Pareri despre gradinita VISE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanapnsc spune:

Drept la replica- FINAL:

Cineva m-a sfatuit in momentul in care am intervenit in discutiile de pe prezentul forum sa nu o fac. Cu siguranta ar fi fost mai bine. As fi scutit (singura opinie a d-nei Oana Ionescu pe care o impartasesc) energie si timp... Dar din greseli castigi experienta si, uneori, inveti cate ceva... Resemnarea mioritica nu ma caracterizeaza si nici nu pot fi de acord ca e benefica economiei de piata, asa cum nici nu consider ca relatia director de gradinita privata-parinti trebuie sa stea sub semnul obedientei, bine asezonata cu cenusa turnata in cap spre satisfacerea deplina a "clientilor" (fosti sau actuali). Consider ca RESPECTUL este un MUST al oricarei relatii si nu directia din care vin banii face legea(sa nu uitam un aspect esential: parintii platesc niste servicii prestate, nu dau de pomana, asa ca ambele parti implicate isi datoreaza una celeilalte aceleasi lucruri!!!)
In concluzie, cine accepta aceasta realitate, va intelege exact ce trebuie inteles din interventia mea!

Cu respect,
Oana Paunescu
Director General Gradinita VISE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Dna Directoare,
nu pot sa cred ca nu ati inteles nimic din tot ce s-a spus pe marginea acestui subiect.Intr-adevar este vorba de respect reciproc,dar dvs.nici nu-l aveti si nici macar nu-l mimati.Din fraza care incheie ultima dvs.interventie eu inteleg cam asa:cui ii place bine, cui nu-la revedere,fraieri gasim.Asa trebuie sa gindeasca un cadru didactic implicat in educatia unui copil,in care parintele trebuie sa aiba incredere deplina?Pacat,mare pacat de tineretea dvs si de ...altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabynic spune:

In momentul in care eu am avut o nemultumire , am discutat-o si problema mea s-a rezolvat.Daca nu aveti curajul sa vorbiti , dar mai tarziu improscati cu noroi , nu este normal.Mi se pare corecta atitudinea d-nei directoare .Dansa apara o imagine pe care s-a chinuit s-o construiasca cu destul de mult efort.
DACA GASITI GRADINITA PERFECTA SA MA ANUNTATI SI PE MINE!
MULTUMESC ANTICIPAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza_roza spune:

Din pacate, in aceasta gradinita am auzit urmatoarele cuvinte spuse de catre o educatoare unui mic ingeras :,, daca nu incetezi sa plangi te arunc pe geam!''(tipand). Pacat! Am vazut ca pe pagina lor de site au o prezentare frumoasa, dar aveti mare grija in alegerea gradinitei, pentru ca stiti cat de important este acest lucru. Am vazut multe lucruri nefiresti in aceasta gradinita, dar exemplu cred ca este suficient.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

O cunosc personal pe dna directoare Oana Paunescu, cunosc si gradinita dumneaei si, pentru ca astazi la mine la atelier s-au purtat mai multe discutii despre subiectul pe care crisiacob l-a deschis pe acest forum (deh, google e nemuritor (si rece) ) si unii parinti ramasesera cu parerea ca Gradinita Vise are probleme, vreau sa va spun cateva cuvinte referitor la acest subiect.

Lucrez de cativa ani cu copiii, stapanesc psihologia copilului si nu ma arunc in afirmatii gratuite.

Deci:
- gradinita trebuie aleasa in functie de dorinta copilului si nu in functie de felul in care directoarea complimenteaza parintii
- copiii dnei Paunescu imi sunt elevi si baiatul dumneaei, cel despre care se discuta ca turuie o poezie intreaga, este foarte bun - da, este bun si intr-un loc in care mama lui nu e directoare, pur si simplu asa e el
- costurile de intretinere a unei gradinite particulare se ridica la multe mii de euro/luna, banii pe care dvs ii platiti se regasesc in mod direct in chirie, salarii, activitati
- eu cred ca daca un om, ma refer acum la dna Paunescu, poate sa-si educe copiii proprii atat de frumos, cu siguranta este o persoana care se pricepe la asta

M-a surprins foarte mult astazi, sa aud la mine in atelier, ca parintii discuta despre un subiect scris pe un forum in urma cu 4 ani.

Raspunsul dnei Paunescu este ok, pentru ca el vi se adreseaza voua, unor oameni maturi. As fi vrut, cand baietii mei erau la gradinita, sa intalnesc o directoare de gradinita cu picioarele pe pamant, care sa aiba o atitudine asemanatoare cu vechii profesori, aceia care impuneau respect numai cand intrau in clasa, inainte chiar de a deschide gura.

Intr-adevar, opiniile parintilor sunt foarte importante dar nu dupa consumarea evenimentului si in lipsa actorului principal, cand opinia se transforma in barfa.

