Mamici de mai - iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

ache felicitari inca odata!

sa treci usor peste perioada cu greturi si ai sa vezi ca nici nu o sa-ti mai amintesti de asta

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

: daca tie abia acum trebuia sa-ti vina CM-ul cand ai facut BHCG-ul si cand ti-au dat rezultatul?Eu cred k l-ai facut prea devreme...Si testele de sarcina cele mai concludente sunt cele facute dimineata cu prima urina, chiar daca pe ele scrie k se pot face in orice moment al zilei.Totusi din ce stiu eu un test pozitiv e un test pozitiv, deci e sarcina....Si eu am patit-o cu testele slab pozitive si a fost sarcina. In schimb valoarea BHCG-ului a fost mult mai mare

Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by madaluta

: daca tie abia acum trebuia sa-ti vina CM-ul cand ai facut BHCG-ul si cand ti-au dat rezultatul?Eu cred k l-ai facut prea devreme...Si testele de sarcina cele mai concludente sunt cele facute dimineata cu prima urina, chiar daca pe ele scrie k se pot face in orice moment al zilei.Totusi din ce stiu eu un test pozitiv e un test pozitiv, deci e sarcina....Si eu am patit-o cu testele slab pozitive si a fost sarcina. In schimb valoarea BHCG-ului a fost mult mai mare

Madalina 9+

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

pai eu sunt sigura gravi,dar de ce mi-a ieshit bhcg-ul asha mic??sa fie vreao problema??

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
+4 sper la o!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, vorbaretele.
Ma bucur mult pentru tine Dana, si pt Anaxenasa dea DUmneze sa fie bine.
Denisa, urmeaza tratamentul cu strictete si ai grija de tine, stai linistita si incearca sa nu gindesti negativ.

Eu inca lupt cu greturile, tot spun ca mai am putin, mai am putin...sper sa imi treaca odata ca nu pot face nimic..

Si noi ne-am gindit la nume, dar nu sunt 100% sigure
daca e fetitza : Maria, desi stiu ca e plin de Marii peste tot, e un nume care mie imi place tare mult.
Daca e baietel : probabil Matei...dar nu e sigur. Mie imi place Luca, dar sotului nu, asa ca inca gindim pe acest subiect.
Fetelor, va las, ma bucur cami-a mers netul si am putut sa va scriu. Am sa ma intind o ora langa Davidutul meu.
Pupici tuturor

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

anaxenaUneori laboratoarele mai dau si rezultate eronate...trebuie neaparat sa repti altundeva analiza.Poate tragi o fuga in bucuresti la Synevo. iti recolteaza dimineata(8-10) si dupa 14 ai rezultatul. Multa bafta si sa dea d-zeu sa fie bine
Am vazut pozele si esti fff frumoasa.....Nu ma gandeam k fotomodelele isi doresc sa ajunga si ele mamici...cred k esti printre putinele....

Madalina 9+

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Anaxena, stai linistita si nu te mai stresa atata....s-au mai vazut teste bhcg cu rezultate aiurea, eu zic sa uiti de el...pana una alta felicitari si bine ai venit la noi in !!!!
un rezultat sub valoarea 5 arata ca nu este nici o sarcina, si nu ca ar fi ceva rau cu bb...nu uita sa iei acid folic si sa stai linistita...la mine s-a vazut sacul gestational la 5 saptamani, la o eco abdominala

anca
6+

Mergi la inceput

quote:

anaxenaUneori laboratoarele mai dau si rezultate eronate...trebuie neaparat sa repti altundeva analiza.Poate tragi o fuga in bucuresti la Synevo. iti recolteaza dimineata(8-10) si dupa 14 ai rezultatul. Multa bafta si sa dea d-zeu sa fie bine
Am vazut pozele si esti fff frumoasa.....Nu ma gandeam k fotomodelele isi doresc sa ajunga si ele mamici...cred k esti printre putinele....

Madalina 9+

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

nu sunt fotomodel!!
unele sunt poze de la nunta
n-am nicio treaba cu modellingul

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

quote:
nu sunt fotomodel!!

din poze eu asta am inteles..oricum tot frumoasa esti indiferent de meseria pe care o ai.Cred k ai fi facut cariera dc erai fotomodel...

Madalina 9+

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:

quote:
nu sunt fotomodel!!

din poze eu asta am inteles..oricum tot frumoasa esti indiferent de meseria pe care o ai.Cred k ai fi facut cariera dc erai fotomodel...

Madalina 9+

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

probabil ca da,imi place sa pozez..am un slaon in pitesti si sunt tanara absolventa de facultate

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:

quote:
nu sunt fotomodel!!

Madalina 9+

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

madaluta are dreptate, daca nu esti fotomodel, atunci pozele sunt luate de printr-un album professional de pe net!! Fata din poze e prea frumoasa sa nu fie fotomodeala! Esti... perfecta

11+

Mergi la inceput