Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
kitzy spune:
Zoze nu vreau bataitza!!!! Dar nu simt sa fie ceva in plus acolo, nu s-a intarit un pic macar cum ma asteptam, of, imi fac prea multe ganduri asa-i? Ma gandesc ca daca ar fi ceva probleme, mi-ar da corpul ceva semne ca nu e in regula. Is dusa rau!
12
kitzy spune:
Zoze nu vreau bataitza!!!!! Ma gandesc ca daca ar fi ceva in neregula, mi-ar da corpul de stire nu? Ma gandeam ca la 3 luni ar trebui macar sa simt ceva, sa se intareasca un pic burtica.. Sunt dusa rau, asa?
12
kitzy spune:
Zoze nu vreau bataitza!!!!! Ma gandesc ca daca ar fi ceva in neregula, mi-ar da corpul de stire nu? Ma gandeam ca la 3 luni ar trebui macar sa simt ceva, sa se intareasca un pic burtica.. Sunt dusa rau, asa?
12
bubu05 spune:
Buna dimineata, pufoaselor!
Azi am liber, ce bine ma simt! Ma duc cu piticul in Oraselul copiilor, iar dupa-masa vreau sa fac curatenie si poate ceva bun de papa! Ma simt in forma!
Aseara am avut si noi musafiri, n-am apucat sa va mai scriu.
Zoze, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi sa va bucurati de bb!
Sanatate multa racitelor, remediile insirate de Cory sunt super! cartofii aia chiar fac minuni pt. durerile in gat!
Peste o saptamana merg la control, sa-l vad pe bb si apoi peste inca una la Iosup!
Oana
11+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Hi, hi, ce zuza sunt! Azi facem 12 saptamani 
Oana
12+ si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
zozela spune:
Eheee..Kitzy stai linistita ca mai e ceva timp pana sa simti "intareala"
Daca mai esti si usor.."pufoasa"..
Bubu!Sarutmana de urari!Asa sa ne dea D-zeu tuturor!
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Neata dragelor, azi cred ca o sa stau mai mult cu voi, sper sa nu se mai iveasca altceva. Aseara nu am mai putut intra, eram franta de oboseala, am avut o zi super grea si aseara m-am culcat devreme iar dimineata cand a sunat telefonul nu stiam ce sa fac sa nu ma duc la servici, ce motive sa bag! Dar m-am mobilizat usor-usor caci oricum trebuia sa-l pregatesc pe Razva de gradinita. Asta e , acum sunt deja la birou , m-am trezit si o sa-mi iau o cafeluta mica cu lapte.
Zoze, am vazut ca si tu ai avut ieri o zi grea, o fi fost ceva cu ziua asta?
Si eu mi-am luat raiati cu burtica, sunt tare draguti si comozi...chiar acum sta bebe bine in ei! Pup fata 

Pucca, felicitari pentru rezultatul la bitest, bravo fetiscano!![]()
Clabuc, imi pare rau ca esti asa de racita!Offf, e o perioada tare nasoala din punctul asta de vedere! Stai cumintica la caldurica si fa-te repede bine.
Cory, pup fata si pe Larisica 
.
Am pus cateva poze proaspete cu burta la 19 saptamani ( foarte pe fuga de dimineata ). Va pup si o zi de vineri minunata sa avem toate!
CLAU
19+
http://community.webshots.com/user/claudel77
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
delphin spune:
toul' mond'!
Am vazut o burticuta faina de dimi, asa!
Bolnavioarelor, sa aveti grija de voi!
Nu scriu acum la fiecare in parte, dar va urez o zi buna si
la fiecare!
Giani, succes cu proiectul!
pozici
bb2
burticutza
zozela spune:
Clau sigur a fost ceva in aer..ca prea greu a fost!!
Deci suntem 2 fericite posesoare de raiati cu burtica!
Iar despre pozici..ce sa mai zic!
Emani..sex appeal..daca se poate spune asa!!![]()
mamica sexy si Razvanelu' iubitelu'!!
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
bubu05 spune:
Clau, super fruoasa burticutza ta, iar cele in care te pupa Razvanel sunt adorabile. Si Vladut ma mangaie pe burtica si ma pupa si el, e un dulce!
Oana
12+ si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze