*Gravidute&Mamici de IASI* (8)
Raspunsuri - Pagina 14
sweetgys spune:
Neatza burtici, va doresc o zi frumoasa frumoasa, in pofida vremii de afara!

Gya
23+
Vanessa Maria
in burtica la mami
cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA
poze
mihamora spune:
Neata!
O
pentru toata lumea, merge pe vremea asta mohorata si friguroasa![]()
Multumim la fel Gya
Diana imi imaginez cum alergai dupa Raisa
inseamna ca trebuie sa ma plimb acum cat mai mult,mai tarziu cine stie daca mai reusesc..![]()
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ella10 spune:
Neata!
ce urit e afara, chiar daca eu asteptam sa vina iarna , sa treaca timpul mai repede sa ajung si eu sa ma pregatesc de nastere acum nu-mi mai place vremea asta, asta e!
Sotul iar e la munca toata ziua
(asta e pt el si sefii lui mai ales)
am fost un pic la spital, caci medicul meu e de garda, si am stat mai mult si am vazut-o pe bebelina, e activa ce mai , creste intr-un cuvint e bine, sa dea domnul sa fie asa pina la termen
Va doresc o duminica frumoasa!
poze
BIANCA ANTONIA
23+
addiana spune:
neatza tuturor!
michelle
pentru
! intr-adevar, acum e de plimbat cat inca mai sta in carut, ca dup-aia... 100 metri garduri! sau poate ai noroc si mario dominic n-o sa fie atat de neastamparat, denisa nu era chiar asa... (cum ii spui mario sau dominic?)
ella sunt emotionante "intalnirile" (la eco) cu bianca antonia, nu-i asa? imi aduc aminte ca vroiam sa merg in fiecare zi la eco...
sanatate multa amandurora, sarcina usoara pana la sfarsit! si bineinteles cat mai putin kg in plus! (pt tine nu pt bebe)
plicitseala si la mine... denisa e la soacra- a luat-o de aseara, sotul sforaie- a fost la meciul cu romania aseara, eu pe la calculator, iar raisa calare pe mine ca deobicei![]()
kriss mai ai putin si se termina cu aglomeratia din oras! nici nu vreau sa ma gandesc ce e azi pe acolo!!!!
gya, o duminica frumoasa si tie! si tuturor! 
diana, denisa si raisa
poze
ella10 spune:
diana tu stii mai bine ca mine cit de emotionante sunt intilnirile la eco sau miscarile pe care le face bia, suntem tare emotionati de fiecare data cind mergem la eco (tot timpul merge si sotul cu mine)de fiecare data imi dau lacrimile cind ii aud inmioara, eu sunt si mai sensibila din fire.
nu ne-ai spus ce cadou ai luat pina la urma pentru baietelul nasilor
poze
BIANCA ANTONIA
23+
moldoveanca spune:
Mihamora
sa va povestesc depre Domi si despre mine?Off a fost groaznic la nastere, stiti ca eu vroiam sa nasc natural dar cand s-a rupt apa si ma urcau pe masa sa nasc cu dilatatie maxima,pulsul lui bebe scadea infiorator ,asta s-a intamplat de trei ori si apoi m-au bagat in operatie de urgenta.La nastere a obtinut Apgar 6 si a trebuit sa fie resuscitat dar dupa 5 minute a obtinut scor 8.A fost foarte speriata si amplans muult desi stiam ca nu e bine pt el ,dar nu ma puteam abtine,stateam numai langa el si il ascultam cum respira.Acum e bine de fapt nu sunt porbleme cu inimioara lui dar nu stiu exact ce se intamplase atunci,a fost prins cumva cand s-a rupt apa.Doctorita a fost super,o recomand tuturor gravidutelor care au nevoie de un medic bun.In rest ce sa va spun,e un scump si un cumintel,eu am slabit 16 kg din 20 cred ca mai mult de stress.Imi pare rau ca e frig afara si nu pot sa-l scot la plimbarica .Gata, plec ma striga juniorul
Va puup
teo
addiana spune:
asa e ella, si mie imi dadeau lacrimile de fiecare data cand ii auzeam inimioara sau cand o "vedeam mai clar"...
cadoul...pana la urma am luat o masina cu telecomanda si un robot cu luminite etc...
teo mi-au dat lacrimile cand am citit povestioara nasterii... foarte impresionanta! ai fost foarte curajoasa, ai rezistat si ai fost alaturi de bebele tau chiar daca ai plans! niciuna dintre noi n-ar fi putut sa se abtina. felicitari! multa sanatate in continuare si multa fericire!
diana, denisa si raisa
poze
mihamora spune:
Of Teo, ce greu a fost, dar bine ca s-a terminat totul cu bine si ca Dominic e sanatos, asta e cel mai important.Cum spunea si Diana nici una dintre noi nu ar fi putut sa nu planga.
mamica curajoasa.
Vrem si noi sa-l vedem pe Dominic.
si baiatul curajos![]()
Diana eu ii spun Dominic , defapt prescurtat Domi![]()
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
Salut!
ne-am intors in cuibul nostru..in curte e o mizerie de nedescris..ma gandeam ca pelerinii astia fac atatea pacate pana ajung la racla Sfintei..se aud cum se injura, se vede usor cum se imping..Cand am ajuns mai adineauri am rugat un jandaram sa desfaca poarta in dreptul portii noastre ca sa intram..si deja incepusera sa sara cu gura ca de ce ne bagam in fata..parca nu ma vedeau cum arat..deh, ma stradui sa fiu calma si...asta e..privilegiul de a sta in centru, langa Mitropolie.
In noaptea asta vom dormi acasa, in patul nostru..era un frig si in casa, ca am dat drumul la centrala..
Maine la 19 am invitat cativa prieteni, fini..3 perechi..sper sa nu ma agit prea tare..vom comanda pizza si vom manca tortulet si cam asta e tot anul asta:)
Cris, Doamne Ajuta!
in rest..va pup pe toate!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
38+ cu Alessia Stefana AMR 6 ZILE!!
ioana_77 spune:
oana, eu ti-as recomanda sa mai stai cu cineva in rezerva, daca chiar doresti asa ceva (adca sa nu stai intr-un salon mai mare). Eu am stat initial cu inca trei mamici, m-au mai ajutat, macar verbal cu sfaturi, ca erau si la al doilea copil. Dupa doua zile m-au mutat la o rezerva de doua si am stat cu o tipa faina, care nascuse inaceeasi zi cu mine. ne-am incurajat una pe alta, sunt momente cand dormi rupta de oboseala si nu il auzi prea repede pe cel mic, mai schimbi o vorba, trece altfel timpul.
Maria(29.11.2005) si Ioana
36+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07