Piatra Neamt, Perla Moldovei (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, merci! Sper sa merite! Cred ca 2 ore dureaza spectacolul - nu stiu cat o rezista Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, ti-am trimis PM.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Cat e biletul la circ?

Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Pai, Criss parca tu ai zis ca e 200 de mii, nu? Poate e mai ieftin, ca mi se pare cam scump pt. un copil 200 mii.
Lora, am primit, cred ca la 5 e bine, daca incepe la 6. vorbim atunci

Adriana

Mergi la inceput

Pai am zis cam cat era anul trecut.
Sotul meu zicea ca din masina a vazut ca ar fi 25 lei, dar nu stiu sigur. Si nu stiu daca pt copii e alt tarif.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Vad ca va organizati sa mergeti la circ. Noi nu stiu daca ajungem. Ne-am apucat zilele astea de platit facturi, impozite si mie imi da salarul abia luni, asa ca suntem in buda cu banii. Nu cred ca avem de unde sa scoatem 100RON pt circ. Asta e, data viitoare!

Adriana, m-ai intrebat, dar eu folosesc shutterfly in mod curent si nu mai stiu adresa de pe ficker . Hai ca incerc sa ma uit azi si iti spun.

Criss, capul sus! Daca poti, du-te la circ, sa ii poti povesti Alexiei cum a fost ea prima data la circ. Poate te inveseleste si pe tine.

Cu preturile la hainutze, aveti dreptate. Sunt revoltator de scumpe si cu siguranta cand ies din fabrica nu costa nici o treime din pretul din magazin. Eu le cumpar din Orion de obicei, de pe la standurile alea. Nu sunt de o calitate sau o frumusete deosebita, dar oricum le poarta cateva luni si gata. La bluze ma uit intotdeauna sa fie din bumbac 100%. La ai mei, pentru inceput de iarna, cred ca le mai vin gegile groase de anul trecuta. Dupa niste pantaloni grosi trebuie sa ma uit. Si dupa ghete si caciuli.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Biletul e 20 RON pt. copii si 25 RON pt. adulti. Adriana, sa-l suni pe Eugen sa stabiliti unde si la cat va intalniti, bine? Ca io nu merg.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Nu mai merg la circ ca mie frica de lei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by crissandrada

Nu mai merg la circ ca mie frica de lei ...

Esti de belea!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Lora, incerc s-o culc pe Lara acum si dupa ce se trezeste o sa sun;

criss, lasa ca leii sunt ocupati cu leoaicele lor.

Mergi la inceput