*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 11
gattasalvaje spune:
Bonsoir Zuzelor !
Veniram si noi acum de la gine. si suntem happy ca totul e bine.
Colul meu e lung si inchis , tensiunea 9/5 , analizele cica sunt bune ( colesterol si trigliceride marite , usoara anemie - normale in sarcina , nu tb. sa va ingrijorati ) ,bebeaca crescuta bine si f. vioaie ( dadea din craci de mama-mama si avea pulsul 167 - agitata rau ) , in fine , vorba Monicai-Doc "ptiu sa nu ne fie de deochi" , sarcina bine dusa , fara probleme - asta fu parerea doctoritei.
Am vorbit despre tratarea gripei si mi-a zis ca pot face bai fierbinti cu sare la picioare , asa ca m-am executat si acum , in timp ce va scriu , am piciorusele in lighean si apa fiarta ma pisca de mor. Va spun mai tarziu daca am contractii sau nu de la baita asta ...
Mai am vorbit de gimnastica si mi-a recomandat-o tot pe Cerasela de la Giulesti...ce rau imi pare ca n-are sedinte decat dimineata
Pt prima oara , am vorbit mai pe indelete despre nastere...m-a intrebat cum vreau sa nasc , i-am spus ca natural si mi-a zis ca asa e cel mai bine. Apoi mi-a explicat ceva despre epidurala , mi-a zis ca pot aparea ceva complicatii din cauza ei , insa ea personal nu a avut pana acum probleme la nasterile pe care le-a asistat.
Mi-a mai zis ca in ultimul trimestru ma va chema de mai multe ori la niste cursuri " Scoala mamelor " pe care le va organiza la cabinet si la care va chema o moasa si o neonatoloaga de la CFR2 sa ne explice ce si cum despre nastere si despre ingrijirea copilului nou nascut.
Interesant , nu ?
27+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
nemary spune:
cautand capitolele necitite, am vazut ca unul mai vechi are 2 mesaje noi de la o noua
le copiez aici:
Buna,
va citesc mesajele in foileton! De cateva zile si as vrea sa intru si eu pe lista. Se poate? Ce date aveti nevoie? Noi suntem Ceska si Dudu mic ( pt ca Dudu mare e taticul). Desi nu stim inca ce asteptam ne concentram asupra unui baietel! Probabil vine pe lume pe 10 ian 2008, la trei zile dupa ce implinesc 31!!! Suntem deci in sapt: 26+4zile.
Zilele astea mergem la control si poate, poate!
In special pt Honey pt ca am vazut ca esti si tu in Germany: hai sa ne intalnim cumva sa stam de vb pe mail sau mess. Si eu locuiesc in Germania si as vrea sa mai schimb pareri cu mamici de aici. Vrei?
Pupici tuturor!
Ceska
Mari 24+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
urmatorul:
Trimis la: - 08/10/2007 : 08:57:13
--------------------------------------------------------------------------------
Hm!
Alina 023: Sa inteleg ca tati nu e f curios sa afle noutati despre bebe? Poate e asa la al doilea! Dar ce te faci daca e asa de la primul????????? Poate e putin derutat, poate nu isi poate imagina cine locuieste in burtica la mami, poate isi face griji pt viitorul in trei???!!!!! Habar nu am! Ultima reactie a fost de suparare la adresa mea ca ne-am apucat de zugravit dormitorul nostru unde va fi cazat pt inceput bebe. Si am avut eu un mic "accident de munca". Am vazut ca era f ingrijorat dar in rest pauza. Aproape ca ma intreb cu cine m-am maritat???? E totusi macho si nu si-a dat arama pe fata pana acuma? Cica eu nu arat ca J. Lo, care se pare e si ea gravida!!!!!!!!!!!!! Si nu cred ca era un compliment!!!! Pt starile mele emotionale or fi de vina hormonii dar la el????? Spuneti-mi ca trece! Eu sper in marea minune de la nastere dupa care se va innebuni dupa copil! Oare de aia imi si doresc baiat?!!!! Sa aiba cu cine relationa tati de la inceput! Replica tare: "daca e fata ce pot face? sa merg cu ea la lectiile de balet?""" Ca doar nu tre sa poarte el fustita de tul roz!!!!!!!!!!!! Din partea mea poate merge cu ea la pescuit si fotbal ca despre feminitatea avem noi grija -eu si surorile mele ce sunt innebunite sa fie matusici!!!!!
Ce ziceti?
Mari 24+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
si am mai gasit unul de azi:
Trimis la: - 11/10/2007 : 13:45:59
--------------------------------------------------------------------------------
Deci:
zicea cineva ca sunt in urma. Mi se pare normal sa fim mai in urma la inceput!!!!!!!!!!!!!!!! Si unde ma rog e capitolul asta 40? are un link? Cum il gasesc???????????????????
Ceska
Mari 24+ bebe
odiseea
LaLa_20 spune:
darene nu ma speria cu malformnatii din cauza k mananci ficatei...eu nu am stiut nimik pana acum...si am mancat de cateva ori....k am poftit...bine k nu am manacat in cantitati mari...sper sa nu fi facut nimik rau
Cea mai optimista gravidutza!
23+
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
docdecap spune:
Lala_20, nu te speria ca vine doctoru'de cap cu !!
pai de-aia ne vorbim noi aici, ca sa avem de ce ne speria?
mai zuzelor, mai!
treaba cu malformatiile e legata si de faptul ca ne ingriim altfel de sarcinile noastre, adica facem eco, depistam malformatii, nu ca acum 10-20-30-etc de ani. si pentru ca stim ce miscodraci evitam, care dau malformatii (ca Listeria, toxo etc.)
daca te linisteste cu ceva, si eu am mancat ficatei, evident nu am exagerat si i-am pregatit temeinic!!
optimista si linistita, da??
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
LaLa_20 spune:
da Monicagata m-am mai linistit multumesc.
23+
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
docdecap spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
da Monicagata m-am mai linistit multumesc.
ma bucur mult, si sa ramai cea mai optimista graviduta!!
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
nemary spune:
fetelor, eu inca citesc din urma. mesaj din cap.41:
Trimis la: - 11/10/2007 : 04:20:39
sunt noua pe forum, nick-ul meu este adelaidam
DN 30.04.1980 UM 1.05.2007 DPN 3.02.2008
Mari 24+ bebe
odiseea
docdecap spune:
Gatta, felicitari pentru bebelina bine si mamica in forma, ptiu sa nu te deochi!!!
e bine ca nu mai ai tensiunea mare si au iesit si analizele bine!!
foarte frumoasa ideea cu scoala mamicilor, sa va fie de folos!
nemary, iti cedez tie titlul de 'neuronus vigilantus', eu am cautat si acum mesajul de azi al lui ceska, nu l-am gasit. oi fi cu capul??
deci, ceska, bine ai venit, mai scrie, e bine ca stii ca mesajele tale la inceput sunt in urma, hai repede-repede sa ajungi la 10!!
va pup si cred ca deja noapte buna,
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru