Mamici de mai - iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burticute si bine v-am gasit la o noua saptamana!
Am dat iar bir cu fugitii cateva zile dar am intrat din nou intr-o perioada cu greturi si dureri de burtica si de spate. Azi am fost ceva mai fericita si am scapt de greturi.. sa fie oare inceputul unei perioade de liniste in privinta asta?hmm tare bine ar fi!! Acum ma sacaie burtica si spatele...deh!! trebuie sa fie ceva, vad ca fara nu se poate

Am citit cu mare tristete despre fetele care au pierdut sarcina..., imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin asa incercari..nu pot sa va doresc decat sa va refaceti cat mai degraba si sa aflam curand ca sunteti iar la odisee

In acelasi timp ma bucur foarte mult pentru noile venite.. felicitari!! sarcini usoare si bebei sanatosi!!

Danangie felicitari!! ma bucur ca de la odisee ti-au purtat noroc!!

Gabitza bine ai venit, felicitari!! Sper sa tragem dupa noi cat mai multe fete de la mamici aspirante din nou !!

Cami 10+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Cenia am vazut poza cu puisorul mic.. sa fie sanatos!!

Leeloo te asteptam cu vesti bune de la eco!

LilianaFi felicitari pentru inimioara.. ce bine ca sunt si vesti bune pe la noi!! Tinem pumnii sa fie bine amandoi bebeii!!

Simonix multa bafta la "marea intalnire"!!

Cadina eu la prima sarcina nu am facut vaccinul antigripal si nu cred ca o sa il fac nici de data asta.

Andrutza si eu am pierdut o sarcina inainte sa o am pe Sofia si dat fiind ca nu au fost complicatii doctorul ne-a recomandat sa asteptam dar numai pana dupa primul CM. Tinem pumnii sa fie bine si bebel in burtik curand!!

La multi ani Dordia!!Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

Ok iar am scris muuult tare, va pe toate fara discriminare..si sa ne citim cu bine ca acum ma duc la nani!!

Cami 10+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dimineata fetele, ce faceti?
Bun venit fetelor noi, sa auzim numai de bine cu toatele.
Cenia, superba pozica, cred ca asa bb frumos o sa ai....eu am o multime de poze de la eco de sapt trecuta, daca nu reusesc sa le scanez am sa le fotografiez, sa le vedeti, sunt destul de clare si ale mele, mai ales ca bb al meu e plin de fitze si ducea mina la cap(frunte), se rostogolea, imi facea cu mina...
Cadinuta, nu e recomandat antigripalul in sarcina, eu clar nu-l voi face, nici la prima sarcina nu l-am facut, desi eram deja in luna mare...nu mi l-a recomandat nici atunci, si oricum cred ca ma descurc fara el iarna asta.
liliana...ce ma bucur pentru bblusi.abia astept sa mai vii cu vesti.

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor!
Va multumesc din suflet pentru suportul moral!
Cele care au mai pierdut sarcini (oprite in evolutie si nu numai) mai stiti ce analize ati facut dupa aceea? Ati spus ca ceva infectios, dar ce sa cer?
Si voi spuneti ca este mult 6 luni, nu? Se poate si mai devreme...
Nu vreau sa va panicati sau sa va sperii intr-un fel, dar si la mine tot cu o scurgere maronie a inceput totul...Am luat utrogestan intravaginal 2 dimineata si 2 seara . a fost cu rezultat, adica in 2 spatamani am reusit sa nu mai am , sa fie OK, sa am activitate cardiaca, dar dupa un repaus TOTAL la pat pe tot parcursul acestor 2 saptamani de tratament...(am sata in spital) M-am externat pt 1 saptamana dupa care in saptamana urmatoare s-a oprit in evolutie... deci nu a rezistat aceasta sarcina...
Asa a fost la mine... Cat am stat in spital muuuuulte tipe au avut scurgere maronie, dupa tratament cu progesteron (utrogestan sau duphaston)au fost OK, acum fiind f bine cu sarcina.
Va pup si poate imi spuneti si mie ce analize sa fac acum dupa ce am pierdut sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fetelor!

Am descoperit si eu sub. vostru si as vrea sa ma inscriu si eu printre voi.(DNP 17.05.2008) calculat pe un site din internet, unde se ia in calcul durata ciclului (la mine 35 zile)
Sunt uimita de cate mamici gravidute sunt pe aici - e emotionant sa vezi cati copii se vor naste in aceiasi zi, copii ce vor avea apoi destine diferite.

Eu inca nu m-am inscris la un doctor, o voi face peste 3 sapt. cand voi ajunge in Viena; acolo primesc si un carnet mama-copil, unde sunt trecute toate analizele, observatille etc din timp sarcinii.
Nu mai am rabdare - Cenia, ce bine se vede din poza bebeul tau;la mine in 9 sapt la un medic local am primit o poza de unde se vede doar o pata mica alba???? ma cam sperii acum - sper sa fie totul bine, si de vina doar aparatura proasta.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna
Noi suntem am fost aseara la doctor, am vazut si eu si sotul mogaldeata mica , i-am vazut inimioara ,manutele si desi doctorita tot s-a chinuit sa-l trezeasca pe bb sa faca un pic de miscare pt tati , nu s-a lasat induplecat si a dormit acolo cuminte.
Este tare emotionant sa-l vezi mic acolo , ghemuit cu inimioara care bate repede repede repede vai vai ....
leeloo2004 sper ca vii si tu cu vesti bune.
Imi pare rau ca m-am cam pierdut cu firea si in loc sa intreb milionul de intrebari pe care le aveam in minte tot ce am putut sa fac ... si sa ma uit in disperare la poza.
Ar fi trebuit sa ma trimita la analize ? Nu a pomenit nimic de analize si abia cand am ajuns acasa am realizat ca am uitat sa intreb :( . Mi-a zis doar sa ma duc la medicul de familie pt carnet de gravi si sa ma ia in evidenta ... Credeti ca o sa ma trimita doctorul de familie la analize?
data viitoare o sa-mi fac lista de intrebari ... tot ce aveam mai important am uitat sa intreb
Va pup si va doresc cat mai putine greturi.

Adri 9+

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna dimineata burtici!!!

Cenia ce pozica frumoasa!!!
Si eu am pozici dar ale mele sunt din sapt 6 sper sa reusesc sa le postez si eu...cand ajung acasa ca la servici nu le am.Mie mi le-a dat dr pe cd.De atunci nu am mai fost la eco doar la control.
Fetelor si eu am niste scurgeri dar albicioase. Trebuie sa primesc oricum rezultatul de la ex de secretii vaginale. Sper sa fie totul bine. Acum cred ca sunt si putin racita... E asa de frig la noi...

Va pup pe toate si felicitari tuturor noi care au intrat in odisee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!
Am fost aseara la eco - bb e bine, putin mai mare decit virsta teoretica (dar asta e normal, eu am ciclul mai scurt si ovulatia mai devreme), am vazut si inimioara, ii batea clar!
Dr. vrea sa ma trimita la bi-test (eu am peste 35 ani, deci risc de sindrom down) - e un test nou care se face la nou, mult mai devreme decit triplul test (intre sapt 8 si 13) si ai si rezultatul repede (in 4 zile) - problema este ca acest test inca nu a fost adaptat la populatia romana si prin urmare poate da erori foarte mari...inca stau in cumpana daca sa-l fac sau nu...oricum triplul test il voi face, de altfel l-am facut la fiecare sarcina. Pentru ecografia de translucenta nucala m-am programat pe 22 noiembrie - cind voi avea apx. 13 saptamini.

Edit - tineti-mi pumnii, azi vreau sa-mi anunt seful...

8+

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDRUTZAC dupa cum spuneam.....daca e sa fie sarcina e. Daca nu...poti sta si in cap si nu e. cum vrea D-zeu. Eu sincer......dupa chiuretaj nu am facut nici o analiza.......Analizele infectioase sunt alea: toxo, rubeo, CMV( citomegalovirus), unele fac si ureoplasma, parca asa se numeste......intreaba pe medic.....nu stiu ce sa zic.......cumva ti-au facut analiza istologica pe samburel? Ca sa vezi daca era vreo anamalie genetica? Eu nu stiu daca mi-au facut ca nu am intrebat. Eu zic sa stai putin linistita.....sper ca dupa chiuretaj ai luat preventiv antibiotice. Mie doctorul nu mi-a dat . Dar eu am luat pentru 5 zile. Augmentin. Sanatate multa iti doresc......intra pe subiectul "Durerea pierderii unei sarcini" de la "Asteptand un ingeras etc".......acolo sunt fete care din pacate au pierdut sarcini si ele sigur stiu sa te sfatuiasca mult mai bine. Numai bine iti doresc!!

LEELOO felicitari pentru samburel!!!!

ADRIANA bun venit, sarcina usoara, trimite toate datele daca vrei pe listutza: DN( data nasterii), UM ( prima zi a ultimei menstruatii). Eu zic ca nu avea ecograful performant. Nu te ingrijora. Ai sa vezi ca data viitoare iti face si din ochi!

CAMI multumesc de urari. Pai la cati am primit de la voi ea imposibil sa nu se lipeasca si de mine!! . Numai bine!!

REALLAURA

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Pemidar, mersi pentru raspuns, sa-ti traiasca fetitza si sa nu mai ai nici o problema sarcina asta!

Diana, buna idee cu datele noastre de nastere, a mea este 28.07.2008, deci n-o sa apucati sa-mi spuneti LMA, dar nu-i nimic, sper sa ramanem prietene si dupa.....

Liliana, ma bucur mult pentru inimioara si sper din suflet ca la urmatoarea eco sa se arate si cealalta!

Magdutza si Adriana, bine ati venit fetelor si sarcini usoare!

PS: Acum imi dau seama ca eu de fapt am mai dat o data data nasterii...sorry

Dordia, La multi ani, sarcina usoara in continuare si numai bine!

Alina 10+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput