La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Fetele-scorpiute, vreau sa va multumesc pentru urari, sinteti asa de dragute toate aici ca nu pot sa nu o fac.

Eu nu am mai intrat pe-aici de multisor, de-abia apuc cind si cind sa intru la "salajence" si atit, dar asta nu inseamna ca v-am uitat pe toate.

Va doresc si eu LA MULTI ANI !
Sa fiti fericite si sa traiti ani multi si toti frumosi alaturi de cei dragi voua, sa va creasca copilasii mari si sanatosi!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

piticutz, multumim...petrecere frumoasa

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Salutare fetelor!Ce mai faceti?

La mine mai e un pic si a trecut ziua asa ca am intrat de urgenta sa la urez sarbatoritelor de azi Mishulina, Eli26,Lorelai182003, La muti ani! Sa fiti sanatoase si fericite!
La multi ani LUANA!Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si fericire!
Ana, sa-ti traiasca fata!Perecere frumoasa va doresc si abia astept sa ne povestesti cum a fost cu tortul!
piticutz, multumim!
Fetelor, de la mine nimic nou...
Revin maine !
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.petrecere frumoasa.
la multi ani si restul sarbatoritelor.
la noi e urat afara.ploua.nu am iesit din casa.am zis ca poate dupa masa sa-l duc pe razvan la un loc de joaca.macar isi mai face de lucru.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani,minunate sorpiute!
Zombie cum sunt dupa petrecerea scorpiutului meu v-am descoperit azi.
Multa sanatate tuturor,tot ce va doriti si mai ales puiutii sa fie sanatosi si sa va mandriti cu ei.

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi aniiiiiii!
Ghici pentru cine beau azi?!
Luana, sa fii sanatoasa ca restul le ai, bucurii la parinti si frati la greu... si tot ce vrea mami si tati decoamdata! Cuscro, sa imi traiasca nora-pui mic! Va pup!
Ia vedem cine urmeaza:
Mishulina... La multi ani! Poate ne citesti, ce mai faci scumpa?
Lorelai, de multa vreme nu mai stim nimic de ea, la multi ani si bucurii!
Eli26 La multi ani!
Piticutz(Camelia), te mai asteptam cand ai vreme! Cum mai esti?
Dodo-pui, bine ca ne-ai gasit, cum a fost petrecerea lui Bogdan? Strigi dupa Nina sa il treaca in listuta!
Adriana, e urat si la noi, chiar bine ca sunt locurile astea de joaca!
Lory, pai te asteptam si maine!
Moni, cum sunt copiii?
Va pup, il duc la tara pe George si vreo 2 zile respiram doar cu Gabi! Oricum, ma suna intr-una de acolo!
Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor,
La multi ani! sarbatoritelor de astazi(Mishulina, Eli, Lorelai) dar in special Luanei printesa cea mica, La multi ani! sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti.
noi serbam in seara asta, cei mici abia asteapta aseara am fost in orash si le-am luat costumase de halloween aici pueti vedea Proba costumelor
va pup pe toate sa aveti o Duminica faina

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani!! cu fericire si multa sanatate pentru sarbatoritele noastre!!
Luana de Ana La multi ani!!, sa cresti mare si cuminte si sa le aduci numai bucurii la parintii tai!!

..Am un pic de pauza, asa ca intrai sa va salut si eu. am fost de dimineata plecati,sa porfitam cat mai putem de vremea frumoasa,.... la plimbare la un castel, ne-am mai sarbatorit odata si acolo.......am scapat de gatit pe ziua de azi.
Fetele dorm, David a plecat in tura doua de plimbare cu vecinul, prietenul lui.........iar mai tarziu vrem sa mergem fara copii la un concert de orga care-l sustine sotul prietenei mele.

Dodo bine ai venit, "La multi ani" pentru Bogdan, cum v-ati petrecut?

Nina...da, acasa David m-a asteptat cu flori!, vineri am iesit cu prietena mea mexicanca la restaurant si am palavragit vreo 4 ceasuri, iar azi am mai fost odata toti!!........si gata.........a nu, cadoual inca n-a sosit, cica vine prin posta.
........urmatorul chef peste 2 saptamani

Monica oaaau, ce vampir fioros!!!!.......si o vrajitoare mascata. Ce dulci sunt!!!!. Pe David nu poti sa-l imbraci in ceva, nu vrea si pace..........si de printese nu mai imi spune, am si eu una acasa. Ieri le-am cumparat niste rochite de vara. Daria cum a vazut-o a vrut sa o imbrace cica e printesa, dar nu a mai vrut sa o dea jos, vroia sa iasa asa afara!

Va doresc o duminca minunata in continuare.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

sarbatoritilor de azi...

La Multi Ani! Luana, sa cresti mare si sanatoasa si sa iti bucuri parintii dragi.
Azi am avut o zi foarte agitata... dar trece... Momentan ne calmam ascultand niste cantecele pentru pitici....
O seara placuta in continuare va dorim... Va pup....

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hei, am reusit sa vorbesc azi cu Ana si cu sarbatorita: Luana! Era un pic trista, vroia "vantamina C", tare scumpa, vroiam sa o asigur ca nu o uita socrela, adica io!
Moni... hai ca mai ai 2 ore dupa ora noastra si incepe petrecerea! Vezi ca daca incep sa strig,nu stiu cu ce viteza se propaga sunetul peste ocean! Super faini deghizatii tai!
Vanina, cum e Renata, s-a calmat? Offf, dintii astia, ne luam de mana!
Mira... fain ati petrecut, meriti din plin!
Pupici la toate, o noapte buna si o saptamana plina de zambete!

Mergi la inceput