Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
gbutucica spune:
Neata la voi! sa fie o zi plina de bucurii si vesti bune.
Am trecut numa sa va salut si sa va las un pupic.Desi am apucat sa va citesc imi cer scuze ca nu las un mesaj chiar asa cum v-am obisnuit, dar presimt ca va fi o zi ingrozitoare pt mine si nu am timp. am un mini proiect de facut si nu ma-ma putut abtine sa nu va urez o zi usoara.
Va pup pe toate cum deja stiti si.
Racitele sa se faca bine !
Cele care nu si-au facut prezenta au absent nemotivat , dar si .
Celeor prezente .
Iar cele care doar ne citesc , a-ti face bine sa mai butonati tastatura din cind in cand , poate se prezenteaza si cele ce trebe sa faca noi capitole.
Cine merge azi la doctor sa vina cu vesti bune!
Cine isi serbeaza sotul sa aibe petrecere frumoasa si grija mare la mincare!
Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community
http://bd.lilypie.com/QQhup3.png
mihutza11 spune:
Bitzule nu-i problema ca spui cu ce... eu sunt asa pofticiasa de felul meu... dar ma descurc eu pana satisfac pofta.. si mersic de invitatie
in leg cu drumul la baie... in primul trimestru cred ca mergeam de cel putin 3ori pe noapte, e drept ca atunci beam un ceai de codite de cirese (imi vazuse doctorita la eco ceva firisoare de nisip la rinichi-si acum spre rusinea mea m-am lasat de ceai )... dar acum daca e sa merg se intampla numai o data... cat despre constipatie nu am probleme, dar daca e sa se intample la mine se rezolva imediat cu un pic de cafea. Nu stiu daca asta ar trebui sa fie efectul (eu fiind nebautoare de cafea) dar uite ca asa se intampla. CUm beau un pic, cum simt nevoia . Si apropo de asta vad ca de cand sunt imi vine sa beau cate o gurita de cafea.. dar putin si indulcita si cu lapte, e mai mult 3 in 1.
Blankar sper sa iasa bine TT!
Trebuia sa il fac si eu, dar m-am hotarat sa nu il mai fac, mai ales in urma discutiilor de pe aici... asa ca o grija in minus..
Cat despre ficat, am mancat f putin (oricum ma asteapta niste ficatei de pui la congelator )... in schimb ceva pateu am mai mancat...
Ieri am mers la o alta dr gineco (e prima oara cand am vazut-o la fata, dar cu ea voi naste- ca e tare dragutza) si s-a uitat la analize si imi spune: "pai eu nu am mai avut e mult asa o gravida cu asemenea hemoglobina (13- ceea ce e ff bine) de nu mai tin minte" si se uita la fata mea (eu sunt mai palida de felul meu) si s-a mirat ca nu am lipsa de fier. Si i-am zis asta e culoarea mea si mi s-a mai spus faza cu lipsa de fier, dar uite ca nu e.. ce bine imi pare! Cu CA si MG stau mai prost, si a zis sa continui sa iau CA, spre deosebire de prima dok gineco, care era impotriva calciului. Oricum noua dok e pregatita si pt nastere naturala si pt cezariana, daca va fi nevoie, ceea ce ma linisteste!
Sovi, Naty eu nu am mancat niciodata raci... ce gust au? m-ati facut curioasa... nici macar nu as sti sa ii prepar.. poate odata si odata o sa am onoarea sa mananc si eu...
Cory si eu de mii de ori! imi place si mie de tine pt ca te simt ca o adevarata luptatoare si admir enorm asta! si pomelnicele - tare faine!
Zozelina mi-e dor de ciripeala ta, dar te inteleg... probabil ca esti gospodina sefa... abia astept sa ne spui ce bunatati ai facut! pt sotior si sa fiti fericiti alaturi de bebelan (se de viitorii bebei, nu?)! distractie maxima!
Cami33 bine ai venit pe crengutza! sarcina usoara, fara probleme si bebic sanatos tun!
Simo si sper sa revii repede, ca mi-e dor de tine!
mami papacioasa sper ca esti fresh azi.. si pe mine m-a durut capul rau de tot ieri, dar a trecut... ca asa trec toate
Diana
Giani bafta cu proiectul! si da-le clasa la toti!
Delphin sory ca nu te pot ajuta cu un nr la Mama Cozonacilor... atat de laudata e pensiunea asta, incat cred ca vreau si eu sa stiu nr de tel!
mamaaa ce de scrisoare... cred ca e cea mai lunga (a mea) de pana acum... dar si ce daca!
V-am pupicit acum!
Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu
zozela spune:
Buna dimineata iubitele mele "necuvantatoare"!
Mi-a fost tare dor de voi!Am avut o zi-de cosmar-pot spune,ieri..Multa alergatura intr-un trafic infernalAm ajuns acasa aseara pe la 21.30 si abia am mai avut putere sa-mi fac un dush si sa ma cremu.i.esc
Asa..sa nu ma lungesc cu introducerea-pt.ca desfasurarea actiunii este este de dimensiunile Shogunului
Bine ati venit Eve si Cami!Sedere placuta in stol si un "final de calatorie" cat mai usor!
Naty-ati fost superbi!Cuvintele nu-si mai au rostul!
Adela felicitari pt.flacau!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Nicol frumoasa burtica!Poate ascunde un musculos mic!
Violeta si eu sunt pro-peste!Chiar ieri am macat o portie de somon
Bubu!
Felicitari Mami pt.BB jucaus!
Sovi esti nebunica rrraaauu!!Sa nu te prin ca mai bagi picioarele in apa fierbinte ca te de nu te vezi!Nu ai voie!
Blanka te-ai mai linistit?!Ai vazut ce shugubetz e BBle tau?!
Varuna incep pt.maine-poate vii cu coloratuuul!!
muuulti Clau!Sa porti cu placere noile tzoalee!!Mi-am mai luat si eu 2per.de pantaloni-unii denim care au un ditai "loc" pt.burta(cred ca o sa-i port pana nasc) si unii din raiat maro cu "burta" mai micutza(astia-s mai sepsi)..
alta randunica-nebunica-Roxyyy!Auzi la ea..2eco intr-o saptamana!
Ralu ma bucur ca ai scapat de stresul TT-ului!
Ali!Stai linistita ca e normal sa simtim intepaturi prin burtica..Se intind amaratele alea de ligamente care sustin uterul..Daca esti atenta-o sa vezi ca asta se intampla mai ales la miscari bruste..Deci..calmo-no hurry
Pai-Irina invredniceste-te odata si nu ne mai tine in suspans!!
Serryio fata ingrijorata!Nu-i chiar de neglijat problema ta-trebuie sa fii atenta si sa nu faci niciun efort,sa nu ridici greutati,da?!Trebuie doar sa ai putin mai multa grija de tine..De obicei-odata cu cresterea bebelui si a uterului-urca si placenta..
Larisica si mamica ei bortzoasa!!
Felicitari Delphin!Deci si "mozoleala" aia a avut un scop..
Simo sunteti bine?!Va si va imbratisez!Aveti grija de voi!
Fetelor-daca nu da niciun semn pana diseara..eu o sun!
Butucica mea draga..ii luai si cadou!Grele mai e sa gasesti ceva pt.barbantzii astia!
Sarutmana de urari!!Va poftesc la un pahar de limonada,o bere fara alcool,un gratarel din piept de pui cu o megasalata si o prajiturica dulce dulce!
Ahh..uitasem:
sa-mi spal podoaba capilara ca mi-e frica sa nu dezvolt gongi!!
Ela.. in 16+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
elara spune:
'Neatza, randunele gureshe ce suntetzi.
Ce mai face stolul? Eu fac foarte bine. Ma bucur ca e vineri.
Elara
15+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
pucca spune:
Neatza randunici cu burtici!
Azi sunt happy , contrar timpului de afara. Ieri mi-am luat rezultatul bitestului, care a iesit foarte bine. Ce m-a facut sa zambesc este o concluzie scrisa la finalul interpretarii, cum ca riscul sindromului Down la mine, este corespunzator unei fete de 16 ani. Ce tanara ma simt !
Ce oribil e afara, dar azi e fridayyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!
Va pupicesc pe toate !
+15
kitzy spune:
Neata!
Pucca felicitari pt rezultatele bune, sa dea DD sa-mi dea si mie doctora vesti bune pe marti, mi o groaza de nu mai pot, nu ma simt deloc gravida, nici pe burta parca nu se vede nimic, mi frica sa nu se fi intamplat ceva.
12
Clabuc spune:
Neata dragutele mele!
Eu sunt racita rau si de-aia nu am mai intrat ieri sa va scriu cate ceva. Ma iertati?
Ma ustura ochii si imi curge nasul plus o stare generala proasta, de somnolenta, boala.
Am luat si eu ieri un Paracetamol si poate mai iau unul astazi, dar atat. In rest, am mancat grapefruit si am abuat apa fierbinte cu lamaie si miere.
Ma bag la caldurica cand ajung acasa si sper sa nu ma mai tina mult raceala.
Va pup mult pe toate si insanatosire grabnica pentru bolnavioare!
Laly 16+ Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
zozela spune:
Felicitari Pucca pentru rezultatele..mai muult decat bune!!Hmm..auzi la ea..16ani!!Minoro!
Kitzy vrei baitaitza?!Ce-i cu gandurile astea?Ce-ai vrea sa se vada pe burta?!Uterul-la 12 sapt.-abia depaseste simfiza pubiana!Ia pune tu manutza sa vezi ca il simti!
Elara-nerabdatoare sa incheie saptamana lucratoare!
Laly ai grija de tine!
Ela.. in 17+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
RalucasS spune:
Buna dimineata dragele mele randunici,
Am citit tot ce ati scris, va pup si va imbratisez pe toate ca imi sunteti tare dragi, sa nu va suparati pe mine ca nu va scriu mai mult, dar am asa o stare....poarca sunt batuta in cap, nu imi vine sa fac nimic, dar nici sa stau...cine ma mai intelege, D-zeu stie.
Inca odata va pup si va doresc o zi minunata!
17+
poze
Lucas sau Cristina?
pucca spune:
Kitzy vrei bataitza? Termina cu gandurile negre, bebe e bine, e protejat la mami in burtica si o sati faca cu manutza cand o sa te duci la doctor, asta ca sa te linisteasca. Nici eu nu-l simt, dar de vreo 2 saptamani chiar mi-a crescut burtica. Aseara am umblat disperata sa-mi caut haine, tricouri si bluzite in special.
Deci gata cu gandurile negre si pregateste-te pentru intalnirea cu bebeul, cu ganduri bune!
+15