gradinita Aniela
Am tot cautat pareri despre aceasta gradinita si n-am gasit. Este cineva pe forum care are copilul acolo si ar putea da niste informatii despre ea?
Raspunsuri
c_danut3033 spune:
Gradinita Aniela este o gradi ok d.p.d.v. al curateniei, are mobilier nou, curte interioara destul de mare.
Probleme: 1. Au contract cu un cadru medical care vine decat o data pe saptamana, insuficient pentru aceasta perioada, asa ca, copii sunt mai mult raciti la gradi;
2. Mancarea nu prea se ajunge la programul lung, fructele aproape lipsesc, care pentru copiii sunt esentiale;
3. Pretul de 850 RON pentru programul lung este mare la ce ofera.
Ela2001 spune:
C_Danut3033 multumesc pt. raspuns. Ai copilul la aceasta gradi de mult timp? La ce grupa este copilul tau?
Chiar asa le da mincare putina la cati bani platesc parintii?
Directoarea parea o persoana de incredere si preocupata de sanatatea si educatia copiilor.... :(
Ela2001 spune:
Are cineva noutati despre aceasta gradinita? M-ar interesa pareri ale parintilor care au sau au avut copii la gradi Aniela.
Multumesc
ingridnen spune:
Si-a inscris un prieten baietelul acolo, din toamna, insa la after-school. 6,5 milioane pe luna, in care intra: luat de la scoala, masa de pranz, temele facute cu o invatataore, gustare, alte activitati. Vom afla concret in toamna cum este..
Deci nu am nici eu mai multe informatii....d-na Aniela a fost directoare la gradi 25, cand l-am inscris eu pe Cristi in 2006 primavara era acolo, pe urma din toamna gradi 25 a fuzionat cu gradi 30 si D-na Aniela si-a deschis gradinita particulara.
Jeff spune:
Si eu sunt foarte interesata daca se ocupa de copii, daca temele se fac in mod real si nu li se dicteaza raspunsurile asa cum am inteles ca se practica in alte afterschool-uri, daca mancarea e ok si orice informatie stiti este binevenita.
Multumesc inainte
miri2007 spune:
Buna,
readuc in discutie acest subiect.
Mai are cineva copilul aici? Mai exsita aceasta gradinita?
Tare ciudat mi se pare ca nu sunt transparente aceste institutii.
Zilele trecute fiind prin parcul Tineretului cu piciul am vazut niste copii de la gradinita Candiana. Aceasta are site, dar nu abunda de informatii. Eu care cautasem gradinite particulare in zona, habar nu aveam de ea. Asadar daca aveti informatii si despre candiana m-ar interesa.
Merci mult!
Miri2007