Fetele din America (92)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabbriela spune:
perfect... curaj ca nu e asa de greu...
quote:
Originally posted by miereamara
Am gasit 8 ore cu 350$, o gramada de bani...Oricum trebuie sa imi iau Learner's Permit intai. Cred ca e o investitie buna.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Fetelor, trebuie sa va mai spun ce deal bun am facut: cu $27 am cumparat un set de oale cast iron (1 qt., 2 qt, 4.5 qt, tigaie, griddle, trivet si 9 piese gen polonic etc.) Wow, ma bucur ca n-am dat $500 pe Le Creuset. Pusesem ochii pe un set online si pina m-am hotarit a fost sold-out.
Ce ma bucur! Imi pun un tricou de un dolar de la Sears si ma pun pe gatit in setul de oale de $27. Acum de unde gasesc alimente organice la preturi din astea?!
Freegans
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Eu sint aia care cumpara exact cu o zi inainte de 70% off, d-aia cumpar la TJMaxx, ca sa nu ma mai oftic. De acolo am cumparat si eu o cratita cam cu cit ai luat tu tot setul.
I-am luat si mamei una mare sa faca sarmale, i-a dat si nume, o cheama miss ilie (dupa aia din dallas), o unge si-o bibileste, ea neaga ca ar iubi-o mai mult decit pe mine,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Eu sint aia care cumpara exact cu o zi inainte de 70% off, dA
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Si io la fel!!!!!
Asa ca mai ieftin e sa manac la http://www.sweettomatoes.com/!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Ramona J spune:
Eu mai am citeva oale, dar fiecare a costat mai mult decit tot setul asta. Am cumparat online si am avut emotii, mai ales ca nu erau trecute nici marimile. Ma gindeam ca primesc ceva miniaturi pentru copii. Pina la urma mi-am luat inima in dinti - acum sint fericita si abia astept sa le "botez". Cum am putut trai atita timp fara cast iron?
ocebine spune:
Am facut aseara floricele indiene in tuci (d-ala greu emailat)...
Am pus ceapa (shallot) si serrano chilles, curry powder in tuci cu putin ulei...am calit putin, le-am extras si apoi am pus floricelele. Cind au inflorit, am turnat chilles cu ceapa deasupra..un praf de sare...si yum-yum.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Ma incurc... tuci e cast iron, nu?
Cit de tare dai focul? Si noi sintem amatori de floricele, dar le evit ca Anuta e mica si mi-e teama sa nu se inece. Maninca bine si maninca de toate, dar mi-a ramas fixul cu floricelele...
adriana spune:
Ramona, si mie mi-au venit comenzile de la Sears... In afara de o geaca pentru Codrin super meseriasa, restul e cam beak.. bine macar ca n-am dat o masina pe ele
Stie cineva un serviciu de curierat safe DIN Romania incoace? Trebuie sa-mi trimita ai mei niste acte si nu ma risc cu Posta Romana