Fetele din America (92)
Raspunsuri - Pagina 17
ciuf spune:
Adriana, ai mei mi-au trimis pasaportul prin DHL. L-am primit in 3 zile. Cred ca a costat expediatul in jur de $80-$100.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Adriana, imi pare rau ca nu-ti place ce ai primit. Eu sint multumita de ele (cele mai multe, citeva merg cadou), iar altele chiar imi plac. Nu sint clienta Sears si deci nu-mi puteam imagina ce primesc. Probabil mi-am imaginat ca-s foarte nasoale si in conditiile astea au depasit asteptarile mele.
Pentru copii nu am cumparat nimic, doar niste chestii barbatesti (tot cadouri) si astea chiar imi plac. Sper ca bunicul va fi incintat! Pe 29 merge la viza. Are 79 de ani jumate si e obligatoriu sa mearga la Ambasada, numai cei peste 80 de ani pot trimite actele. Of, of!
Acte se pot trimite prin DHL sau prin UPS.
Anuta mea e cobza de racita, cred ca fac noapte alba. Asta nu-i bai, doar sa nu ajunga la git, iar am emotii pentru ea. In rest e bine dispusa, nici nu stiu de unde are resurse.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
adriana spune:
A.. Ramona, nu fi suparata.. mersi de pont.. Nu sunt chiar beak.. poate nu m-am ecsprimat bine.. doar ca ma asteptam sa fie de bumbac... unele.. na, n-am citit explicatiile cum trebuie...
Sper sa primeasca bunicul tau viza.. si eu as incerca cu tata.. dar la el sunt probleme de sanatate, nu stiu cum ar suporta avionul
Ciuf mersi.. DHL.. groaazniic de scump... In lipsa de altceva.. o sa-i iau pe astia...off
Ramona J spune:
Nu ma supar, ca nu le vind eu! Eu am citit fabric content, la un singur model am dat cu presupusul si am gresit. Restul sint din bumbac, doar daca au un pic de spandex alea stretch.
Eu mi-am luat si citeva perechi de pantaloni. OK in general, la pretul ala pot gradinari in ei. Sint vreo doua perechi cu care ma aventurez si mai departe.
Vezi ca am scris ca este si UPS, macar pot ai tai sa compare preturile. Oricum, sint sigura ca sint tot pe acolo.
Am si eu emotii cu bunicul, dar cu cit asteptam mai mult cu atit e mai greu. Nici pentru el nu e totuna, dar imi doresc mult sa vina sa vada cum locuim, sa fie linistit ca nu trimitem poze cu casa vecinului.
CamiM spune:
Adriana pentru trimis acte din Romania incoace are acum si Posta Romana un serviciu expres ( parca asa se cheama). Este excelent: nu e asa de scump ca DHL( noi am primit cu DHL acte acum cativa ani si a costat cam 90$).. si vine la usa sa semnezi cam in 5 zile. Noi tocmai am primit din tara acte( pasaport, certificate, etc) trimise de soacra-mea si au platit cam 35$.
Ramona tinem pumnii bunicului tau sa ia viza.
Am vazut ca vorbeati de cratiti si am si eu o intrebare: vreau si eu o tigaie buna si nu foarte scumpa... aveti vreo idee?
Cami 10+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
Ramona J spune:
Anunt
http://dallas.craigslist.org/gms/454377491.html
Ramona J spune:
Multumesc Cami, sper sa primeasca viza.
Nu stiu ce sa zic de tigaie. Depinde ce iti place. Eu am avut din inox si mi s-au parut asa si asa, apoi am cumparat din astea gen T-fal etc., dar au coating care cica ar fi cancerigen. Nu le-am aruncat, cred ca am mincat deja partea cancerigena , dar acum am doua din astea cast iron. Cele mai ieftine cred ca le gasesti la IKEA, nu stiu daca voi aveti vreunul prin preajma. In functie de marime sint cam $35-$50 bucata. Nu foarte ieftine, dar mie astea imi plac. Dezavantajul e ca sint grele.
Oricum, nu prea gasesti o tigaie decenta la $25-30 sa zicem. Eu zic ca merita banii, ca daca ai grija de ea tine mult timp (nu folosesti ustensile metalice si le speli de mina, nu in masina).
Ramona J spune:
Eu am Calphalon, care mi se pare ca sint din astea. Sper ca nu ne fac rau, in orice caz sint multumita de ele.
Ca si cost nu mai stiu cit au fost, ca le am de ceva timp.
Siminaf spune:
Anodized nu sint de teflon sigur, ca am cautat pe net. E ceva mai nou, dar nu am gasit inca pro-cons scrise de consumatori.
Ah, acum am vazut ca Calphalon sint anodized. Eu credeam ca vorbesti de alea de teflon la care le-ati mincat deja stratul... cancerigen... Scuze de confuzie.