Mamici de mai - iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

aldaesmesi mie mi-e fff frig seara cand ma bag in pat, noroc ca-l am pe sot drept calorifer; tot d-aia il si infooflesc pe saracul Matei, mie mi se pare ca e frig, da' la noi e f cald si bine in casa, am dat drumul la centrala.

ache si eu zic ca ai voie la mare, la soare... eu cu Matei am fost la plaja, chiar acolo am vazut prima oara cum o ia burtica din loc, mai un cot, mai o talpitza...

OanaCatbine ai venit, chiar ne-ntrebam cand apari :)

cu Matei la mine a inceput sa se vada o burtica de gravi pe la 4 luni. Iar parul in primul trimestru a cazut la greu, abia dupa aceea am capatat un par de zana. Acum insa, la 11 luni de la nastere imi cade de m-am speriat (sper sa-si revina acum cu bb2.... si probabil dupa....o sa fiu ca shinead o'conner)

pupici

Bianca 5+ si bebe Matei 16 nov 2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare burticilor !

Eu m-am simtit o idee mai bine si mi-am data seama ca am o groaza de treaba la serviciu ... drept pentru care m-am ingropat in tot felul de activitati muncitoresti . Ma bucur sa vad ca suntem din ce in ce mai multe si parca subiectul "greatza" s-a mai estompat. In shimb, avem urmatoarele subiecte :

Burtica - sunt in saptamana a 11-a si nu prea am burtik, am pus niste sunculitze, e adevarat, dar toate hainele imi vin f bine inca, si io zic ca o sa mai dureze pana sa le schimb (am slabit inainte de sarcina, poate si din cauza asta). Unii de pe aici imi zic ca de-abia prin luna a 5-a se va vedea hmmm... mi se pare cam mult. Ma rog, polonezele sunt slabe si zau, femei gravide mai frumoase ca ele nu am vazut nicaieri ! Nu inteleg cum pot fi asa, si nu au greatza, nimik !

Carnet de gravida - io n-am! Nici macar in poloneza ! E prima oara cand aud de asa ceva !

Nume de bebei - noi daca e baietzel am vrea Robert Andrei, pentru fetitza ar fi Andreea / Andra / Alexandra. Bineinteles ca se pot schimba (mai ales pentru fetitza - noi am vrea doua nume). Sara este un nume foarte frumos :)

Si au fost si alte subiecte pe care insa le-am uitat, pentru ca ... neuronul meu este destul de solicitat la serviciu si zau ca nu mai fac fatza Ah da, MsBB Si eu sunt la prima sarcina, cam speriata si singura pe aici, inconjurata numai de masculi care au avut gravidutze in familie si imi dau tot felul de sfaturi uneori cam ciudatele... Asa ca aceasta comunitate online este efectiv o minune pentru mine !

Bun venit fetelor noi si pupici tutulor

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetele!
Eu inca sangerez,ieri chiar m-am speriat mi-a curs mult si negru inchegat,m-am dus la clinica unde am facut Transferul de embrioni si mi-a zis ca imi trebuia si estradiol insa acum e tarziu si nu mai poate sa-mi dea,dar sa nu-mi fac griji ca sarcina e bine si scrurgerea se datoreaza hemoragiei dinaine si ca ar trebui in 5-6 zile sa se opreasca.Se misca bble ca un pinguin,ce frumos se vedea.Cred ca daca as avea un ecograf toata ziua m-as uita sa vad ce face.Saptamana viitoare ma duc la ginecolog sa-mi faca analize pt carnetul de graviduta.Pana atunci va pupic dulce si sa auzim numai de bine!

9+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna burtici mici,
vin si eu la apel, cu 1 kil in plus,si o pereche de pantaloni cu burtica elastica,de la parteru lui Titanu (100 roni); sunt in sapt 11,am aceleasi greturi (acum le dau cu compot de visine), si somnolentsa... cacalau.

Pup la burticile proaspete, va primim cu bratele deschise.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare burtici!
oanacat: bine ai venit aici si sarcina usoara in continuare!

Simonacip:
imi pare rau k nu te pot ajuta cu pareri despre diferentele dintre masuratori...Chiar nu stiu..Nici despre pliul nucal nu stiu prea multe caci mie dr mi l-a masurat la darius in timpul unei echografii normale si nici n-am stiut. mai tarziu cand am aflat k se masoara am intrebat-o si mi-a zis k sa fieu eu sanatoasa k ea-l masurase si era ok. dar habar n-am ce dimensiuni tb sa aiba.Chiar cat tb sa fie normal?
parerea mea este sa nu te stresezi de-acum caci vor veni multe alte lucruri pt care te vei stresa si mai tare si nu-i face bine lui bb.

ache:eu stiu k in sarcina ai voie orice, dar cu masura.Eu am facut ceva plaja,desi e impropriu spus plaja, pt k mi-am luat costum de baie cu totul si stateam si sub umbrela.sa nu stai in timpul pranzului, ci exact in perioada in care pot fi tinuti si copiii, adica dimineata 8-10 si dupa amiaza dupa 16-17.
cat despre inot chiar este unul din sporturile recomandate in sarcina, dar sa nu fie apa rece, si nici de bazin sau piscina pt k poti contacta mult mai usor diversi microbi, virusi, ciuperci..etc.

