Fetele din America (92)
Raspunsuri - Pagina 3
Andrada spune:
ultimul e chiar misto (ala e french country sau english country)?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
E french country dar sint la capitolul fantezie....
Baia mea de sus este toata facuta in toile...nu-i tare populara cu sotzu' - cica-i prea girly...aia e. Poate face dush si cu tanti in crinoline holbindu-se la el
Eu bintui siteuri dar mai rau imi fac...imi trebuie pauza de la home decorating. Vreau ceva simplutz, luminos si posibil degeaba (ca-s la fundul sacului - anul asta au fost mai multe cheltuieli la casa decit am preconizat...)
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Mie-mi place toile.
Daca vrei sa intre lumina pune draperii de-o parte si de alta a ferestrei si pe ea las-o libera.
Poate cumperi material si iti coase cineva. Asa iesi ieftin. In Jackson Heights vind indienii materiale frumoase si cred ca sint ieftine.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
In Lower Manhattan sint niste magazine cu fabric remnants si closeouts. Cumperi materiale ca si la Robert Allen etc., pe putini bani.
ocebine spune:
Ramona...la mine in dormitor am luat material de sari din Jackson Heights si mi le-am facut singura...apoi mi-am facut draperii mai groase deasupra (nu pot dormi in soare...mie imi trebuie intuneric bezna, altfel ma scol cum rasare soarele...chiar si cu o crapatura de lumina sint treaza batz).
Rasfoiesc, mi se lungesc okii dupa matasuri...vom vedea. In orice caz e research bun.
Anamaria
Ramona J spune:
Daca vrei sa pui trim cauta la M&J (cel belgian e de cea mai buna calitate).
ocebine spune:
Si roman shades imi fac cu okiu'...
Pina una alta cred ca am innebunit...ce nu im placea mie genu' Laura Ashley, acuma parca imi zimbeste...
Ceva in genul asta (la scara mica....fara exposed beams si fireplace unde pot frige un bou):
http://schandg.com/image/content/c70423140347czsfxtchxwrlxkpwnv/CHD-Living-Room-restored.jpg
Anamaria
Ramona J spune:
Mai... ala seamana cu fireplace-ul meu!
Imi place stilul asta, mai ales de cind m-am facut Texana. La NY aveam stilul IKEA (he, he) din lipsa de spatiu.
Ramona J spune:
Pentru "more of the same" check out www.southernliving.com, mergi la homes si apoi window treatments (e complet cu "how to").
Pe aici cred ca e required sa ai abonament la revista asta...
gabrielaghe spune:
Buna fetelor, imi pare aru ca nu intru decit rar, sint terminata cu treaba, dintr-o parte in alta, asta seara am fost la footbal cu cel mic, plus ca sint si putin racita, ma cam doare gitul.Anul trecut dupa ce am facut o marire a casei,am schimbat si eu toate perdelele, eu de obicei cumpar de la jcpenny, mi s epare f. avantajos, mai ales cind au reuceri mari, tot timpul primesc cupoane d ela ei, asa ca de acolo am cumparat mai totul, am si jaluzele, ziua bate soarele in fata casei si fara cred ca ar fi prea cald in casa:e bine sa te uiti pe mai multe situri pina te hotaresti.Am si eu o intrebare, stiu ca e devreme sa cumpar bilete ptr. romania d eacum , maiales ca vrem sa mergem in iunie anul viitor, dar imi place sa am totul pregatit din timp, voi ati cumparat bilete ptr. tara de la vreo agentie sau ati luat online.Eu niciodata nu am luat de pe calc. mai ales zbor international, nu stiu cum e mai bine.Puteti sa-mi dati si mie vreun nr. de telefon de la cineva de la care ati mai luat bilete.Ramona, cred ca tu parca ai zis ca ai luat bilete d ela Cristi de la o agentie din NY, eu am sunat acum citeva zile si nu mai au acelasi nr. d etelefon, cind am luat bilete d ela el mi s-a parut serios, ai tu vreun nr.de telefon mai recent, merci mult.aS VREA CA PRIN IANUARIE SA IAU BILETELE, MULTUMESC MULT, CU AJUTORUL VOSTRU SINT SIGURA CA O SA GASESC PE CINEVA.Inrest mainimic, in fiecare zi acelasi lucru, sint f. ocupata cu copii si scoala, dar ne-am propus ca duminica aceasta sa mergem la Tampa, la Busch Garden.O seara buna si mai vb.
gabriela