Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
roxy29 spune:
Salutare tuturor randunicilor!
n-am mai scris de 2 sapt cred,dar asta nu inseamna ca nu v-am mai citit din cand in cand!
Am avut o perioada mai proasta,de depresie si de griji(inutile probabil) legate de bebic.
Am fost atat de bulversata incat am facut 2 eco intr-o sapamana!!!Ca sa vada ochiul meu ca e SIGUR bine!
Deci la 11 sapt bebe era bine,avea 5,5 cm si dadea din maini si din picioare!!!!
N-am apucat sa vad chiar toate subiectele "HOT" ,asa ca daca am ratat ceva important ,scuze.Am remarcat la ultimele pagini discutia despre paracetamol,nu se putea sa nu vad pt ca,de, sunt farmacista,!
Deci PARACETAMOLUL e chiar singurul din clasa lui de analgezice-antipiretice care se poate lua in timpul sarcinii FARA probleme,pt raceala,febra si chiar si dureri.De altfel e printre putinele medicamente care se pot administra chiar si sugarilor mici.Desigur,luat ocazional si in nici un caz mai mult de 3 zile la rand.
Lansez o intrebare care desigur va intereseaza si pe voi:pe mine nu prea ma mai incap hainele,m-am ingrasat 2,5 kg.
Ce magazine frumoase cu haine pt noi, stiti,in Bucuresti???
Numai bine tuturor si pupici!!
Roxy 12+
rox
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RalucasS spune:
Dragele mele randunici,
In sfarsit mi-au reparat si mie internetul (ca se furase panoul de jos cu totul), inca nu am citit tot ceea ce ati scris de cand lipsesc eu, pt ca eram tare nerabdatoare sa-mi fac simtita prezenta.
Dupa ce mi-am luat TT de la laborator, am alergat 3 zile dupa doctorita mea pe care nu am gasit-o la cabinet ca era in renovare, si iin sfarsit am gasit-o azi la spital si mi-a zis ca totul este ok si sa nu imi fac nici o grija, ceea ce ma bucura nespus, acum partea un pic mai proasta este ca trebuie sa astept pana aproape de sfarsitul lunii cand termina cabinetul de renovat, ca sa pot face si eu o ecografie in care poate o sa am noroc sa vad si eu ce culoare de carut o sa avem.
Va pup si va imbratisez pe toate, si cum am putin timp o sa ma duc sa citesc tot din urma.17+
poze
Lucas sau Cristina?
ali76 spune:
Pupici burticoase! Sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi! Sa aveti o saptamana buna si fara evenimente neplacute. Nu stiu cum va este voua, dar eu am niste dureri si intepaturi de burta........Va intreb, e normal? Eu am pus vreo 2 kg pe mine si ma bucur ca sunt doar la burta. Pe 1 NOV.ma duk la 3D si la triplu test, sper sa fie ok.
Va pupacesc dulce!
ALI 15
mihutza11 spune:
mai dar putin ati scris azi, cel putin pana acum... ma asteptam sa gasesc cateva pagini bune... si cand colo surpriza!
Claubine ai revenit dupa inchiderea de luna!
Roxy bine ai revenit si tu pe crengutza...
Sovi ma bucur sa aud de motan ca e mai bine!
Diana te inteleg perfect cu starea asta... mi se intampla si mie... incep sa ma gandesc la cate si mai cate (dar orice in afara ca nu ar fi bebe sanatos-asta iese din discutie) si nu gasesc rezolvare, si atunci ce poci sa fac? ca o randunica hormonata ce sunt! oricum incerc sa nu ma mai las prada hormonilor... mai reusesc, mai nu... dar trece si asta... asa ca fruntea sus, sterge lacrimile si incearca sa gandesti pozitiv!
fata inlacrimata!
Cory, Ela, Simo, Laly, Elara,Adriutza, alte Roxane si Raluci, si restul pe unde umblati?
Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu
diana_g spune:
MIHUTZA-multumesc de incurajare
diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Bre, da' undi sunteti toati!
Iaca, eu gata, am si venit acasa!M-au examinat ashtea de m-au rupt. 10 min. si gata. Sa vin maine dupa diploma! am intrat si prima. Colegele mele mai au de tras toata dupa-amiaza!
