*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (42)*
Raspunsuri - Pagina 10
creata2008 spune:
Asa, Monica, acum, la spartu' targului vii si tu!
Eu tocmai o iau spre casa... V-am pupat! See u tomorrow!
Ereena spune:
Nu pot sa cred.........dupa 2 zile in care mi-am prins urechile incercand sa fac tickerul de pe lilypie , sa-l fac pt desktop .............am reusit.........asta pt ca sotul meu ramane i urma cu numaratoarea saptamanilor.........
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
irinouka spune:
brava, ereena.
nu reusesc sa-mi dau seama cum sa corectez greseala cu zilele ramase. poate maine. :-)
irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ereena spune:
quote:
Originally posted by irinouka
brava, ereena.
nu reusesc sa-mi dau seama cum sa corectez greseala cu zilele ramase. poate maine. :-)
irina 26+
Poate ai scris gresit luna ori la um ori dpn ,incearca la edit text
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
docdecap spune:
fetele, azi am fost si eu la dr. ptiu-ptiu sa nu ma deochi, ce m-au mai laudat si medicul de familie si ginecoloaga, ca duc sarcina foarte bine, ca e marisor bebeul, ca ce tensiune am (m-au prins amandoua la 9 cu 6!!)
maine fac analizele, sa vad daca si atunci ce mai spun despre mine!!
Creata, io sunt fermecata de traditiile astea, mi-e ca rad cei din jur de mine, dar mi-ar placea sa am moasa la copil, sa-i fac baie in apa cu oua, rozmarin, bani si flori...
Lorena, eu am incercat si crema speciala (mai demult, e adevarat), si nu am avut cine stie ce revelatie. daca era sa usture, ustura. Poate intre timp au mai evoluat!
asa ca cel mai bine era: acum facem jumate, curatam, apoi inca jumate. dura ceva mai mult (dublu!) dar era mai sigur pentru iritatii ca puteam controla pozitia si pe unde ajunge...
stau pe aici, ma mai bag in seama...
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
darene spune:
Si eu pe aici,am citit ce ati scris si vin si eu cu parerea mea de 2 lei.
Se recomanda dormitul pe stanga pt ca e cea mai buna pozitie in care sangele si nutrientii circula mai usor la bb.Daca dormi pe partea dreapta nu e tocmai rau pt bb dar pe spate ingreunezi circulatia sangelui.Am mai citit pe undeva ca nu e recomandat dormitul pe stanga din cauza ficatului.
"The best sleeping position for a pregnant woman after midpregnancy is on her left side. This position ensures unobstructed blood flow through the body because the major blood vessels — the aorta, which delivers blood from your heart to the other organs, and the vena cava, the vein that returns blood to your heart from the lower extremities — are slightly to the right of the center of your back. Of course, we all shift position many times during the night, so don't worry if you wake to find yourself flat on your back — but do turn back on your side. "
In legatura cu recomandarile medicilor,fiecare decide daca le aplica sau nu ca de aceea sunt recomandari.Cum ar fi cu ficateii - e adevarat ca inainte poate mancau mamicile/bunicile noastre ficatei in sarcina (mie de ex nu mi-au placut niciodata dar acum cateva sapt mi s-a facut pofta si am mancat un pic) dar tot atat de adevarat e ca s-au nascut copii cu malformatii cauzate sau nu de acesti ficatei.
Poze
Elena
28+
darene spune:
Eu dorm si pe stanga si pe dreapta si chiar ma trezesc uneori noaptea pe spate.Ce sa fac,parca stiu eu ce fac in somn?Si il simt pe bebe miscandu-se exact pe partea pe care ma asez,ma intorc pe partea cealalta,hop si el cu suturile sau impinsul.Ma gandeam la inceput ca-l deranjez dar acum sunt sigura ca se joaca pentru ca,daca e pe stanga sa zicem si ma asez pe partea stanga il imping in sus,nu e ca si cum m-as aseza peste el,e tocmai invers,el e deasupra.
Spuneti si voi e corect cum gandesc?
Poze
Elena
28+
docdecap spune:
quote:
Originally posted by darene
Eu dorm si pe stanga si pe dreapta si chiar ma trezesc uneori noaptea pe spate.Ce sa fac,parca stiu eu ce fac in somn?Si il simt pe bebe miscandu-se exact pe partea pe care ma asez,ma intorc pe partea cealalta,hop si el cu suturile sau impinsul.Ma gandeam la inceput ca-l deranjez dar acum sunt sigura ca se joaca pentru ca,daca e pe stanga sa zicem si ma asez pe partea stanga il imping in sus,nu e ca si cum m-as aseza peste el,e tocmai invers,el e deasupra.
Spuneti si voi e corect cum gandesc?
Poze
Elena
28+
spun si eu, e corect, oricum se aseaza dupa cum ii vine si cat de somn ii este, daca are chef de joaca, se va juca pe orice parte. si la mine e la fel. singura problema pe care o am lungita in pat e ca, daca sunt un pic balonata, intoarcerea se lasa cu crampe si durere, mai mult ma trezeste asta decat bebe!!
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
carmen e spune:
quote:
Originally posted by irinouka
creata, o sa te sun maine de ajutor, daca-i nevoie. am inteles ca ar fi cam 15 minute de mers pe jos de la statia lui 41, pe sub pod, pana la maternitatea giulesti. iar eu merg repejor. fac o incercare si data viitoare, cand voi sti la ce sa ma astept, imi pun marele posterior direct in masina daca e cazul.
fetele cu apa fierbinte, nic un semn?
irina 26+
http://bd.lilypie.com/APump3.png
de la 41 poti lua 178 si cobori in fata la trezorerie, de acolo nu e mult pana la spital , eu zic ca e mai bine decat sa mergi pe jos, ca e destul de mers.
cum creste
Carmen 24 + David Alexandru
laura_dimitris spune:
Buna seara fetelor.
Sunt fericita ca s-a indreptat putin vremea si am putut sta din nou in parc cu copilul si barbatul.
Astazi am fost si la medic sa vada rezultatul analizelor si eco morfologica. Este totul in regula. Pentru carcei mi-a dat sa iau magneziu efervescent si in rest, in fiecare zi o paqstiluta cu un preparat din fier. Voi luati fier? Mie mi-a spus ca incepand de acum voi lua fier pana face bebelusa 3 luni.
Bun venit noilor venite, Adelaidam si Sillvy !!! Spuneti-ne ceva de voi!!
Gatta, imi pare rau ca esti racita. Of, stiu cum este ca am fost si eu... Speram ca a trecut valul de gripa dar se pare ca nu.... Sanatate multa!!!
Lala, Si mie dupa ce mi-a trecut raceala am ramas cu o tuse... Aproape 1 saptamana am tusit pana s-a rupt. Eu luam stodal.
Creata multumesc mult si eu pentru informatiile referitoare la gym de la giulesti !!!
Irinuka, ce bine ca ai reusit si te duci maine la gym! Super. Sa ne spui si noua cum a fost.(Astazi am ajuns devreme acasa si am vazut Y&R, sa-mi spui daca vrei un pm cu un rezumat!)
A, si, ID-ul meu de mess este cuclita2000.
Pupici!!
Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003