Piersicutze de iulie-august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Piersicutze
EU SUNT NICOLETA
hello hello sufletelelor.........ce dor mi-a fost de voi
sper ca sabana sa fie de acord sa fol si eu aceasta adresa pt ca nu mai am cont si sufar ffff tare de dorul vostru
eu sunt ex-adelapop ssi mama biancai maria care este o scumpete desteapta si in permanenta miscareacum stau putin si vreau sa stiti ca am bb2 ............nu imi vine sa cred, citeam discutiile voastre si mi se parea ceva ffff greu, insa acum mi se pare o binecuvantare de la doamne_Doamne
va pup dulce si o sa va du vesti mai des despre noi
NICOBianca6Maria si
doooooooooooooamneeeeeeeeee ce dor mi-a fost de iconul de gravidutza
Nicoooooo, iuhuuuuu!!!

Sanatate multa, sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat!
Curajoasa fata ce esti!

Pe unde ai stat ascunsa mei?
Nu ai mai intrat deloc sa vb cu noi, sa ne pove despre voi....ia baga...sa stii ca si daca esti gravi esti binevenita aici sa toci cu noi despre de toate, da?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
norocuta spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Am si eu o intrebare la voi. Clara are o prietena, Lara, in varsta de 1 an si 8 luni. De vreo 2 luni, ea nu mai doarme noaptea decat foarte putin, mananca mai mult aer decat papa si urla mai tot timpul. Mama ei a mers la pediatrii din Calarasi, dar n-au reusit sa depisteze vreo problema. Masele nu-i ies, racita nu e, la urechi n-are nik s.a.m.d. Va imaginati ca maica-sa e disperata si extrem de obosita. S-a ma confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva? Ea m-a rugat sa ii recomandati un medic pediatru foarte bun in Bucuresti, fiindca nu mai stie ce sa faca si nici cunostinte de acest gen nu are acolo. Va pup pe toate si astept raspuns cat mai curand posibil.
Tweety mai intai ma bucur ca esti "cu noi" in ciuda programului incarcat.
Apoi nu stiu din pacate un Dr., dar am vazut ieri o emisiune pe TVRi legat de "alimentatia corecta la copilul pana la 7 ani". Unul din medicii invitati sublinia ca lipsa poftei de mancare poate fi si din "suprasolicitarea parintilor (exagerare si enervare)", dar poate fi si un semn de boala. Chiar cerea sa fie atenti ce refuza, fructele/legume ori carne/lactate deoarece un medic priceput stie ce inseamna. A data ca exemplu jardia (din cate stiu eu e un vierme intestinal), asadar ...iti doresc micutei multa sanatate si mamicii rabdare.
Apropos, cine vrea sa vada toata emisiunea (cca. o ora)cred ca se poate vedea la "inregistrari" de pe site-ul lor.
Au sunat parinti cu diverse probleme: ca la un an si 9 luni nu vrea decat pasat, ca la trei luni refuza sanul si vrea f putin lapte praf, ca la un an si 2-3 luni mananca de toate, dar e foarte activ si nu se ia in greutate,ca refuza mancare facuta in casa si cere numai fast-food etc.
(Deniro) La un moment dat au avut intrebarea ce e recomandat pentru copii intre 1-3 ani, iar Doctorita G. A raspuns:
-masa de dimineata lapte, apoi o masa de fructe;
-pranz: ciorbita si mancarica facuta in casa;
-gustare de dupa-amiaza (intre 17.00-18.00);
-masa usoara de seara.
Din pacate nu a dat foarte multe detalii, am incercat sa reproduc destul de aproape ce a zis, insa a subliniat ca lactate, legume, fructe sunt in prim plan, sa incerce sa se evite dulciurile sau alimentele ce duc sigur la obezitate.
Mami cu doi lei paralei
Genie spune:
Nicoleta felicitari pentru sarcina nr 2! Bravo tie!
Tweety, imi pare rau de problema prietenei tale. Intr-adevar, poate fi o chestie de moment, ceva specific varstei dar e bine sa o vada un medic totusi. Eu am auzit ca dr Stanciu de la Budimex este un medic foarte bun si nu prea da gres. Eu nu il am ca pediatru dar pesoana care mi-a spus stie din proprie experienta. Poate are cineva un nr de telefon sa te ajute. Daca nu, il poate cauta direct la spital banuiesc si sigur va da de el.
Pitica mea inca nu a scapat de raceala. Acum m-a apucat si pe mine. Doarme prost noaptea si se culca foarte tarziu, la 5-6 e in picioare sa manance si dupa aia greu mai adoarme la loc. Mananca prost, doar supa la pranz, peste masa de 18 sare aproape tot timpul in ultima vreme. Ma gandesc ca o fi in legatura cu boala sau cu vreo maseluta care se lasa asteptata. Ah, si inca o chestie: a inceput sa scoata mancarea din gura cand nu-i place ceva. Ciudat, de ex, piureul de cartofi pe care il manca inainte cu placere, ieri l-a scos din gura de parca cine stie ce era. In fine, trece si asta.
Acum e aproape 12 si inca nu s-a culcat.... va dorim noapte buna tututor!
doniro spune:
quote:
Originally posted by ralucaspm
Map si celelalte fete care faceti spanac cu ou, spuneti-mi si mie , va rog , reteta. Eu stiu o reteta in care oul trebuie sa fie moale si stiu ca nu e bine pt copii. Noua ne-a spus pediatra ca trebuie sa-i fierb oul 6 minute, cel putin.
Raluca15+ si
Ioanna (5.07.2006)
Eu spanacul il fac asa:
Calesc o ceapa, adaug o lg de bulion, apoi pun spanacul si apa. Iar oul il fierb tare si il sfaram in portia de spanac pe care i-o dau la o masa. Eu nu am avut succes cu spanacul, Daria mea a luat de 2 ori si cam asta a fost...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor MihaiPOZE
doniro spune:
quote:
Originally posted by Piersicutze
EU SUNT NICOLETA
hello hello sufletelelor.........ce dor mi-a fost de voi
sper ca sabana sa fie de acord sa fol si eu aceasta adresa pt ca nu mai am cont si sufar ffff tare de dorul vostru
eu sunt ex-adelapop ssi mama biancai maria care este o scumpete desteapta si in permanenta miscareacum stau putin si vreau sa stiti ca am bb2 ............nu imi vine sa cred, citeam discutiile voastre si mi se parea ceva ffff greu, insa acum mi se pare o binecuvantare de la doamne_Doamne
va pup dulce si o sa va du vesti mai des despre noi
NICOBianca6Maria si
doooooooooooooamneeeeeeeeee ce dor mi-a fost de iconul de gravidutza
Bine ai venit in clubul
. Eu, una, ma simt tare bine cand vad ca se mai incumeta si alte mamici la bb2, desi mai rar ca mine, deja in luna 6.......Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor MihaiPOZE
doniro spune:
norocuta, mersi mult pt precizari din emisiune ref alimentatia copilului; cam asa ii dau eu Dariei sa pape, mai putin ciorbe/supe (fiind lichide e chinul naibii sa ajunga la ea in gurita fara sa dam jum pe langa...). Oricum nu cred ca ar papa la o singura masa 2 feluri, ca in ultimul timp e cam pretentioasa (sa speram ca e de la maseaua care sta sa iasa...).
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor Mihai
POZE
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by anasia
mada_mxm, multa sanatate Ariannei!ce fel de virus sau ce-o fi este ca nu mai trece? m-am saturat sa iau med si eu si fata si tot degeaba;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Anasia multumim de urari. Ei na culmea ca sa fie meniul si mai complet acuma si eu bolesc. Creca e un fel de gripa ca ma doare si carnea pe mine toate gatul nasul abia respis etc. Uff...

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
mada_mxm,
am ramas masca...cum sa-i faca mai piersicutei vaccin cand e bolnavioara???Si noi azi am fost la ultimul vaccin (inainte de 2 ani)si primul lucru de care ne-au intrebat a fost daca Sofi este"fit".F curios...Multa sanatate!Am primit pm,notat,te voi contacta cand ajung
Mami de pufulet pufilossi Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Zuzunachi la noi face vaccinul oricat de bolnav e baby atata timp cat nu a facut febra in ultimele 24 de ore asa am patit si cand avea fata 4 luni era bolnava de numa dar nu mai facuse febra si atunci i-a facut. Asa fac aici si eu m-am mirat cand am vazut ca asa se procedeaza.
Ma bucur ca in sf ai primit pm-ul nu stiu de ce primul nu a ajuns.

Mada si
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Mada mxm, Cristina hai mey ca mi-ati bagat cuiu' cu centura-aia-minune! In afara de Anglia se mai gaseste pe undeva? Si chiar scade burtihanul cu ea???
Sarilla si noi am invatat sa bem (doar) apa din cana d-aia cu pai dar.... parca tot mai bun e bibe tinut de mami.
emiliapop noua ne-a dat sa facem acum Varilix-ul si probabil ca intr-o luna-doua mergem la intepat iar.
Madysi Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Madyn Cristina se referea la centura aia care se poarta dupa ce nasti din aia din material din panza care o strangi in fct de dimensiuni o poti regla si ajuta sa se retraga burta frumos. Aici nu este asa ceva si eu mi-am luat o centura de la Slendertone care cica este f buna mi-a recomandat-o o tipa din canada si da rezultate am vazut la mine da eu de multe ori uit sa o folosesc sau nu am timp ca daca o folosesti in fiacer zi minim 30 de min in 8 sapt se vad rezultate bune, da tre sa te tii.
Uite aici despre ce e vb https://secure.slendertone.com/en/female-toning-products/flexMax/flexmax-female.php si poate dai un google sau ceva pe google.ro si vezi daca este si in ro.
Mada si
ralucaspm spune:
Doniro, multumim pt reteta
. Eu incerc sa nu calesc nimic la mancarea Ioannei. Am incercat o data o reteta de spanac cu lapte si un pic de unt. Ca si la voi, nu a avut succes. A doua zi insa a vrut sa o manance tati si l-a vazut Ioanna si l-a vrut ea tot. Ii facusem doar putin ca sa vad daca ii place. Vroiam insa sa-i pun si ou si nu stiam cum ca reteta scria de ou fiert f moale ca sa se lege cu spanacul. Altfel Ioanna alege bucatelele de ou si le arunca.
Nicoleta, bun venit in grup
! In cate saptamani esti ? Sarcina usoara in continuare !
Raluca
15+ si
Ioanna (5.07.2006)

Bianca6Maria si
si Sofiliciu-un deliciu
.