Simooooo! Coryyyyyy
Am muls si eu vaca azi si mi-am incaltat masina! Ca rasplata pt. examen. Dar eu sunt comoda rau! si astfel de cumparaturi tot din fata calculatorului le fac.
Sovi si motanul!
pozici
bb2
burticutza
underqueen spune:
eu mai sunt pe aici...ma uit la DVD-ul cu Bebe
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 19+
gbutucica spune:
Pauza de pishu, cum as zice .......
Clau , da bine ca ai gatat finalu' de luna ca vine acush altu'.Spor la cetit.
Sovi , ce sa-ti dea mama pt durerea de cap , ia vezi iti trece,, eeee e mai bine??
Cristina , pana in sapt 18 nici io nu avem nici un chil in plus acu (aproape 20 sapt) am 5 chile. CAt despre somn se pare ca la mine e capat de linie si mos Ene nu mai dovedeshte sa ajunga.
Maria(undergueen) stai linistita ca multe suntem la first sarcina, si nimeni nu s-a nascut invatat , multe lucruri le faci din instinct. Imi pare rau ca inca tie greatza e baiat siguuuuuuuur!, A si sunt rindunele care sunt la bb 2 si tot sunt stresate asa ca io zic ca-i in regula.(stiu ele care sunt acelea)
Roxy 29 macar ne-a citit si ne bucuram tare mult ca ne mai scrii, cat despre starile tale sa vezi ce vin io cu batzul la tine, CALME TOA , dragutzo , va fi bine
RalucasS , bine ca e ok TT si bafta ca coloratu sa fie cum vrei tu.Am ras la faza cu panoul furat cu o pofta ....
Ali 76 , durerile sunt absolut normale, iti recomand nospa ca sa treaca si iti dau
Delphin fata cea mai harnica si cu ex date si luate si cu curatenia la zi si cu mincare gata repede si la timp
Mihaela sa vezi ce te alerg io azi , cum tu ieri pe mine si sa o iei si pe DIana cu tine.Va apuca depresia? va dau de nu va vedeti ia mai faceti sex din cand in cand nu vedeti ca tropaie hormonii in voi ? pana ajung la voi
CElelalte randunele , une sunteti? Pe Racite le inteleg , dar restul , nu faceti ca mine pauza de pishu????
ieu va pup oricum pe toate uite asa si asa
Editez : io azi nu cred ca mai intru ca am un program artistic dupa sv si am vrut sa va mai pup o data (vrajeala am uitat sa va urez zi faina in continuare si spor la ceripit
Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community
http://bd.lilypie.com/QQhup3.png
cory3maz spune:
Dragele mele dragi,am vazut apelurile voastre DISPERATE! Am citit TOT!
Dar is cu bateriile descarcate...am avut o zi de alergatura epuizanta, ieri...abia pe la zece noaptea am reusit sa ma asez JOS pe un scaun...asa ca sunt OK, dar foarte obosita...cum imi fac plinu' cu "benzina", cum rasar pe Forum si va tin de povesti!
Dorm pi mini, deocamdata!
Ne vedem mai pi disara!
Va pup pe toati din stol!!!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
natynic spune:
Varuna, , fac
pentru eco de sambata dar vino si tu mai des!
Giani, scrii din ce in ce mai mortal!
Mihutza, COORECTT! Poti avea orice depresii dar niciodata cum ca bebe n-ar fi bine.
Sovi, Simo si celelalte colege de raceala, cum mai e? Eu azi ma simt ca un . Bineinteles ca daca m-am dus la munca nu m-a iertat nimeni, abia ma tineam pe picioare, ii uram pe toti!!!Acu-s acasa, cu o foame dementa (culmea!!) dar nici acum nu e ideal, ca diabetul ma obliga la portii cantarite.Asta dupa ce acum o luna ma fortam sa mananc, cu greata, tot din cauza diabetului...Ce ironie! Eu am pus 3 kg, dar parca majoritar pe burta.
Roxy, cauta la Rococo haine, eu am gasit cate ceva la cel de langa pasajul Lipscani.
Acum merg sa ma culc, ma topesc de somn-dar, dupa cum vedeti, fara sa dau putin pe la voi n-am rezistat...
Doamne, numai sa nu sufere bebitza mea iubita de la raceala asta oribila...
naty 14+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png