Piatra Neamt, Perla Moldovei (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Criss, am stat chiar langa intrare; ca era cica pe centru; si eu cam amortisem, ma plictisisem, ma mir ca Lara a rezistat pana la sfarsit. Noi am fost cu Iustina, am stat impreuna.
La sf. eram moarta de foame, asa ca am plecat repede spre casa, n-am putut sa mai astept.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Ian!!! Toate gandurile si urarile noastre de bine pt tine si mamica ta minunata! Sper ca ai primit cadouri multe si frumoase si ca te-ai distrat de minune la ziua ta. "Banca" si "alta Banca" te pupa cu drag

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

mULTUMESC din suflet de urari.

Ai mei dorm dupa nebuneala de ieri. A fost frumos iar Ian m-a uimit ce bine s-a comportat!. Va povestesc cu amanunte mai tarziu, acuma mai fac o serie de teste pentru ECDL.....ca nu am voie sa spun prostii pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

buna dimineata!
Va ofer o fierbinte, sa va treziti! Sa aveti o saptamana frumoasa si calda

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Laura, multumim de cafea! Eu cam adormita desi m-am culcat devreme, insa dormim prost noaptea, lara se rasuceste in toate partile, eu ma uit sa vad adca e invelita, apoi se dezveleste iar si tot asa; aseara s-a culcat la 20:15 si s-a trezit azi tot la 20:15, presimt o zi fara somn la pranz

Carmen, Ellinia, Lora, fetelor ... cum ati petrecut weeekendul asata friguros?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna dimineata si de la noi.

Cine a mai ajuns in Iasi? Adriana,Ellinia?Cum a fost?

Ieri iar a vrut Casandra la copii si o apucase scanalul. I-a zis doamna ca trebuie sa stea 2 zile acasa, dar ea a rezistat doar una.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata

Laura multam de cafea!O zi buna si tie si calduroasa!

Lora tu ce fel de dormitor ai luat Iustinei?Noi inca nu stim cum sa le facem paturile,as vrea supra-etajate,dar nu ne-am hotarat inca.Le-as lua pat din ala care se strange,dar am inteles ca in timp se cam strica,de la atata inchis-deschis

Eu am fata acasa,ca sambata seara mi-a facut febra,cica spitalul e full de copii,nu mai aveau loc sa interneze,pe a mea o durea burtica,picioarele si capul(asta cand facea febra),deja acum e mult mai bine.Trebuie neaparat sa ajung cu ei la dr hemeopata.

Dana,mami de Ana Maria(6.09.2004)si Paul Marian(8.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana si a mea zice ca vrea dar nu asa,incat sa faca scandal,inseamna ca-i place tare mult Casandrei acolo!

Dana,mami de Ana Maria(6.09.2004)si Paul Marian(8.09.2000)

Mergi la inceput

Ana, noi n-am fost weekendul asta in Iasi - cred ca e nebuneala de Sf Paraschiva; a fost si frigggg brrrr.
Cati copii sunt in grupa Casandrei?
Larei i-am explicat ca e prea mica si nu poate merge la gradi, insa parca as da-o totusi cateva ore; Nu stiu - nici nu vreau la o grupa full si nu stiu daca mai vrea vreo gradi s-o ia acum la mijlocul lui octombrie. sunt in dubii.
crezi ca ar lua si pe ea pana la 12?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Sunt ametita de somn....sambata noaptea n-am dormit c-am fost la o nunta - ne-am distrat f. bine, am furat mireasa...de mult nu ne-am mai distrat asa fain - iar asta noapte n-am dormit ca a facut Iustina febra si avea nasul infundat....si Petrovici e-n concediu...cred c-o s-o duc azi la doctorita de familie. La gradi n-am mai dus-o....si ea voia sambata dimineata sa mearga la gradinita, era dezamagita ca sta acasa...si uite ca trebuie sa mai stea cateva zile...
Dana, Iustinei nu i-am luat mobila, decat pat care se desface de la Tehnoprod - au un sistem de desfacere a canapelelor f. bun, nu se strica usor, cu fier si lemn de fag - si o etajera pt. jucarii, pentru ca are doar un colt al ei in dormitorul nostru - la 2 camere n-aveam cum sa-i facem camera ei. Imi pare rau sa aud ca si Ana e racita...sper sa le treaca mai repede. Multa sanatate!
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput