La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim de aprecieri fetelor
mira, ce dulcica este Daria in noua ei rochitza

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

MONICA, La multi ani, fericiti! Iti doresc multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!si petrecere frumoasa!

Fetelor, eu m-am trezit cu noaptea-n cap,mi-am inceput deja activitatea...ma asteapta o zi grea, de colindat prin magazine, ma duc sa-mi comand si tort...si cam asta imi este planul pt. ziua de azi.In rest, toate bune si frumoase!
Va pup pe toate fara exceptie, va doresc o zi frumoasa si sa auzim numai de bine![/left]

Mergi la inceput

va multumesc mult fetelor
Lory
va servesc si eu cu o feliutza de Tort

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

La Multi Ani! Monica sa ne traiesti sanatoasa.

Am "gustat" din tortulet... hmmmm.... foarte bun.... multumim....
Pupam piticii tai... i-am vazut in poze... frumushei copii ai.
Elena, , Renata parca si-a mai revenit cel putin noaptea. Ziua e totusi maraita. Pupam Gabitza mica si scumpa sa iasa dintisorii ce o chinuie....
Va pup si va doresc o zi minunata

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

MONICA LA MULTI ANI !!! Sa fi sanatoasa , fericita si sa ai numai impliniri pe toate planurile !!!

Buuuun tortuuuu' multzam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi ani Monica,s a fii sanatoasa si fericita langa ai tai! Sar'na de tort, foaaaaarte bun, asta noapte am visat ca faceam tort, hihihi, si cred ca o sa prestez pentru ziua lui Gabi de nume, sa vad daca imi iese ca in vis! Vezi ca eu m-am servit cu o aripa intreaga de la fluture!
Dodo-pui, sa iti traisaca Bogdan, la multi ani si sanatate multa! Aipoze de la petrecere?
Va pup, am prins un somn mic de a lui Gabi, fug sa ii cumpar fructele cat doarme!
O saptamana buunaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani! sarbatoritelor de uikend si unul special Luanei, sa fie fericita si sa aiba parinti cuminti

La Multi Ani! MONICA, sa ne traiesti fericita si zambitoare, cu sanatatea si norocul vesnic pe maxim!!! Distractie faina si sa nu uiti sa trimiti si la noi

Anina e primul doar in familia lui Cristi, eu am un nepotel in Canada care ieri am implinit 4 anisori, asa ca ai mei mai au unul

Sambata am fost la o zi de nastere si o nunta...tot ce am mancat sambata au fost deserturi si fructe...Acasa nu am vrut decat pepene galben, mere, struguri si mandarine, la ziua de nastere nu m-am putut apropia de masa cu mancare din auza ca era si peste pe ea si efectiv imi rupe stomacul mirosul de peste. In general nu imi place, acu' e mai rau Insa am primit doua felii de tarta. La nunta la fel, am bagat numai salata de fructe, prajituri, mousse de ciocolata, tort de inghetata si din astea

Ieri am facut supa taraneasca, chiftele si...strudel cu mere...Am si mancat un kil intreg de mere si unul de banane

Va pup ca musai tre' sa muncesc...

esme

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
va multumesc mult tuturor pentru urari sa va dea si voua Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti si ma bucur ca v-a placut tortuletzul9a fost facut cam la repezeala dar deh...copilashii nu mai aveau rabdare...asa ca pe la 21 ma apucam de facut tort)
sa avem o zi minunata

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mstef, Frosa, piticutz, Emma,
Ramonika, Malina_Mircu, Mishulina, Eli26,
Lorelai182003, Luana, Monica-Elizabet
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite !

Revin mai tarziu cu mesaj !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ziua buna scorpiute dragi si...SARU-MANA TUTUROR DE URARILE PENTRU ZIUA MANDREI MELE,LUANA!

Sa aveti,dragelor,parte de tot binele din lume,de fericire si sanatate cu caru',sa fiti iubite si sa traiti 1000 de ani fara reparatii alaturi de toti cei dragi voua!

