Mamici de mai - iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Am rasfoit din urma pe subiect si observ ca suntem mai multe mamici deja. N-as fi crezut in primele luni dupa ce l-am nascut pe Andrei ca o sa ajung sa-mi doresc bb2 Am nasut atunci cu cezariana, ca 'mnealui a venit cu fundul la usa, nu s-a intors.
Am fost tot mamica de mai-iunie, imi place tare mult perioada asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
desprecopii spune:
buna fetelor, eu am o veste trista. Am facut azi prima ecografie transvaginala si sacul embrionar e gol la 8 sapt. Sarcina oprita in evolutie. Nu a fost sa fie asa cum am vrut.
va urez bebici sanatosi si o nastere usoara.
mirela
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Victoria_mami spune:
Buna! Acest mesaj este ptr. moderatori; eu tot postez si intrebari si mai una-mai alta, dara pana cand imi sunt moderate mesajele... deja e doua-trei pagini mai departe, nu se mai intoarce nimeni sa mi le citeasca si tot asa raman cu intrebari fara raspunsuri. As aprecia tare mult daca mi-ar spune si mie cineva cat timp o sa-mi mai fie moderate mesajele.
Multumesc.
_
6+
ache spune:
Mirela, ce veste trista ne aduci :(((...sa te ajute DD sa treci peste durere si sa te intorci cat mai repede la odisee iti doresc
anca
6+
lilianaFi spune:
Mirela - desprecopii imi pare tare rau...si te inteleg perfect avind 2 avorturi in antecedente....si acum sint cu frica in san...
Alysh iubita dupa vizita de luni voi indrazni sa ma gindesc la un nume....dar va fii o problema...sotul meu o tine ca pt baiat vrea Michelangelo ,si eu vreu un nume mai romanesc
Numai bine fetelor...
danangie spune:
LILIANA ce mai faci? Sa dea D-zeu sa fie totul bine. Sa ai frica e normal. Am inteles bine.....tu iei progesteron? Cum se numeste? Il iei de aici? Ti l-a prescris doctorul de aici?
Dana
mult asteptat
lilianaFi spune:
Danangie tratamentul e de aici si e urmatorul:progefik 200mg:3ovule/zi,gonasi 5000 UI.1f.im la 4 zile,mag2.1 pliculet/zi si buscopan la dureri....sint speriata ca am avut singerari luni seara,am ajuns la sp.si la echo s-a vazut decit o inimioara,nu stiu daca celalalt bb nu era fiind prea mic sau pt ca nu mai e...cert e ca mor de frica dar stau la pat cumint pt ca si implantul e jos inserat,nepromitator...dar cu toata frica sper sa fie bine...voi vedea luni dupa amiaza,cind am urmatoarea vizita...tu ce mai zici...faci monitorizari ceva???Numai bine !
Tututror numai bine...
anaxena spune:
fetele am si eu o problema
sanii tari si dureroshi,teste slab pozitive si betahcg 2.13..ce sa deduc de aici
cine vrea sa vada pozele sa acceseze linkul diferenta dintre poza si fotografie
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
+4 sper la o!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
danangie spune:
LILIANA ok, am sa notez ca eu chiar nu stiam aici cum se chiama progesteronul. Eu sper din inima sa fie totul bine!!! Da, sa stai la pat fara efort si roaga-te la Sf. Stelian ocrotitorul copiilor!! D-ne ajuta.
Eu monitorizari nu fac....ce sa spun.....dupa amiaza am facut 2 teste ......sunt pozitive.....eu am asa o frica in mine de am un nod in gat in continuu. Eu il am asa cand sunt stresata......d-ne ajuta!
Dana
mult asteptat