Femeia conduce

Femeia conduce | Autor: Criss75

Link direct la acest mesaj

Va place aceasta emisiune?
Eu ma uit de cate ori am ocazia, imi place Corina Danila, imi plac subiectele alese. Luni seara au fost invitate mai multe vedete mamici, ca sa zic asa.
Printre altele, Corina Danila le-a intrebat daca momentul in care au ramas insarcinate a fost unul prielnic, adica se aflau pe o panta ascendenta in ceea ce priveste familia, cariera sau relatia in care erau implicate. Ce nu mi-a placut si chiar m-a dezgustat a fost raspunsul Luanei Mitran, fosta sotie a lui Cabral. Ea a spus ceva de genul :"Nu stiu daca era momentul cel mai prielnic, dar aveam deja 36 ani, in plus am intrerupt de atatea ori incat ma speria ideea ca nu voi mai putea avea copii.
Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa isc o cearta pe tema avortului, insa mi s-a parut de prost gust raspunsul ei, cu atat mai mult cu cat in aceeasi emisiune erau invitate femei care au facut mai bine de 10 ani tratamente pentru a putea ramane insarcinate. (ex. Iuliana Marciuc)

Criss si Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie nu mi se pare nimic nefiresc. Femeia a fost invitata acolo ca sa-si spuna povestea , doar nu o sa o infrumuseteze pt. ca era X sau Y in platou...
Unele femei raman usor insarcinate , iar altora le trebuiesc ani de tratamente. Asta e viata .

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by XIO

Mie nu mi se pare nimic nefiresc. Femeia a fost invitata acolo ca sa-si spuna povestea , doar nu o sa o infrumuseteze pt. ca era X sau Y in platou...
Unele femei raman usor insarcinate , iar altora le trebuiesc ani de tratamente. Asta e viata .

A, deci e firesc ca o femeie, cu atat mai mult cu cat e o persoana scolita, sa foloseasca o astfel de metoda de contraceptie, daca se poate numi asa, si sa mai si declare pe un post TV.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by XIO

A, deci e firesc ca o femeie, cu atat mai mult cu cat e o sco[black]persoana [/black]lita, sa foloseasca o astfel de metoda de contraceptie, daca se poate numi asa, si sa mai si declare pe un post TV.
ca ea mai sunt si altele

Criss si Alex

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Eu nu ma uit. Nu-mi place Corina Danila (care habar nu are sa modereze o emisiune), nu-mi plac nici Luana Mitran, nici intreaga pleiada de persoane publice invitate la genul asta de emisiuni.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by XIO

A, deci e firesc ca o femeie, cu atat mai mult cu cat e o persoana scolita, sa foloseasca o astfel de metoda de contraceptie, daca se poate numi asa, si sa mai si declare pe un post TV.

Criss si Alex

Nu vad de unde ai tras concluzia, din cele spuse de Xio, ca ar fi normal sa avortezi. E optiunea ei, viata ei, corpul ei si si-a exprimat opinia. Eu apreciez mai mult omul care este sincer si nu joaca teatru ca sa nu fie deranjat unul sau altul. Ca sunt sau nu de acord cu ea e irelevant.

Cat despre emisiune... nu-mi place, nu-mi place Corina Danila (mi se pare falsa), ca atare nu ma uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by lilianasoare

Eu nu ma uit. Nu-mi place Corina Danila (care habar nu are sa modereze o emisiune), nu-mi plac nici Luana Mitran, nici intreaga pleiada de persoane publice invitate la genul asta de emisiuni.

Subscriu!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:

Sunt de acord cu tine.Am invatat de la mama numai lucruri bune si nu am facut nici un avort.
Fiecare isi spune parerea si face ce vrea cu viata ei,nu avem dreptul sa judecam.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:

-fara suparare Criss75

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

quote:

-fara suparare Criss75

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

N-am de ce sa ma supar, fiecare cu parerea lui. Mie cum spuneam imi place Corina Danila, imi plac si unele subiecte care se dezbat la emisiunea ei, nu mi-a placut emisiunea cu pricina si una dintre invitate, atat doar.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am vazut o singura bucata dintr-o emisiune despre minunatul subiect al pensatului..sau al epilatului . Mi s-a parut super tampita emisiunea.
Nu ma dau in vant nici dupa Coana Danila, totusi pot sa spun ca o prinde mult mai bine nuanta de par pe care o are acum.

Mergi la inceput