Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Zoze nu vreau bataitza!!!! Dar nu simt sa fie ceva in plus acolo, nu s-a intarit un pic macar cum ma asteptam, of, imi fac prea multe ganduri asa-i? Ma gandesc ca daca ar fi ceva probleme, mi-ar da corpul ceva semne ca nu e in regula. Is dusa rau!

12

Mergi la inceput

Zoze nu vreau bataitza!!!!! Ma gandesc ca daca ar fi ceva in neregula, mi-ar da corpul de stire nu? Ma gandeam ca la 3 luni ar trebui macar sa simt ceva, sa se intareasca un pic burtica.. Sunt dusa rau, asa?

12

Mergi la inceput

Zoze nu vreau bataitza!!!!! Ma gandesc ca daca ar fi ceva in neregula, mi-ar da corpul de stire nu? Ma gandeam ca la 3 luni ar trebui macar sa simt ceva, sa se intareasca un pic burtica.. Sunt dusa rau, asa?

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata, pufoaselor!

Azi am liber, ce bine ma simt! Ma duc cu piticul in Oraselul copiilor, iar dupa-masa vreau sa fac curatenie si poate ceva bun de papa! Ma simt in forma!

Aseara am avut si noi musafiri, n-am apucat sa va mai scriu.

Zoze, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi sa va bucurati de bb!

Sanatate multa racitelor, remediile insirate de Cory sunt super! cartofii aia chiar fac minuni pt. durerile in gat!

Peste o saptamana merg la control, sa-l vad pe bb si apoi peste inca una la Iosup!

Oana 11+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Hi, hi, ce zuza sunt! Azi facem 12 saptamani

Oana 12+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eheee..Kitzy stai linistita ca mai e ceva timp pana sa simti "intareala" Daca mai esti si usor.."pufoasa"..
Bubu!Sarutmana de urari!Asa sa ne dea D-zeu tuturor!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor, azi cred ca o sa stau mai mult cu voi, sper sa nu se mai iveasca altceva. Aseara nu am mai putut intra, eram franta de oboseala, am avut o zi super grea si aseara m-am culcat devreme iar dimineata cand a sunat telefonul nu stiam ce sa fac sa nu ma duc la servici, ce motive sa bag! Dar m-am mobilizat usor-usor caci oricum trebuia sa-l pregatesc pe Razva de gradinita. Asta e , acum sunt deja la birou , m-am trezit si o sa-mi iau o cafeluta mica cu lapte.

Zoze, am vazut ca si tu ai avut ieri o zi grea, o fi fost ceva cu ziua asta? Si eu mi-am luat raiati cu burtica, sunt tare draguti si comozi...chiar acum sta bebe bine in ei! Pup fata

Pucca, felicitari pentru rezultatul la bitest, bravo fetiscano!

Clabuc, imi pare rau ca esti asa de racita!Offf, e o perioada tare nasoala din punctul asta de vedere! Stai cumintica la caldurica si fa-te repede bine.

Cory, pup fata si pe Larisica .

Am pus cateva poze proaspete cu burta la 19 saptamani ( foarte pe fuga de dimineata ). Va pup si o zi de vineri minunata sa avem toate!

CLAU 19+
http://community.webshots.com/user/claudel77

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

toul' mond'!

Am vazut o burticuta faina de dimi, asa!

Bolnavioarelor, sa aveti grija de voi!

Nu scriu acum la fiecare in parte, dar va urez o zi buna si la fiecare!

Giani, succes cu proiectul!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clau sigur a fost ceva in aer..ca prea greu a fost!!
Deci suntem 2 fericite posesoare de raiati cu burtica!
Iar despre pozici..ce sa mai zic!Emani..sex appeal..daca se poate spune asa!!
mamica sexy si Razvanelu' iubitelu'!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Clau, super fruoasa burticutza ta, iar cele in care te pupa Razvanel sunt adorabile. Si Vladut ma mangaie pe burtica si ma pupa si el, e un dulce!

Oana 12+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput