Mamici de mai - iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Alysh spune:
DANA, adica teste de sarcina????????/ Adica esti insarcinata????????? Zi-mi ca da!
Alina 10+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
lilianaFi spune:
Danangie...pai felicitari iubita....ce mai astepti da-i lui bb sa papae repede niste progesteron.....si fa exact trat.meu.... e rec.de 2 dr.de cel roman(tutunaru) si cel italian,amandoi pe aceeasi unda...multa bafta...sa ai sarcina usoara......sint pe aici pt orice intrebare,nedumerire,numai bine...ma bucur mult pt tine..
ache spune:
Dananghie, ce ma bucur pt. testele tale (+)......Doamne ajuta sa fie bine!
Anaxena, eu zic ori sa repeti testul Bhcg ,poate e vreo eroare ori a fost o sarcina chimica (organismul a eliminat-o inainte sa se vada la eco)...eu am avut o sarcina asa, am descopert-o la un test bhcg, a 2-a zi am fact test de urina si era ff slab, iar la 48 de ore am repetat testul de sange si mi-au zis ca sarcina se va pierde...daca nu faceam bhcg n-as fi stiut ca am fost gravi
anca
6+
danangie spune:
ALYSH da....doua teste de sarcina.....[/b]
[b]LILIANA inca nu am progesteronul.....miercuri vine cumnata din Ro si-mi aduce Utrogestan. Sper sa poata sa-l cumpere.
Dana
mult asteptat
anaxena spune:
quote:
Originally posted by ache
Dananghie, ce ma bucur pt. testele tale (+)......Doamne ajuta sa fie bine!
Anaxena, eu zic ori sa repeti testul Bhcg ,poate e vreo eroare ori a fost o sarcina chimica (organismul a eliminat-o inainte sa se vada la eco)...eu am avut o sarcina asa, am descopert-o la un test bhcg, a 2-a zi am fact test de urina si era ff slab, iar la 48 de ore am repetat testul de sange si mi-au zis ca sarcina se va pierde...daca nu faceam bhcg n-as fi stiut ca am fost gravi
anca
6+
pai azi trebuia sa vina cm-ul,dar m-au intors rau cei cu bhcg
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
+4 sper la o!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
lilianaFi spune:
Danangie sa iti aduca si 12 fiole de pregnyl,dr.tutunaru le da pt cine are avorturi in antecedente sau amenintare de avort,sa iti aduca si magne b6 si no-spa aici nu se gasesc si sint f.bine venite....aaaa...si eu am mai luat progefikul din farmacie si fara reteta...numai bine
P.S....atunci te-am pupacit bine..s-a luat ...
anaxena spune:
am 5 teste surechck slab pozitive si unul facut acum narcis de 2.5lei care arata tot slab pozitiv...sanii ma dor rauu
dar analiza bhcg proasta 2.13
ajutati-ma..dati-mi o explicatie
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
Alysh spune:
DANA, felicitari, sarcina usoara, ma bucur din suflet! stiu un pic din povestea ta de la mamici de nov-dec, ca mai am amice de la aspirante acolo si mai intram sa vad ce mai fac.
Dar nu mai are rost sa te uiti la trecut, de data asta va fi bine, ca Dumnezeu e mare si de aceea ti-a daruit sarcina asta!Te pup si inca o data sarcina usoara, la termen si bebe sanatos tun!
Alina 10+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ache spune:
Anaxena, eu zic ca te stresezi prea devreme...din pacate nu pot vedea pozele tale, imi da "site blocked"...vad ca esti pitesteanca ca mine, eu una nu prea am incredere in laboratoarele de acolo, am auzit povesti horror cu analize aiurea...nu ai nimic de pierdut sa mai astepti putin, atata timp cat CM-ul nu vine poti sa mai repeti testele de urina intr-o saptamana, poate iese liniuta mai vizibila. Iti tim pumnii...BTW e prea devreme sa se vada ceva la eco
anca
6+
anaxena spune:
mda,se pare ca nu aveti timp si de o disperata ca mine
proiectul bebe pink