Piersicutze de iulie-august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
Cristina_Ioana spune:
Tweety, pupacim gagica ocupata, chiar ma intrebam care mai e viata ta si unde te-ai ascuns 
Lara este numele meu preferat de fetita, dintotdeauna mi-am dorit sa am un Luca si o Lara ...poate mi-o da si mie Dzeu una
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Mamanati, pe unde mai esti, iubito, ce mai faceti? 
Ma gandeam ieri la tine...stii ca de regula sunt o optimista incurabila, dar daca se intampla sa ma napadeasca gandurile negre frodata si sa gandesc ca mai rau de-atat nu se poate, atunci imediat ma gandesc la tine si ma calmez...asa ca sa stii ca esti motorul meu, da? 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
zuzunaki spune:
Tweety,
din experienta mea cu Bubu ,nu cred ca are nimic copiluŽ.Pur si simplu este "criza vastrei"de 2-3 ani.Am mai scris eu ceva despre asta.Si pe Bubu l-a "apucat"tot pe la 1,8 luni,toot asa luni de zile nu-mi manca mai nimic...urlete,crize,trantrumuri...Tot tacamul.Eu am fost si la nutritionist cu el din cauza nepoftei de mancare
Pana la urma a inceput usoor-usor sa -si mai revina.I-am dat si un supliment de vitaminte,Sanostol parca.Sa stii ca am citit f mult pe tema asta,si conteaza si f mult modul in care i se da copilului sa manance.sa nu fie stresati parintii(banuiesc ca mamica dispera cand vede ca nu papa)ca automat copilul va avea chiar o aversiune fata de mancare.Sper ca ai inteles ceva,dar ma grabesc tare acum.
Daca vrei mai multe detalii,da-mi un pm.
Si totusi poate merge la un pediatru bun,ca sa o evalueze pe fetita ,nu cumva sa fie ceva medical.
Pup
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
ralucaspm spune:
Norocuta, eu stiu ca merele constipa , la fel si morcovii si bananele. Impotriva constipatiei sunt bune perele, caisele, prunele...
Raluca
15+ si
Ioanna (5.07.2006)
ralucaspm spune:
Olguttza, m-am gandit de multe ori la tine. La un moment dat ne-a scris una dintre fete , nu-mi aduc aminte cine, ca erai din nou graviduta si m-am bucurat mult pt tine. Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea !
Raluca
15+ si
Ioanna (5.07.2006)
ralucaspm spune:
Olguttza, m-am gandit de multe ori la tine. La un moment dat ne-a scris una dintre fete , nu-mi aduc aminte cine, ca erai din nou graviduta si m-am bucurat mult pt tine. Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea !
Raluca
15+ si
Ioanna (5.07.2006)
ralucaspm spune:
Map si celelalte fete care faceti spanac cu ou, spuneti-mi si mie , va rog , reteta. Eu stiu o reteta in care oul trebuie sa fie moale si stiu ca nu e bine pt copii. Noua ne-a spus pediatra ca trebuie sa-i fierb oul 6 minute, cel putin.
Raluca
15+ si
Ioanna (5.07.2006)
crissa71 spune:
Cristina-Ioana: Am inteles sa traiti!
Anasia:Corect...vezi...din prea multa grija stricam caruta!
Tweety:multumim de primire!
Va pupicesc!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Piersicutze spune:
EU SUNT NICOLETA
hello hello sufletelelor.........ce dor mi-a fost de voi 

sper ca sabana sa fie de acord sa fol si eu aceasta adresa pt ca nu mai am cont si sufar ffff tare de dorul vostru
eu sunt ex-adelapop ssi mama biancai maria care este o scumpete desteapta si in permanenta miscareacum stau putin si vreau sa stiti ca am bb2 ............nu imi vine sa cred, citeam discutiile voastre si mi se parea ceva ffff greu, insa acum mi se pare o binecuvantare de la doamne_Doamne
va pup dulce si o sa va du vesti mai des despre noi
NICO
Bianca6Maria si 
doooooooooooooamneeeeeeeeee ce dor mi-a fost de iconul de gravidutza