M-am emotionat tare mult citind mesajele voastre...asa prietene ca voi...sa dea Dumnezeu la toti cei pe care eu ii iubesc...rar asa oameni cum sunteti voi!

In primul rand...nu dati cu tomate in mine....da' n-am avut timp sa pun pozele in album...le pun azi,ma parole! si vin cu linkul mai tarziu ca sa vedeti pozicile...
In al doilea rand,sa vin cu paratul...si sa va spun ce mi-a facut a mea cuscra...bat-o norocul si fericirea!...ce i-a copt ei mintea si ce s-a gandit ea sa-mi faca mie,de am zis ca mor de inima...asa surpriza mi-a facut si mie si Luanei...si m-au napadit emotiile de mi s-a luat aerul....
Cuscro,sa nu te superi,da' io am zis catre tine la telefon ca te dau cu paratul la scorpiute....ca asa cuscra ca a mea...nu mai are nimeni!
Iaca:ma ia timisoreanca mea,Doris si imi scrie,imi da si telefon,ca musai sa ne vedem ca are o surpriza pentru mine...ma gandeam ca s-a cheltuit fata pentru ziua Luanei si chiar i-am zis la telefon ca nu trebuia sa cheltuie...Nu si nu,zice ea...lasa ce am eu surpriza de la Ines(fetita ei) pentru Luana,da' e o surpriza,nu pot sa zic,si mai si...ai sa vezi tu.Na bun,si vorbesc cu Doris a mea si hai sa ne intalnim sambata dupa amiaza,pe la 6, sa ne dea surpriza...si ce credeti voi dragelor?ca iese Doris cu doua pungoace din bloc si in una era o papusa frumoasa,o creme de piele si un gel de dus...pentru Luana,evident.Ii da Luanei,o pupa si zice "Asta e de la Ines pentru tine" si ii intinde apoi celalalt pungoi si zice "Asta e de la altcineva,o sa afle mama ta imediat de la cine".Si ma lasa asa in copac si copacul in aer...si in timp ce vorbeam noi acolo,io cu ochii cat cepele...suna mobilu' si Doris imi intinde telefonul...Eu:"Alo?"..."La multi ani!,cuscra.Sa iti traiasca printesa..."etc,etc,etc.....am ramas far' de aer,dragelor...era Elena la telefon....care m-a "lucrat" pe la spate impreuna cu Doris si au pus la cale asa tarasenie si surpriza de eu una n-am putut articula doo cuvinte romanesti timp de 1 minut...abia m-am desmeticit sa zic un multumesc colea si Elena radea de fastaceala mea,Doris si ea la fel...Na,ce sa mai zic?!Mi-au copt-o la modul cel mai minunat si mai frumos cu putinta care mi s-ar fi putut mie intampla vreodata...No comment!Uite asa mi-a facut mie cuscrita mea,pe care o pup cu atat drag si ii multumesc inca o data pentru asa cadou si asa surpriza...Aaaaa,cadoul a fost o casa de marcat de jucarie cu care Luana s-a jucat non stop de sambata,bashca a avut magazin non stop si sambata a trebuit sa cumparam si eu si Marius si Alex pana catre 12 noaptea de la ea...
Uite asa aventura am avut eu cu Luana...
Apoi duminica,chiar de 28 octombrie...ne-am convorbit iara si intradevar Luana s-a conversat cu socrela ei...hehehehehe...si isi dorea vantamina C,dar era toana,ca de ziua ei am cam lasat-o sa faca ce vrea si i-am cam inghitit toate fitzele.
Asa ca o sa pun azi pozele in album si revin cu linkul,ok?

Monica,LA MULTI ANI! cu bucurie si fericire,sanatate cat cuprinde si distractie maxima!Sa ai o zi de sarbatoare minunata!!!

Fetele,va pup si revin ...sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput