Fetele din America (92)
Raspunsuri - Pagina 18
Gabbriela spune:
Calphalon am si eu , se curata greu daca cumva se prelinge ulei pe ele si nu il speli atunci... dar in rest super multumita.. au fost putin cam scumpe dar isi merita bani.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cenia spune:
Ramona: vreau si eu set de tigai. de pe ce site ai comandat.
la ikea nu ma duc, e prea departe la o ora de noi. eu mi-am luat ieri o tigaie de la TJ Maxx 10 Usd eu nu stiam ca-s cancerigene!
chiar tefal cautam cu disperare.
deci Ramona , nu ma uita cu site-ul!
A!doar de asta am intrat sa va zic ca sunt sale-uri bune la Old navy , e linga casa mea si de aia va tot zic de el. am luat niste bluze de gravida dragute din bumbac, erau reduceri doar la femei cu preturi intre 1,79 usd , 3 usd si mai sus. nu stiu daca au on line sau e valabila in toata America
zi faine sa aveti!
Ramona J spune:
Setul l-am gasit pe e-bay la unii din Dallas, asa ca am scutit delivery (numai transportul costa mai mult decit oalele). Au avut trei seturi si acum vad ca nu mai au.
Am cautat pe internet si am vazut ca astea s-au vindut la Home Shopping Network (sau alt site de genul asta, nu mai stiu sigur care) si era vreo $300.
Asa ca imi pare rau, dar se pare ca a fost un noroc de moment cu oalele astea.
Simina, eu am fost confuza. Am incercat toate felurile de oale, am si din alea la care am mincat teflonul, si Calphalon (hard anodized cum i-o zice). Nu stiu nici eu daca sint daunatoare. La curatat eu nu am avut probleme, pe mine aragazul ma dispera. Am din ala ceramic cooktop, yuck!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CamiM spune:
Multumesc tare mult pentru ideile cu tigai, acum am macar o baza dupa care sa incep sa caut. Pana acum si eu cam tot din cele coated cu teflon am avut dar nu as mai vrea sa le mai folosesc iar cele din inox ma scot din minti ca lipesc si se curata greu. ma duc sa ma uit la cele Calphalon poate gasesc ceva potrivit.
Hihi am gasit si Ikeea pe aproape( ma rog in zona) asa ca sper sa dam o tura cat de curand.
Merci mult pentru idei
Cenia maine dau fuga la Old Navy ca mi-ar prinde bine niste hainute mai de...
Cami 11+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
corinadana spune:
Cami mi am cumparat eu una in seara asta de la Target. Este hard anodized.
Este de 10 inches si cu capac, Calphalon si a fost 34.99 plus taxe.
Maine o bag la niste clatiteeeee!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CamiM spune:
Corina sa o stapanesti sanatoasa!! Merci de tip!!
clatiiiiite..zii repede cu ce le umpli? vin si eu..
Cami 11+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
Ramona J spune:
Cenia, multumesc de pontul cu Old Navy. Din pacate nu am unul prin apropiere, dar daca sintem in zona ma opresc sa vad ce-i pe acolo. Nu sint mare fan, dar cind au reduceri nu ma pot abtine.
Am avut citeva lucruri de gravida de acolo.
Cred ca am mai scris cindva, ce noroc am avut cu ei. Cind tocmai aflasem ca o sa am fetita am intrat la un Old Navy sa vad cam ce lucrusoare de fete se gasesc. Sub nasul meu vine o angajata si pune pret de $1.99 peste tot. Nedumerita, o intreb ce anume costa atit. Ea mi-a spus ca orice de la raionul de bebelusi. Asa ca am cheltuit peste 100 si am cumparat pe banii aia seturi (body plus sarafan de exemplu), hainute de iarna etc. Am stat ore in sir in magazin, tot alegind la hainute. La ora cinci a venit aceeasi tipa, a luat preturile si gata a fost reducerea. Eu ma intorsesem sa-i arat si sotului ce minunatie!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Cami cu gem, ciocolata si zahar ptr Raluca (altfel nu le vrea). Hai!
Ieri, tot la Target, m am uitat peste o carte cu nume de copii. Era 100 000 plus 1 nume. Nici in cartea aia nu am gasit Raluca...eu tot sper. Si ma dispera tantalaii astia ca si scrantesc limba n gura cand ii zic numele.
Tr sa i cumpar costum de Halloween si ea vrea "skeleton bride" ...nicicum n o conving cu altceva.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
uta_ciun spune:
fetelor, am cumparat de curind un slow cooker...tot mi s-a spus ce minunatie e la casa omului, un fel de oala minune...m-a atras ideea de a putea pleca de acasa si a gasi mincarea gata
vreau sa va intreb: aveti? va place? adaptati retetele? in carticica masinii sunt numai retete care folosesc canned goods si as vrea cumva sa folosesc mai mult proaspat, cel putin chicken broth pot sa fac si eu dinainte, dar asa fac eu treaba si uite oala minune nu mai e asa minune :)
numai bine,
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
sinzi_ana spune:
Uta, tocmai ce am facut sarmale la ea...chiar ca e minune!!! Au iesit atat de bune!!!!!! hihi...
Eu mai gatesc carnea de porc sau vita in vin, sau musaca, sau copanele...
Cam orice mancare ar merge la cuptor...
Legumele le fac separat la abur....se innmoaie prea tare in slow cooker...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania