Mamici de mai - iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
acina spune:
Buna dimineata,
Iata ca m-am hotarat sa ma alatur si eu burticilor de mai-iunie 2008.
Ma numesc Anca , am un baietel de 1 an si 8 luni si un samburel in burtica de 7 saptamani jumate, care speram din toata inima sa fie fetita.
UM- 23 august DPN- 20mai.
am fost aseara la dr si am vazut poze cu bibi din burtica.
E ok dezvoltat.I-am auzit inimioara clar.
Va pup.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
danutza77 spune:
Buna tuturor fetelor si ma bucur ca reusesc sa ma alatur si eu voua. Am sperat sa fiu alaturi de voi incepand cu un bb de mai 2008 dar se pare ca va fi de iunie. Am fost la medic si se pare ca exista un samburel de 4-5 saptamani. Nu stiu inca sa va spun data estimativa a nasterii fiindca avand un cm neregulat se pare ca bb este ceva mai mic decat credeam eu.
Sambata merg sa fac si analizele recomandate si sper sa fie totul ok. Am o intrebare pt fetele care poate s-au confruntat cu o problema asemanatoare. Dr mi-a spus ca as avea o rana superficiala pe col si n-am apucat sa o mai intreb daca tb facut ceva acum sau mai poate astepta. Poate ma ajutati voi
Sarcina usoara va doresc!
Daniela
Adriana_78 spune:
Bine ai venit acina! sa ai un bb fetita sanatoasa si cuminte!
Alysh, danangie, multumesc de urari!
UM 3.08.2007, DNP 17.05.2008 ?
Adriana
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Alysh
... buna idee cu datele noastre de nastere, a mea este 28.07.2008, deci n-o sa apucati sa-mi spuneti LMA, dar nu-i nimic, sper sa ramanem prietene si dupa.....
Alysh, n-ai idee cate prietenii o sa se formeze pe grupul acesta! Cum sa nu-ti spunem la multi ani? Eu sunt la grupul de copiluti de mai-iunie 2005, iar cu mamicile de acolo ma cunosc de cand eram ca acum, doar cu un samburel si doua liniute pe test. Si cu ele sunt mai prietena decat multe persoane pe care le cunosc in realitate. Pe foarte multe dintre ele le-am si cunoscut de altfel in realitate, ne intalnim periodic. Pot sa-ti confirme toate mamicile din grupul acesta, care mai au inca un bebe. O sa se formeze niste legaturi destul de puternice in cadrul grupului si e natural, toate trecem printr-o experienta deosebita, si o traim impreuna!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
buna dimineatsa burtici mici, si bun venit la fetele noi!! Ne facem o familie mare mare mare!
Alysh, trezeste-te, ziua ta de nastere nu este 28.07.2008 . Cred ca te-ai nascut acu..ceva ani [:*]
11+ bb-ul cel mai iubit
Alysh spune:
Anca, bine ai venit, sarcina usoara!
Ma bucur ca te alaturi grupului nostru dar gandeste=te si tu inainte sa ne scrii povesti cu nasterea ca mai suntem si noi la servici...si cum in perioada asta suntem sensibile, mai ales la subiectul asta...Deci: citind povestea ta mi s-au umplut obrajii de lacrimi si m-am ascuns in spatele monitorului sa nu ma vada nimeni si cu eforturi enorme sa nu se auda zgomote. A fost foarte greu, dar povestea ta e impresionanta si foarte frumoasa. Felicitari mamico curajoasa, sa-ti traiasca baietelul si sa va dea Dumnezeu o fetita la fel de reusita ca el!
Alina 10+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Alysh spune:
Gabitzam, asa sper si eu sa legam o mare prietenie aici!
Cleo, intelege si tu ca sunt , si e prea devreme sa ma trezesc la ora asta
Alina 10+
aldaesme spune:
'Neatza fetelor,
sper ca toate va simtiti bine si foarte roz :) Eu inca nu am greturi, nu ca mi le doresc... Am primit cadou de la prieteni o bicicleta de fitness asa ca am program in fiecare seara dupa ce ajung acasa o juma de ora de pedale. Ma simt mai mutl decat super si foarte, foarte fresh :) Cred ca am sa introduc si dimineata cateva minute...
Simonix draga mea, daca ajungi la Brussel nu o sa fi singura. Noi nu stam in Brussel, stam la juma de ceas cu trenul de capitala, intr-un satut linistit langa o padure de pini si muncim in Leuven la 15 minute cu trenul sau 20 cu masina de capitala. Ce vreau sa zic e ca daca ajungi aici poti linistita sa intri in grupul nostru in care mai sunt vreo 6 copii mici si 4 in marsupii (inclusiv al meu)...singura nu vei fi! :)
esme
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Gabitzam, asa sper si eu sa legam o mare prietenie aici!
Cleo, intelege si tu ca sunt , si e prea devreme sa ma trezesc la ora asta
Alina 10+
te iert... ma mir cum de am vazut si io [:*]
Fetelor, aveti parola de la userul maiiunie? sa deschid un nou capitol...ca si pe asta l-am umplut
11+ bb-ul cel mai iubit