Astazi, respectul este o notiune diluata si cred ca multi dintre voi simtiti asta pe pielea voastra. Sa va reamintesc ca cei mici imita ceea ce vad si aud?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Cineva trebuia sa readuca subiectul pt. ca se apropie reinscrierile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

ce interesant, ia uite ce scria oanapnsc (cea care acum se semneaza clar ca si directoarea gradinitei) acum vre-o 4 anisori http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=102941&REPLY_ID=2862432 ...eram interesata de aceasta gradinita, dar acum nici nu mai vreau sa stiu de ea, m-a degustat metoda de promovare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Incredibil!
Ca sa va amuzati iata si cateva din replicile pe care d-na directoare le-a dat pe parcursul topicului, sub numele de oanapnsc (se pot verifica de altfel...):

"imi pare sincer rau ca nu ati avut ONESTITATEA de a va exprima nemultumirile"

"Consider ca RESPECTUL este un MUST al oricarei relatii"

"De cand e lumea si pamantul, oamenii s-au impartiti in categorii, una dintre ele fiind multumiti-nemultumiti. Toti au loc sub soare. Dar felul in care iti exprimi nemultumirea face, cu adevarat, diferenta. Faptul ca platesti nu iti motiveaza absentele de la orele de Educatie Civica sau lacunele celor sapte ani de-acasa, cand parintii ar trebui sa se preocupe de inradacinarea in sufletele copiilor a unor valori fundamentale, cum ar fi CORECTITUDINEA si CURAJUL."

Tin sa va precizez ca majusculele nu au fost adaugate de mine, ci chiar de dansa.
Avand in vedere ca am fost facuta cu ou si cu otet de d-na directoare pentru simplul fapt ca mi-am exprimat nemultumirea (desi la inceput, dupa cum se poate vedea, eram extrem de multumita...) astept o explicatie.
Si nu, nu am uitat inca cum copilul meu a trait acolo prima experienta segregationista (pe motiv ca la 3 ani nu era asa evoluat, nu vorbea prea mult) si cum a fost marginalizat alaturi de alti "saraci cu duhul" in camera de la etaj, care avea jumatate din dimensiunea salii initiale (si asa mica, deoarece acolo este o vila de locuit)
Si tin sa va anunt d-na directoare ca Radu are acum 7 ani, a evoluat minunat, a fost mana dreapta a educatoarei ("punctul de echilibru al grupei" dupa cum se exprima dansa) si este foarte apreciat atat de adulti cat si de copiii din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

ce interesant, ia uite ce scria oanapnsc (cea care acum se semneaza clar ca si directoarea gradinitei) acum vre-o 4 anisori http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=102941&REPLY_ID=2862432 ...eram interesata de aceasta gradinita, dar acum nici nu mai vreau sa stiu de ea, m-a degustat metoda de promovare.

Si mai e si asta (tot postarea userului oanapnsc):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82499&whichpage=4

Il vazusem mai de mult dar sincer imi era si de subiect si de persoana si de modul in care e adus in top in perioada inscrierilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gepetto spune:

buna seara. si noi suntem in cautarea unui after school si "vise" ni s-a parut printre cele mai decente din zona. ca puncte pozitive: cel mai frumos interior dintre cele vazute, impartirea activitatilor optionale (3 de engleza, unul de dezvoltare personala si unul de arta), curte decenta, curatenie, zona superba, apropiere de casa (evident, ultimul este foarte subiectiv).
mentionez ca acum au un alt sediu decat cel din serafinesti.
puncte negative: programul pana la ora 18:00, apelativul "pisi" folosit foarte des de persoana care ne-a facut turul, curtea insuficienta, dupa parerea noastra, pentru gradinita&after school. cu toate astea era in top 2, tinand cont ca celelalte optiuni vazute aveau mai multe dezavantaje. dar....
1. raspunsurile doamnei directoare pe acest forum, chiar daca risc sa dezamagesc nou-venit fiind, nu mi s-au parut impertinente, dimpotriva, denota o gandire structurata si o inteligenta peste medie, nici noi nefiind adeptii conceptului: "eu platesc, deci de banii mei reau sa fiu respectat"...sunt multe nuante aici si sunt de acord cu principiul reciprocitatii invocat de doamna directoare oana paunescu...
2. modul in care s-a dedublat si si-a facut promovare pe forum pretinzand ca este o mamica "oarecare" nu poate insa sa nu ma ingrijoreze. onestitatea de care vorbea dansa nu prea exista in acest caz. in plus, sa intri cu acelasi nume de utilizator nu mai denota acceasi inteligenta de care a dat dovada, din punctul meu de vedere, in schimbul de replici pe care l-a avut cu fostii clienti.

prin urmare, am inclina mai degraba sa nu, decat sa da.
dar tot ramane intrebare: ce after school asemanator exista in perimetrul larg din zona vatra luminoasa? foarte importante: o curte spatioasa, interior cat de cat cu gust, curatenie si grija pentru mancare, personal echilibrat, principii moderne de interactionat cu copiii, program pana la ora 19:00 etc.

a doua din top, desi mai departe, ar fi after school euclid. din pacate nu exista nicio parere pe net sau nu am gasit noi. minusuri fata de "vise": mobilier standard (poate suna ciudat, dar am vrea ca spatiul in care va petrece o mare parte din zi copilul nostru sa fie cu gust, sa-i dezvolte gustul pentru frumos), lipsa programului learn to be, zona nu este chiar la fel de linistita si distanta de casa (iarasi subiectiv, nu are legatura cu after school-ul in sine). dar si un mare plus, pe langa programul pana la ora 19:00: prezenta unei sere si a unei curti foarte spatioase.

rog foarte mult pe cei care au informatii despre euclid sau despre ceva care sa semene cu ce am descris eu mai sus in zona vatra luminoasa (nu neaparat la 2 pasi) sa ne ajute in luarea unei decizii. multumim frumos.

Mergi la inceput