MsBB
ideal ar fi k in toata sarcina sa luam 1 kg pe luna..dar cred k nici mamafotomodelului nu reuseste performanta asta...Totusi in total nu e bine sa depasim 12-15 kg, mai ales cele supraponderale.Oricum kg multe se pun in ultimile luni de sarcina , nu acum...
daca observati k puneti mult de acum e bine sa va masurati cat mai des tensiunea arteriala pt k ea e cam direct proportionala cu cresterea in greutate.Nu este o regula( eu de exemplu, caci am luat la darius 15 kg dar am fost toata sarcina hipotensiva), dar cu tensiunea in sarcina nu e de glumit...
va pup si va doresc w-end placut

Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ah mersi fetele de raspunsurile in legatura cu caderea parului. Sincer imi e teama ca nu o sa mai fie par sa cada dupa , m-am saturat sa vad in casa peste tot numai par brrrr. Am mari temeri vizavi de par si de dantura. Stiti cum pot fi oameni ( te incurajeaza de numai numai ) ca nu stiu cui dupa ce a nascut i s-au stricat toti dinti ... ca nu stiu cine s-a trezit cu dinti in mana lol ... okay mai exagerez dar te apuca frica.
Si kilogramele ? Sa se adune ... dar cu limita , auziti kilogramelor? lol
Ca si la Alysh parca s-a deschis magazinul cu paine ... de fapt cred ca n-am papat painica cat am papat luna asta tot anul .
Chestia ciudata e ca desi nu se vede mare lucru la cantar ... eu ma simt ca un purcelush... parca sunt umflata si mmm grea lol suna bine nu ?
Va pup fetelor .. eu ma duc sa ma lupt cu greata ... un compot de visine ? mmm yum

Adri 8+

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna dragelor

Va rog sa ma primiti si pe mine in randurile voastre. Sarcina mea are deja 8 saptamani, dar n-am vrut sa ma inscriu la odisee pana nu m-am convins ca totul este in regula cu bb-ul meu.
Ce sa va spun, sunt si fericita si speriata in acelasi timp. Imi este groaza sa nu se intample ceva rau, in acelasi timp ma straduiesc sa gandesc pozitiv si sa-mi alung din creier toate gandurile negative.
In alta ordine de idei, m-au invadat greturile cum vad ca se intampla si cu voi, mananc foarte mult, adorm seara devreme si noaptea ma trezesc si ma zvarcolesc cateva ore. Deja nu mai cuprind multe haine, dar cred ca e cam devreme sa trec la hainele de gravida.
Incerc sa nu ma plang, as fi foarte fericita daca mie mi-ar fi rau si bb ar fi sanatos.

Va pup pe toate, va doresc sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Cristina 8+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Buna fetele! Si eu am pus 2 kg deja....si culmea, numai pe burtika....de aceea m-am grabit si mi-am cumparat si eu o pereche de pantaloni cu burtica (65 lei).........sotul meu zice ca se vede....burtica lui BB....la 8 sapt....mmmmm.....eu zic ca e de la atatea pofte....:)

VA pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

hmmmmmmmmmm....am uitat...ne-am gandit si noi la nume de BB
daca e fetita: Bianca Alexandra
daca e baiat: Ciprian Alexandru

Emi 8+
http://bd.lilypie.com/ckgkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

welcome, cristy74.
Bun venit in randul burticoaselor. Aici suntem- sau eu ma simt...ca intr-o famelie. Surorile care nu le-am avut...sunt aici. Daca lui tati sau celor din jur nu pot sa le zic totul, de jena abdominala, de pishorceala, de somnul vesnic, de frici/temeri si vise/sperante, aici pot. Suntem.. la fel. Din nefericire, unele fete sunt mai 'delicate', au tratamente in plus. Dar uite, trecem impreuna peste toate.
Ce vreau sa iti recomand, sa nu iti faci atatea griji. Este sus, un DD, care are grija de noi- si in momentul asta depinde aproape totul de EL. Tu relaxeaza-te, papa bine, dormi bine,asculta medicul si fii fericita. BB simte fericirea!

11+

Mergi la inceput