*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 5
kalosalina spune:
Buna fetele!
Ereena cred ca e duuuusa dr ta. Din ce motiv nu ai beneficia tu de reteta compensata? Dc este din cauza venitului, cum a zis si Laura Ioana, nu are de unde sa stie cat castigi tu. Eu zic sa nu mergi nicaieri, eventual sa inventezi o scuza - ca au predat cei de la farmacie retetele...
Fetelor si eu vreau la gym la Giulesti, dar la ce program au...cred ca o sa pot merge doar cand intru in prenatal...
A venit Bebica!!!
24+
gattasalvaje spune:
Sal'tare Zuzici !
Eu am comis-o rau de tot cu gripa...acum sunt acasa , ca n-am fost in stare sa plec la serviciu si i-am sunat sa le spun ca ma simt rau si nu vin. Stranut , imi curg ochii si nasul , nu pot sa respir ca lumea si am o stare generala de kkao. Bag paracetamol , oscilococcinum si niste pastilutze homeopate pt. gat , beau ceai fierbinte cu lamaie si cu miere si-mi spal nasul cu solutie cu apa de mare. Sper sa ma simt mai bine pana dup-amiaza , ca tb. sa plec la gine. si am de condus din Titan pana-n Rahova , lucru nu tocmai usor la ora 17 cand traficul in Bucuresti e catastrofic.
Ereena , eu am intrebat la farmacie despre Elevit si mi s-a spus ca e pe lista medicamentelor gratuite , insa mai trebuie sa platesc eu o diferenta de vreo 200 mii. N-am inteles nici eu cum vine asta , ori e gratuit , ori nu ?
Raca , ce anume nu ti-a iesit in regula la sumarul de urina si la HLG ? Mie mi-a iesit flora microbiana rara la sumar si m-am temut ca asta inseamna infectie , asa ca mi-am facut si urocultura , care insa mi-a iesit negativa.
Am sunat-o si eu acum pe Cerasela , tipa cu gimnastica de la Giulesti si mi-a zis ca nu poate organiza cursuri dup-amiaza deoarece sunt salile spitalului si nu are acces la ele dupa-masa , si ca nu lucreaza in alta parte....Mi-a zis ca poate organiza un curs dimineata de la 8 daca ne avantajeaza . Pt mine este cam peste mana , pt ca lucrez f. departe de Giulesti si mi-ar lua drumul f. mult pana acolo si inapoi la serviciu.imi pare atat de rau , chiar vreau sa fac undeva niste cursuri de-astea si aici era ideal .
Matgravidut , ti-am vazut burtica si vreau sa-ti spun ca a mea e mai mare si sunt cu o sapt. in urma ta. Poate fac azi niste poze sa ma vedeti.
27+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
carmen e spune:
E prima oara cand aud asa ceva , cum sa iti spuna sa duci reteta inapoi, mie una imi e efectiv sila de dr mea de fam, nu am fost la ea decat o data si aveam reteta de la gine a mea de 6 cut de uroegestan si ea mi-a trecut pe reteta 3 si de atunci nici ca am mai dat pe acolo, si probabil ca nici nu o sa mai dau curand , cu toate ca nu mi se pare normal sa nu ne luam drepturile noastre si beneficiem de ele.
cum creste
Carmen 24 + David Alexandru
honey79 spune:
Mai fetelor, eu chiar nu inteleg. Se mai pune problema de-a te gandi ce sa faci???? Sincer.
Nu mergi la nici o farmacie. Daca avea ceva cap, respectiva doctorita.. nu i-ar fi dat de la inceput..asta asa, ca sa zicem ca ii acordam si ei acolo, un drept.
Dar, in momentul cand ai dat o reteta, semnat, parafat... care mai e treaba??? I s-a nazarit ei madamei, dupa o ora ca... respectiva pacienta nu beneficiaza de gratuitate? De unde? Cum?
Sau..intre timp a venit cineva cu buzunare mai adanci, a lasat o gaina pe biroul doctoritei si vrea o reteta gratuita??? Si atunci, caci din cate stiu.. au si medicii parca un plafon... cat anume sa dea gratuit, ca sa serveasca pe nenea cu gaina, las ca o pacalim pe doamna gravida, caci dupa cum se imbraca si cum arata, ar avea ceva bani....sau ma rog...ce-o fi gandit asa zisa doctorita.
Scuze de avantul pionieresc impotriva specimenelor ca doctorita respectiva, dar...pur si simplu nu ma pot abtine.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+
kalosalina spune:
Honey exact la asta ma gandeam si eu ca s-a intamplat, ca alta explicatie nu gasesc pt gestul dr.
A venit Bebica!!!
24+
Ereena spune:
Pt toate med gratuite pt gravide pe care scrie 100% tot trebuie sa pletesti pt ca nu sunt decontate integral ,asta cu gratuit e de ochii lumii. Eu cum sunt mai slaba de ingeri ma gadesc nu ca a fost de o grosolanie crunta ,ci sa nu aiba ea probleme.
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
gattasalvaje spune:
Am intrat si eu pe primul sait dat de Creata si am incercat sa sun , dar nu raspunde nimeni ...oricum , preturile sunt mult mai mari ca la Giulesti...o ora de gimnastica - 25 RON si o sedinta de educatie prenatala Lamaze ( 2 ore ) - 50 RON .
27+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
virgo spune:
Pentru toate burticile care se plang de CALCAT , revin cu gaselnita ( data trecuta nu s-a vazut link-ul ) .
http://www.thetobi.com/
Miri , tu sigur esti in tema ( din pacate ... ) . Am luat ieri de la drogist un test de glicemie , o fi bun de ceva ? De curiozitate , vreau sa stiu cum stau . Ai folosit vreodata ?
Pupici la toate gravidutele , eu azi am intrat in 25 , suma rotunda .
honey79 spune:
Mmmmm..Virgo ...arata bine masinaria.Sper sa o gasesc prin SUA si sigur imi iau.
Tu ti-ai luat? Esti satisfacuta de Tobi?
Felicitari pentru cele 25 de saptamani; la cat mai multe.
Gatta sper sa te simti mai bine.Stiu cat de greu paote sa fie, mai ales cand mai ai si treburi de rezolvat. Multa sanatate iti doresc.
Pupici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+
Laura Ioana spune:
Gatta multa sanatate, mami! Iei ceva tratament? Oscilococcinum sau ceva?
Virgo la mai multe saptamani
28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007