Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 2
numeioana spune:
Angi, felicitari pentru bebe marisor! S-o tina tot asa! Cat despre kg, sa stii ca de la vastra sarcinii tale incepem sa luam in greutate, ca abia acum creste bebe f mult... Eu inca nu am niciun kg in plus, dar nu ma bucur, ca am timp sa le iau, chiar ma tem de asta!
Pupici tuturor!
Ioana
20+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nemary spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by felicia20
Eu nu am prea scris in ultima vreme pentru ca nu am avut noutati, dar acum am una, asa ca v-o dezvalui si voua: bebelusul meu e...FETITA! La control mi-a spus ca e mai dezvoltata aproape cu 2 sapt. decat varsta ei (ceea ce cred ca e un lucru bun), lichid amniotic normal si placenta posterioara (asta o fi bine?). Deci se pare ca vom fi parinti de fetita (95%, dupa spusele dr.). la toate!
Felicia, 21+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
--------------------------------------------------------------------------------
felicitari si sa cresca mare si sanatoasa, si nu in ultimul rand
Mari 24+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alinaatudor spune:
buna fetele,
am intrat si eu dupa cateva zile...
dupa cate vad eu..cam multe gravidutze consemnate la pat...cam frecventa problema cu colul..
si noi se pare ca trebuie sa trecem acest test..
sper din suflet sa nu fie nevoie de multe zile...adik..cele 2 sap;tamani pe care ni le-a recomandat dr..sa fie suficiente
acum voi citi ce ati mai scris in ultimele zile..
va pup
Alina 22 si Stefania
gattasalvaje spune:
Salutare Zuzelor !
Hai ca m-am invartit de vreo 3 ori in jurul cozii incercand sa intru in capitolul nou...zuzele shefe, schimbati va rog link-ul de la sfarsitul capitolului 40
Shobo , , numai fericire , o sarcina fara probleme si o nastere usoara si la termen.
Felicia , felicitari pentru gogoshica ! , sa creasca mare , frumoasa si mintoasa
Eu am avut o zi de tot rahatul , adevarat marti - 3 ceasuri rele ...m-am certat cu toti pe la serviciu , sunt racita cobza si colacul peste pupaza a fost acum vreo 2 ore cand a venit sotzul meu de la serviciu...a parcat frumos in fatza blocului pe trotuar si s-a trezit un idiot de vecin , un looser fara nici un Dumnezeu , sa tipe la el sa-si ia masina de-acolo ca e locul lui ( idiotul nici n-are masina ) ca daca nu il face praf , etc , etc. Al meu , capos , normal ca i-a intors spatele , asa ca handicapatul s-a enervat , a inceput sa-l imbranceasca , sa-l injure, sa-l ameninte ,etc. Eu am vazut toata scena pe geam si-am sunat imediat la politie .A venit imediat un echipaj si pana acum am stat cu ei , intai in fatza blocului , si apoi in casa sa dam declaratii. Nu stiu daca am facut bine sau rau ca am sunat ...insa parca m-am descarcat putzin ca simteam ca-mi plesnesc tamplele de nervi. Ufff , m-am saturat de Bucurestiul asta plin de marlanie si de drogati de cartier.
Stau intr-o zona civilizata , cu oameni OK in general , dar se gaseste cate un tampit d-asta care ne strica linistea la toti...Din spusele politistilor , handicapatul nostru este client vechi al sectiei 23 si ni s-a recomandat sa anuntam chiar si cea mai mica amenintare venita din partea lui.Sper totusi sa nu mai existe repercursiuni ale acestui incident...
27+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
zeririlouiza spune:
zuzici se pare ca fetele trec in frunte adica gogoselel iau intrecut pe putici
nemary felicitari pentru fetita
Eliza 25, bine ai venit printre noi, o sarcina usoara in continuare si ai grija sa stai cumintica la patut si sa grija de bb, ca sa rte trewaca fetele pe prima pagina trimite data nasterii, UM, DPN, cred ca astea sunt
Louiza 25s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
zeririlouiza spune:
Angelique, felicitari pentru bb, pentru 30 de saptamani si bravi de maine esti acasica sa ai grija de tine sa nu te mai inebuneasca cai de la serviciu si hai sa vedem cum iti sta cu AMR ca esti prima
Gatta mama nu te mai necaji ca prosti sunt pe toate drumurile, pe noi vecinu de la parter de langa noi ne-a dat in judecata ca am deschis usa de incendiu pe care el o sudase acum 30 de ani si acum noi avem cheie la ea, iar cu parcarea o sa razi chiar si aici sunt nebuni, noi n-eam luptat pentru locul pe care il ocupam acum si sa vezi ca sotul fiind cu un ford dubita baga el si eu il blochez pe trotuar deci suntem 2 pe un loc e circ cand eu vin mai devreme trebuie sa ies apoi sa mutam sa facem of si eu sunt satula si cat ne-am luptat pentru un loc
Louiza 25s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
nemary spune:
azi am intrat si noi in luna a 6-a am implinit 24 saptamani.
Louiza,
Elisa, bine ai venit si multa, multa sanatate. Stai cumintica in pat si scrie-ne cat mai mult, si o sa vezi ce repede trece timpul.
Gatta, sper ca te-ai mai linistit, imi pare rau de incidentul patit.
Mari 24+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
docdecap spune:
Iulia,
am fost azi la Real (in Cta, evident), nu mai aveau patut ca ala, si de altfel intre timp au scos o alta oferta (brosura), in care patutul nu mai este citat... aveau de 2 feluri patuturi pliante, dar cele expuse desfacute erau pline de alte prostii, nici n-am putut sa le vad bine. unul avea nivel superior montat, dar salteaua sper ca nu era aia, ca nu statea deloc dreapta, dar era si super-incarcata cu tot felul de chestii, unele chiar grele. Nasol e ca salteluta e facuta sa o poti plia si pe ea, deci e cam nasol la partea cu spatele drept...
e cam final de oferta, pe brosura spune 27.09-10.
Oricum, vorbeam si cu tati, cel mai probabil va avea un patut lemn IKEA pe care punem aparatori laterale sa nu se loveasca bebe.
Salteaua e d ebaza, si aia o sa fie cu fibre si alte prostii. patul e lemn, sa reziste 2 ani si basta.
va din nou
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
alinaatudor spune:
mai fetele..citesc despre parcare si ma gandesc ca faza cu statul la pat..are si partea ei buna..nu mai trebuie sa ma strecor prin traficul asta infernal..nu mai trebuie sa vad toti cretinii care se cred cei mai buni soferi...uraaa...
Alina 22 si Stefania