanta si va ia cateva date de baza despre voi si despre sarcina.

In functie de cum iesiti la testul de efort, va recomanda de cate ori pe saptamana va puteti duce. Mie mi-a spus ca ma pot duce de 5 ori, dar nu am cum, asa ca ma rezum la 2 bucati.

O sedinta normala este 70 mii vechi, dar puteti face abonament. 8 sedinte - 490.000 lei vechi.

Sedinta dureaza aproximativ o ora, la inceput o luati usurel, apoi incepeti cu mai multe exercitii.

Aveti nevoie de pantaloni, tricou, ciorapi si prosop sa il puneti pe saltea. O zuza intreba de dus. Teoretic are, practic nu. Dar iti pot spune din proprie experienta ca eu, care transpir la efort, nu am avut nicio problema pana acum. Exercitiile nu sunt de efort, adica nu din alea cum suntem noi obisnuite. NU transpiri deloc, nu te agiti ca la o sala, sa zicem. Dar daca ai probleme mari, te poti spala la chiuveta, inainte sa pleci.

Martea si joia grupele deja sunt facute, ca atare eu ma duc acum cu o prietena miercurea si vinerea. V-am spus, erau gravidute si in 34-36-38 saptamani. Vinerea trecuta a venit o tipa careia ii cazuse dopul. Si era foarte probabil sa nasca in uikend-ul trecut.

Tehnicile sunt diverse, de la respiratie, la scremut (pentru nastere naturala) - mai ales in ultimele saptamani, exercitii pentru coloana, spate, sani, picioare, Kegel, bicicleta, minge etc.

Eu spun ca o sa va placa, este ok. Plus ca daca vreti sa le faceti acasa, ma indoiesc ca va apucati singure. Plus ca acolo intri si la socializare, mai afli ce face o graviduta, ce zice alta, cum se simte o a treia... E haios!

Pe Cerasela trebuie sa o sunati in intervalul 9-12, ca atunci e la spital si e cu programarile in fata. Numarul e 0723.261.393.

Pe 29 octombrie eu am programare la doctorul meu, sper sa ramana Maria Ilona.

In rest... va pupa Creata 1 cu Creata 2 in 26+

maine de la ce ora te duci sa dai din piciorutze? :-)

irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Gatta la HLG mi-au iesit leucocitele marite (12.81) si neutrofilul. La sumarul de urina mi-au iesit leucocite prezente 100 unitati (cand trebuia sa fie absente)....

23+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Pentru cele interesate de gimnastica , revin cu informatii...m-a sunat tipa care organizeaza cursurile de pe site-ul dat de Creata si mi-a zis ca tine ore marti si joi de la ora 20 si sambata de la ora 10 , la club A.ro ( B-dul Carol , langa Piata Rosetti ). Este 25 RON o sedinta de o ora . Este necesar acordul ginecologului si tb completat un formular prin care declari ca nu ai tensiune , nu ai colul deschis , placenta jos , s.a.m.d , in general ca esti apta de miscare.
Se mai organizeaza cursuri de pregatire a nasterii ( Lamaze ) , cu exercitii de respiratie , explicatii privind travaliul , dozarea efortului in timpul travaliului etc. .Aceste cursuri se desfasoara sub forma unui modul de 6 sedinte a cate 2 ore , fiecare sedinta costand 50 RON. Tipa mi-a spus ca deja a inceput un modul si ma va suna sa-mi spuna cand va incepe urmatorul.
Cam asta ...mie mi se pare cam scump , voi ce ziceti?

27+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Aveti idee...e voie baie fierbinte cu sare la picioare , pt raceala ?

Asta era remediul meu inainte de sarcina ...imi bagam picioarele in apa fierbinte cu sare si ma infofoleam bine ca sa transpir.
Nu stiu daca mai am voie sa fac chestia asta acum.

27+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu ai voie apa fierbinte la picioare

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raca

Gatta la HLG mi-au iesit leucocitele marite (12.81) si neutrofilul. La sumarul de urina mi-au iesit leucocite prezente 100 unitati (cand trebuia sa fie absente)....

23+

Vine Barza!

Si mie mi-au iesit neutrofilele marite ( 80 ) si leucocite in urina relativ frecvente. Nu stiu ce inseamna , dar intreb azi la dr. mea ginecoloaga si revin cu precizari. Leucocitele din sange mi-au iesit bine ( 9.13 )

27+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput