Piatra Neamt, Perla Moldovei (34)
Raspunsuri - Pagina 5
crissandrada spune:
Mai am o stare.... Ceva de speriat...
Am tras o fuga pana acasa si am stat 10 min in pat ca nu imi mai puteam tine ochii deschisi.
La circ nu mai merg ca e prea scump . Pe toti 3 ne-ar ajunge 70 lei . Va merge Andrada si Sergiu, mie oricum nu prea imi arde. Eu voi ramane sa dormmmm .
Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!
ana1980 spune:
Ce bine ca va duceti la circ...ne povestiti si noua cum a fost
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
LoraG76 spune:
Ianusca, "La multi ani" pentru maine lui IAN, multa sanatate si sa aiba parte numai de bucurii! Eu maine nu mai intru pe net, de aia va transmit de azi numai bine si sa va traiasca baiatul, sa creasca mare si frumos!
Week-end placut la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
La multi ani, Ian! Sa cresti mare, sanatos, sa nu ii dai multe motive de ingrijorare mamei si sa le aduci numai bucurii!
Adriana si Lara
Adriana_78 spune:
Criss, ce simpatic! Te-am vazut ieri la circ, tocmai la sfarsit, atunci cand au pus refelctorul pe voi, cand canta tipul ala; din pacate nu am avut cum sa vin la voi; pacat ca nu v-am vazut mai devreme - ce surprinza am fost cand l-am vazut pe ala cantand langa voi
Adriana
ana1980 spune:
Neata
LA MULTI ANI ! Ian, cel vorbaret, frumusel si istet. Dana sa-ti aduca numai bucurii, sa fie sanatos si voios tot timpul(si sa mai doarma noaptea )
Week-end placut tuturor.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
lunna27 spune:
IAN la multi ani!!
Dana sa-ti traiasca baiatul!
Dana,mami de Ana Maria(6.09.2004)si Paul Marian(8.09.2000)
ionella3003 spune:
La multi ani fericiti, Ian!
Sa ai o viata binecuvantata plina de fericire si rasfat atat cat trebuie!
Dana, sa fii mereu mandra de printul tau cum esti acum!
Buna ziua, dragele mele! Mi-e tare dor de voi, nu ne-am mai conversat de mult timp... Sa aveti un wee minunat!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
crissandrada spune:
LA MULTI ANI IAN ! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai o viata plina de bucurii .
Adriana nu te-am vazut. Pe unde stateai? Pana la urma am mers toti 3 . Andrada a facut poza cu elefantul si s-a plimbat cu poneiul. A fost tare incantata. Eu abia asteptam sa se termine ca amortisem, nici nu ma mai puteam misca.
Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!