Mamici de mai - iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by tera

Vreau si eu sa apar in lista de mamici de iunie 2008 DC 13-04-1973 UM 07-09-2007 DPM 13-06-2008 Doctor,Cristian Peteu Spitalul Universitar ,VA MULTUMESC MULT

Tera - te poti inscrie singura - intrand pe userul maiiunie2008 - fetele o sa-ti trimita pe PM parola...fetelor - o ajutati voi cu parola pe PM????
Edit - tera trebuie sa-ti activezi PM-ul!!!!

8+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

gabitzam eu am mers la 5 sapt si 4-5 zile.prea multe nu am vazut atunci la ecograf, doar ca dr mi-a spus ca e bine si sa iau acid folic si vit e pana pe 23.10 cand merg din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Cat de repede v-ati dus la doctor dupa ce ati aflat ca sunteti gravidute?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

eu cand mi-am facut testele de sarcina. Primul, seara,era neclar,a2lea dim. la 7 juma sunam sa ma programez. Si nu era nimeni la clinica La 8.10 aflu ca medicul curent, era ocupat pe urmatoarele 6 sapt, sun la alta clinica (de langa job) si m-am programat la primul nume cunoscut: dr Hamid Ayatolahi- de care sunt f. incantata. Acesta mi-a dat o lista de analize, trimitere la eco, reteta de acid folic si elevit, si rugamintea sa ne vedem cu rezultatele peste 2 sapt.
Si uite-ne aici :)

11+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Pemidar, bine ai venit la noi, sarcina usoara , fara probleme si bebe sanatos!
M-ai lasat paf, la 21 saptamani???? Dar dr ta n-a observat ca e ceva in neregula, ca presupun ca nu se deschide colul asa deodata...de fapt nu stiu, intreb pur si simplu.

Alina 10+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pemidar spune:

Alish, cum sa-ti spun, o vina stiu ca am avut si eu. Totul mi se trage de la prima nastere,cand travaliul a fost foarte greu, 16 ore, si am nascut pana la urma cu cezariana, colul s-a slabit atunci am inteles. Intre timp am schimbat medicul, iar noua doctorita nu prea a cerut detalii de la prima nastere, nu m-a urcat decat la inceput pe masa, apoi doar echografii. Am avut o mica scurgere de lichid cu 2 zile inainte de marea hemoragie, dar eram necajita cu fetita pe care o am ( facea penicilina si trebuia sa o tinem cu totii sa nu urle prea tare ), si nu am dat importanta cuvenita acelei scurgeri incolore, inodore de lichid. Cam asa s-a intamplat. Acum probabil mi se va face cerclaj si voi avea mare grija.
Luati aminte cu toatele si aveti mare grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La prima sarcina am mers la doctor undeva prin saptamana 6+ si i-am vazut inimioara lui Andrei cum bate.
Mi-am facut programare saptamana viitoare joi, o sa fiu tot in saptamana 6+.
Eu mi-am facut deja in vara un pomelnic de analize (toxo, listeria si altele ) cand m-am decis ca vreau bb2, iar cei de la CMU fac gratuit un numar de analize care se inscriu in protocolul lor de pregatire a sarcinii.

Simptome in afara de oboseala si o vag de tot greata n-am avut. Drept e ca nici la primul copil n-am prea stiut ce este greata, n-am vomat nici macar o singura data.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Cat de repede v-ati dus la doctor dupa ce ati aflat ca sunteti gravidute?

Eu am fost sigura ca sunt gravida la trei saptamani de la UM (sani imensi, grei si durerosi, plus un sentiment ca se intampla ceva la mine in abdomen care nu pare a fi legat de mine...nu stiu cum sa descriu). In ziua cand trebuia sa vina nu a venit (evideent) si i-am zis sotului ca sunt ferm convinsa ca suntem in asteptare...a doua zi am luat testul de sarcina care a avut niste linii grooooase si super colorate, de zici ca sunt cu patru si a treia zi m-am prezentat la medicul de familie sa ma ia in evidenta, sa imi faca sangele si trimitere la gineco.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Pemidar - eu am o mica scurgere ca la ovulatie, incolora si usor lipicioasa,pe care o observ mai ales dupa urinat. Se poate sa semene cu o scurgere de lichid cum spuneai tu...? Scuze ca sunt atat de directa, eu am avut ceva probleme cu sarcina pana acum si nu vreau sa ajung prea tarziu la medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Fetelor, ce faceti, va faceti vaccinul antigripal? Deja se face campanie in acest sens... Stiu ca dupa o anumita varsta a sarcinii se face vaccinul. Ati intrebat medicii? Ce v-au spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by cadina

Fetelor, ce faceti, va faceti vaccinul antigripal? Deja se face campanie in acest sens... Stiu ca dupa o anumita varsta a sarcinii se face vaccinul. Ati intrebat medicii? Ce v-au spus?

Mie medicul mi-a zis NU.

11+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput