Mamici de mai - iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Danagie: felicitari multe , multe multe si ai grija multa de tine!
eu intelesesem anterior ca s-a intimplat altceva...si ma miram ca totusi ai taria sa scrii in continuare. am inteles gresit? sau ce s-a intimplat? cred ca nu am fost atenta

cory 74: la sarcina anterioara ma scarpinam masiv pe burta. cica pot aparea din cauza dilatarii uterului deci implicit are de suferit pielea trebuie sa folosesti creme speciale pt pregnant.acum eu am pe picioare pielea extrem de uscata, dar am schimbat climatul, aici e foarte uscat si trebuie sa beau apa, nu beau si pielea are de supferit, parul la fel, mi-a spus coafeza ca aici e altfel si daca uscaciunea afecteaza ceva ar fi pielea, parul si inclusiv infectii urinare.

A! cica nu trebuie sa va tineti cind trebuie sa urinati, fiindca mai tirziu creeaza contractii. si varianta cu urinatul in doua etape am incercat si eu: e o buna metoda, eu intodeauna ma grabeam si vizitam wc-ul destul de des. aici pe forum am citit ca desi ai terminat de urinat, trebuie sa mai stai dupa 15 secunde sa elimini si ultimele picaturi.
Sper ca am reusit sa explic ceva, ceva.
aldaesme: in ce tara ai trrait? carne cruda? waw! daca o vad cruda un pic la friptura nu mai maninc!
vreoiam sa intreb: mai are cineva scurgeri ca un mucus, in special dupa urinat?

am intrebat dr. de scurgerile maronii: nu-i nici o problema daca nu sunt rosii, pot fi negre, maronii, roz deschis.
asteptam analizele si dupa aia imi da tratament pt infectie urinara sau ce imi iese.
in RO erau mai expeditivi, imi dadea tratament preventiv inainte de analize si apoi il adapta. (am luat nos-pa si allinestrenol)
mai asteptam , mai scrieti si voi, vad ca greturile nu ma lasa, nici macar la culcare!
va pup pe toate fara exceptie cum spunea Ina.
pa
Cenia 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

va pun o poza scanata cu simburelul meu:
http://picasaweb.google.com/cristpopa/DodoAmerican/photo#5121608270663554882
daca va uitati atent , in dreapta de unde incepe linia intrerupta care il masasoara, i se poate vedea capul cu ochi, cu nas cu gura. Fantastic! pe hirtie se vede mult mai bine!
statea cuminte si l-a prins bine. cred ca dormea. eu am avut impresia la un moment dat ca si baga mina in gura! dar cred ca printre lacrimi eu vedeam ce vroiam.
gata, va las

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

O, ce poza draguta! Ma bucur pentru tine, Cenia.
De-abia astept sa ajunga si al meu asa si sa-l vad.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

buna fetelor!!!

Tera am vazut ca ai aceasi DPN cum am avut eu cu printesa mea in 2006, doar ca tu esti in 2008. M-am emotionat cand am citit.

Aaaa si vroiam sa va propun fetelor daca vretzi sa trecem datele de nastere pe prima pagina in felul asta stim si noi cand sa felicitam si pe cine.

Numai bine

Diana 11+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pemidar spune:

Cadina draga, nu stiu ce sa-ti spun, secretia mea, lichidul amniotic de fapt pe care l-am pierdut era transparent -transparent si arata exact ca apa, nu era lipicios ca si in cazul tau. Eu am simtit ca imi curge timp de doua dimineti la rand, chiar de cum ma trezeam si simteam nevoia sa merg la toaleta, initial am crezut ca e urina, dar nu avea miros deloc si nici nu mi s-a patat pijamaua. Problema a fost ca de-abia dupa a doua zi cand am patit la fel m-am ingrijorat si am vrut sa-mi sun dr., dar era 6 dimineata si m-am gandit ca e devreme. Ei, la ora 7.30 a trebuit sa o sun de urgenta si sa fug la spital. Au fost momente cumplite, am stat 3 zile in spital pe un pat care avea picioarele suite pe niste caramizi, care sa ma faca sa stau cu bazinul ridicat, da de se mai poate face ceva. Dar nu s-a mai putut. Oricum, am avut mare noroc cu minunea de fetita pe care deja o am si care m-a ajutat sa trec peste.
Tie iti doresc sanatate si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CENIA ce frumos se vede!!! Eu mai mult intelegeam ca-i pozat din spate. Frumos oricum. Eu da, am pierdut o sarcina in sapt 11, in mai. Pentru mine ca sa intru la aceasta odisee a fost ca o terapie. Ca asa luam taurul de coarne. Infruntam greutatea....nu scapam de ea. Si dupa cum vezi.....a functionat......d-ne ajuta!

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...am fost la echo si bebelusul care avea act.card.a ajuns la 6mm si a aparut si un puncticel de embrion in sacul gestational gol,dar fara act.card.,poate pt ca e prea mic...sper...si virsta gestationala oricum nu corespunde cu cea echografica poate pt ca sint 2 micuti si dat.ovulatiei dupa a 14a zi ,acum peste 2 sapt.cind voi merge la un nou control voi vedea mai clar cum stau lucrurile...intre timp cumintica la pat dat.unui bb jos inserat

Numai bine tuturor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Madaluta, Anasol, MsBB, Danaangie, multumesc pentru raspuns in ceea ce priveste vopsitul. Nu mi-e clar ce voi face, mai ales ca tin la culoarea asta si toata lumea ma indeamna sa o pastrez ca nu influenteaza nimic...

Pe de alta parte nici eu nu vreau sa risc nimic...UUF!

De asemenea, Danaangie, felicitari pentru sarcina! Sper sa nu mai auzim nici o veste proasta pe forumul asta ca incep sa ma sperii de cate ori aud ceva de rau...

Eu am fost la medic o singura data, cand mi-a confirmat sarcina, dar aveam doar 2 sapt. (eco transvaginala) si nu am vazut mai nimic.
Eu personal, chiar nimic, desi doctorii si soramea spuneau ca e clar?!..

Acum, pe 26 octombrie, o sa am aproape 8 saptamani si sunt atat de curioasa si nerabdatoare sa aflu ca totul e bine. Doamne ajuta!
Si sa-l vad pe !!! Sper sa fie la fel de clar ca in pozica Ceniei. In sfarsit o ecografie pe care o inteleg si eu :)

Cleo, am fost si eu odata la dr Amid Ayatolahi - probabil ai si tu abonament din partea firmei la Medicover??
Mi-a placut foarte mult de el, si cum m-a tratat...
Am inteles ca arabii sunt ginecologi foarte buni. Asa o fi.
Eu acum ma duc la Magda Petrache - si la Dr. Radoi - Municipal cu care o sa si nasc.
Umbla vorba ca dna dr. Petrache e cea mai buna de la Medicover, totusi.
In ultimul timp mi s-a parut prea aglomerata si grabita si nu am fost multumita. Trebuie sa o intrebi, sa-i ceri tu sa-ti faca analiza x sau y, altfel, te cam lasa asa...nu e proactiva.

Laurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutzu spune:

bine v-am gasit!am aflat cu multa bucurie ca vom avea un BB.sunt la inceputul primei sarcini si va inchipuiti ca am emotii. pana acum am citi mes voastre fara sa ma inregistrez dar m-am gandit sa intru si eu in discutii. maine ma voi duce la primul control la D-na dr.F. Mihalache de la CFR 2 si sper ca totul va fi ok cu toate ca nu ma simt in cea mai buna forma, mai ales ca de cateva zile am o secretie ca de inceput de menstruatie. a patit cineva la fel? as vrea sa stiu. mersi mult si sarcina usoara tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetele burticoase

Am ramas in urma cu scrisul, dar ma bucur sa vad ca suntem multe multe si vorbarete . Eu m-am simtit ... gretzoasa :p ca de obicei, dar trebuie sa recunosc ca s-au mai estompat gretzurile.

Bun venit fetelor noi si sarcini cat mai usoare va doresc :) Eu prima oara am fost la control in 6 saptamani cred - si era bebe prea mic sau aparatul nu era bun, apoi am mai facut o eco la 7 saptamani si am vazut inimioara Apoi inca un eco la 8 cred, si ma mai duc maine, cand deja vreau sa ma interesez de dublu test si de translucenta nucala. Va tin io la curent

magdutzu - eu am avut niste scurgeri rozalii cam la 4 saptamani de sarcina (nu stiam ca sunt burticoasa), tot asteptam ciclul si credeam ca el este, desi nu erau decat niste pete care apareau dupa-amiaza. Am inteles ca ar fi normale, de altfel, la mine nu a durat totul decat cateva zile, de atunci - nimic nimic, nici macar o scurgere mai abundenta, vreo crampa sau vreo durere prin burtik. Fix ca un inceput de menstra arata si la mine...

Liliana - iti tin pumnii !

Cenia- minunat ! Felicitari ! Daca am si eu poze asa de explicite dupa eco de maine, le voi posta sa imi admirati si mie fotomodelul

Aldaesme - vad ca locuiesti in Belgia? Eu s-ar putea ca in curand sa dau Cracovia pe Bruxelles (sper din toata inima) si ar fi super sa mai fie cineva din odisee in aceeasi tara cu mine

Gata, fug la nani ca maine trebuie sa arat bine pentru intalnirea cu bebe din burtik

Pupici multi

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput