Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42
Raspunsuri - Pagina 8
rocsy2007 spune:
Felicitari silviutza ma bucur ca vei avea un bebe.
sa fi sanatoasa si sa te bucuri din plin. fetelor eu stau cu sufletul la gura. atat de mult imi doresc sa nu vina rusii, desi am deja simptomele.
asta e merg inainte.
vom vedea ce va fi. am incredere in tutu.
va pup pe toate si va doresc multi bebelusi
sim_stoian spune:
Fetelor, Teo e la spital, i s-a rupt apa dimineata chiar in spital cand s-a dus la control
. Are contractii, o monitorizeaza, inca nu i-au pus epidurala. Hai, Teo!
Sim si
Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
alexia28 spune:
Hai Teo

Hai Feli

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia
unducthable spune:
Teo , intru si eu in galerie , cea mai frumoasa zi din viata ta , sanatate la BEBE.
Diana
kitty_nic spune:
TEO draga mea, DD sa aiba grija de voi, sa terminati "aventura" cu bine si cat mai repede
! 

Hai TEO si bb Mihnea! Va asteptam cu drag si note mari! 

FELI draga mea, sa stii ca noi continuam sa speram si sa tinem pumnii! 

Hai bb-i la mami Feli! 

Mami Cristina si
Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
ysa26 spune:
Teo 

Anca
, Magdita
, Georgia
va multumesc pt vorbele vostre. Va doresc numai bine si cat mai curand sa se implineasca minunea de a fi
. Eu deocamdata astept sa treaca zilele mai repede sa incep tratamentul pt fiv.Pana atunci astept rezultatul analizelor.
Kora tin pumnii, ma bucur k au iesit bine analizele.Cu siguranta va fi o reusita.
Marina e o scumpa Emma, am vizionat si filmuletul impreuna cu sotul.
Va astept cu vesti bune 

Hera25 spune:
Ysa chiar ma gandeam la tine azi. Iti tin pumnii.
Teo ma bucur pt tine.
Kora mult succes.
Va pup fetelor.
rocsy2007 spune:
Nu intru de foarte mult timp pe acest forum dar sincer va spun ca ma bucur pentru fiecare dintre voi. Ma bucur pentru tine teo si iti doresc sa fi fericita .
iti tin pumnii alaturi de toate celelalte tutunici. sper ca fiecare dintre sa ne putem bucura de ziua in care vom tine in brate o minune.
trebuie sa fim optimiste doar tuit este alaturi de noi. va pup pe toate si spor la bb.
georgia_c spune:
hai teooooo.....sa bem bere pentru baiat ... e prima nastere , de cand sunt pe forum ... asa ca bag si io majoretele ...
so ... va ziceam acum ceva vreme ca mi-a iesit vsh=41.. l-am repetat la cantacuzino , si a iesit ok .. =12
tot azi i-am luat lui sotulica analizele de la synevo(cele data de dr urolog ciurel ..
FSH=6.2
LH=4.3
testosteron=16.57
VSH=7
analize normale, har Domnului ... acum intrebarea e ..au analizele astea vreo legatura cu oligoastenoteratozoospermia lui sotulica , sau nu ??.. acum am alta tema de citire ...