Piersicutze de iulie-august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
Genie spune:
Doniro,noi mancam asa:
dimineata (fie ca e 6, 7 sau 8) 240 ml lapte Humana 3
10.00-13.30 mic dejun branza cu rosii, cascaval, branza de vaci cu fructe, etc -cateodata ii dau ceai cu miere sau putin lapte Milli gras sa bea
14.00-14.30 pranz:supa si felul 2
18.00 gris cu lapte, fructe cu biscuiti, iaurt
(mamaliguta o fac cu apa si amestec cu lapte Milli rosu, branza de vaci, branza sarata-pt cine intreba)
21.00 bibe de lapte cu cereale Hipp
Intre mese mai rontie paine, biscuiti, fructe
Sabina si eu am pins-o pe fii-mea in ghiveciul trandafirului japonez
Noi avem alta problema, e destul de constipata, adica face greu kk desi papa pere> o sa incerc sa-i dau putin kiwi azi.
Cu raceala e un pic mai bine, doar nasul o mai supara.Ma gandeam sa ii iau Karvol capsule, voi ati folosit?
Piersicutze spune:
Genie tot acolo am prins-o si. La trandafirul japonez
. Pentru constipatie de ce nu incerci bonisan. E natural. Cu o linguritza se rezolva imediat. Crede-ma, ca-s patita. Daca nu e o ocnstipatie serioasa, gen cum a fost la Bulinel, Bonisan ar trebui sa rezolve. Karvol nu am dat. Bine, ca sunteti mai bine. Eu am imbracat-o mai gros pe pitica si am trimis-o afara.
anasia spune:
genie, am folosit karvol, pe o batista cand avea nasucul unfundat; pt constitatie si la noi para merge de minune;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Muuh spune:
crissa Alexei are 10 kg si 500 gr si 78 cm. De ce vrei sa depaseasca pragul de 10?
Miruna + Alexei (13.07.2006)
nicolica spune:
salutare!
Hai sa va zic si eu ce mananca piersicoiul meu care are 14 kg si 83 cm:
8-8:30 cereale cu lapte de doua ori pe saptamana; branza de vaci cu banana, mar sau para; kiwi cu banana; mar cu biscuiti
12-13 mancare gatita
16-17 iaurt natur cu fructe proaspete; clatite; mamaliga cu branza si sunca;
19-20 soldatei din panie cu unt si cu gem; cu sunca; pateuri calde + 200 ml lapte inainte de culcarea cel tarziu la 20:30.
Intre mese bea doar apa iar cand suntem plecati mananca borcanele Hipp.
Va pup
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
zuzunaki spune:
Buna!
Multumim frumos pt complimente tuturor(nu enumar sa nu uit pe cineva)![]()
Babee,ma bucur ca sunteti bine.
In legatura cu constipatia,chiar azi am intrebat pediatrul pt ca ne confruntam si noi cu aceasta problema in ultima vreme.Sofia stiu de ce e constipata(face zilnic,dar face greu si sub forma de bilute),nu consuma lichide suficient.Pur si simplu nu vrea sa bea.Medicul mi-a recomandat(desi stiam,dar eram in dubiu sa-i dau)20 ml de suc de prune/zi,dimineata de preferat.Daca problema persista,poti dau de 2x 20ml/zi,iar cand tranzitul intestinal revine la normal poti sa renunti la sucul de prune sau sa-l combini cu mai multa apa.
Sof papa cam asa:
la trezire:laptic,250ml(inca milumil)
10.30-11-painica cu unt/almette/cascaval si 1 fruct cu 2 biscuiti
13-14-mancare gatita
17-iaurt cu o lingura de cereale si un fruct/fructe cu 2 biscuiti(daca nu i-a papat dimineata')
la culcare:laptic,250ml.
Intrebare:a renuntat cineva deja la biberon?
Pupici si zi buna!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
crissa71 spune:
Genie: si noi am folosit tot bonisan..e "tare"!!
Multumesc fetelor pt. retetele de mamaliguta...Doamne..atat m-am stresat ..in ce sa-i fierb mamaliguta..ca peste tot gasesc retete cu.." se fierbe malaiul in lapte.."M-am linistit!
Muuh:pai n-as vrea sa-l depaseasca daca nu trebuie..problema e alta..sta intre 9-10 kg de pe la 9-10 luni!!Cand ia si el in greutate putin trebuie sa apara ceva...ori o diaree,ori dintii, ori a fost racit..si nu mai manaca nici cat manca inainte!Cred ca e un prag psihologic pt. mine mai mult...sa-l vad odata macar cu 10,100 kg!!Si noi avem tot 78 cm!Pupici!
Da si Karvol am folosit de f. multe ori...cred ca-si face efectul pe undeva!E un miros placut in camera oricum de la el!Pt. cine-i plac mirosurile astea mentolate!
Va sarut ca se trezeste progenitura si sper sa-mi manance ceva...Iar alerg dupa el prin casa!Dupa ce ca-i dau iarasi ceva dinti(8 dinti si 2 masele avem deja!), a si cazut alaltaieri cu gura in calorifer(si noi avem din alea mari de fonta!), si-a spart rau de tot gingia de sus!Nici nu stiu cu ce sa-i dau!!Mie frica sa nu i se infecteze!I-am dat azi cu glicerina boraxata si seara-i dau cu Dentinox, ma gandesc ca-i face bine avand musetel, dar e mentolat si cred ca-l ustura!Aveti vreo idee?!
Hai ca v-am innebunit!
Pa.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Piersicutze spune:
Doniro tu stii mai bine. Eu doar mi-am dat cu parerea.
Crissa eu fierb malaiul in apa. Pun in apa clocotita. Apoi ii amestec cu branza de vaci, un pic de branza sarata si un strop de smantana. de fapt le amestec pe toate astea si apoi le pun in mamaliga. I-a placut mult. Nu te stresa cu kg. Au si eu perioade si perioade. Si Alex are zile cand mananca tot si zile cand ma milogesc de ea sa manance ceva. Are zile cand doarme mult si zile cand e argintul viu, cand mai repede adorm eu decat ea. Asa sunt copii. Important e sa fie sanatos. Imi pare rau ca s-a lovit. O sa-i treaca.
MADYN spune:
Sa renuntam la biberon??? No way! Nici macar nu vrea sa bea singur din bibe, il ia in mina si mi-l intinde mie sa-i dau in cioc
!!! E un puturos la faza asta!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Piersicutze spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Sa renuntam la biberon??? No way! Nici macar nu vrea sa bea singur din bibe, il ia in mina si mi-l intinde mie sa-i dau in cioc!!! E un puturos la faza asta!
Madysi Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
la fel e si la noi. Nu te stresa.