*Gravidute&Mamici de IASI* (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Nonna76 spune:
kriss,te-a chemat dr. cind nu e de garda pt. ca atunci este mai liber si se ocupa de tine in liniste.Cind e de garda trebuie sa se ocupe de toate cazurile care vin la urgenta.
Si dr. mea tot asa face.Cu siguranta asta e motivul
Criss nastere usoara iar Ami sa fie perfecta
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
moldoveanca spune:
Fetele eu am stat la rezerva de 2 persoane a avut noroc sa fie libera si am platit 500 de mii pe noapte era intr-adevar mult mai curat si cu baia noastra,dus dar era chiar langa nucleul de copii si era o zarva continua.Rezervele cu 4 paturi aratau foarte bine.Ce vroiam sa va spun e ca daca va interneaza mai devreme,cum am patit eu,o sa jungeti la saloanele de gravidutze care arata groaaznic si sunt mamici de mai multe etnii,(nu vreau sa fiu rasista).Mie mi-a fost groaza si imi venea sa fug din spital,dar am rezistat pana la urma
.Astazi a iesit Alinush din spital cu bebe Iulius ,am vorbit putintel cu ea dimineata si sunt bine amandoi.Va pup
teo
ella10 spune:
ce faceti pe o astfel de vreme?eu ma uit la tv si simt din ce in ce mai bine miscarile fetitei mele.
Criss nastere usoara!
poze
BIANCA ANTONIA
23+
addiana spune:
chiar ca vine iarna...am iesit cu fetele putin la plimbare, dar am facut stanga-n prejur cand am vazut ce frig e...imi inghetase nasul!
crismary bun venit si sarcina usoara!
ella repet si eu ce au spus fetele despre superstitia cu hainutele. pana sa nasti sa cumperi tot ce ai nevoie si ce iti place. sa nu faci ca mine...la prima sarcina nu am cumparat nimic, am mers prin magazine si i-am aratat sotului ce sa ia si soacrei la fel. in dimineata cand m-am internat s-a dus soacra si a cumparat cateva hainute, le-a spalat, uscat si calcat rapid... iar apoi impreuna cu sotul au fost si au cumarat ce le aratasem eu, dar iti dai seama ca nu au cumparat nimic, dar nimic din ce le aratasem eu...asa ca mai bine mergi si iei ce iti place de pe-acum!
criss nastere usoara, bebica sanatoasa si recuperare rapida!
miha ai ajuns la piata? si eu ar trebui, dar am zis ca o sa las frigiderul gol poate poate il conving pe al meu sa mergem la carrefour ![]()
michelle ce mai face domi? am vazut si eu pozele, foarte frumoase!
pupici tuturor!
diana, denisa si raisa
poze
Nonna76 spune:
Vreau sa va rog ceva pe fetele care au facut botezul lui bebe.Eu pe 27 am botezul si tre sa fac niste plicuri pt. bani .
Are vreuna din voi un model facut pe calculator.Ca nu vreau sa dau comanda ci sa le fac eu.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
crissintibun spune:
Kriss,Monica,Ella vreau sa va multumesc din tot sufletul k sunteti alaturi de mine.Nu aveti idee cat de mult inseamna asta pt mine.
Eu sunt din ce in ce mai stresata , ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine .Si eu am regretat k a fost azi asa vremea pt k mi-ar fi prins fff bine sa ies ,sa mai imi iau gandul de la operatia de luni si de la emotiile imense de a-mi tine comoara in brate.
Am fost totusi pana la Carrefour cu sotul si am luat peste proaspat pt mine k muream de pofta si niste conserve si supe la plic pt el cand o sa fie singurel.Am mers cu cos de mana si nu am stat deloc la coada ,au casa speciala pt cosuri de mana si acolo nu era decat o singura persoana inaintea noastra.Am stat f putin in magazin k suntem prea stresati pt cumparaturi.
Va pup si ma gandesc cu emotie k atunci cand voi intra iar pe forum s-ar putea sa fiu deja mamica .Asta pt k maine sunt sanse mari sa nu mai am cum sa intru.
[red][black]
Cristina
39+ si
Amalia Maria
ioana_77 spune:
Cristina, nastere usoara, lasa emotiile deoparte, va fi totul f f bine!!!!!
Maria(29.11.2005) si Ioana
36+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
oana8188 spune:
Gety, multumesc mult pt raspuns! Multumesc si celorlalte fete care au adus completari.
Nu sunt inca hotarata daca sa facem rezervare acolo, la rezerva de 1 persoana, sau sa merg la rezerve de 2 persoane.... Nu stiu cum ar fi mai bine pt mine, adica poate mai schimb o vorba, o informatie, etc. Pe de alta parte, daca nimeresc cu vreo mamica enervanta, care sforaie
? Nu stiu inca ce sa fac...
Voi ce parere aveti?
Oana
31+
mihamora spune:
Buna seara!
Hai Criss!
Mult curaj, totul o sa fie bine!Nastere usoara si bebe sanatos!

Multumim Diana, ce sa faca Domi, bine, am fost astazi amandoi la mall,si ne-am mai uitat prin magazine,am stat la sucuri si prajituri
Voi unde ati vrut sa iesiti?
Crismary - bine ai venit!
Moldoveanca -povesteste-ne si noua despre Dominic si despre tine![]()
Nonna - te referi la text?
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
iar e trecut de 12 si eu nu dorm... maine o sa fiu somnoroasa toata ziua
vedeti voi care va treziti prima, dati si la mine o cafea!![]()
michelle, am fost doar la baron la ziua baiatului nasilor nostrii si atat... chiar mi-e dor si mie de o plimbare prin mall, dar cu zgatiile mele...no chance, ma alearga pe acolo de numa' numa'. am indraznit o data sa merg cu tocuri cu ele dupa mine si am ajuns sa fac echilibristica si patinaj artistic alergand dupa raisa...
duminica frumoasa!
somn usor!
diana, denisa si raisa
poze