ce dres s-ar potrivi ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

poate o sa ma dezaprobati, dar eu as pune dres negru opac cu pantofi cu platforma, de lac, negri.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Un dres foarte fin culoarea pielii mi se pare alegerea potrivita. Sint si de 10 Den foarte draguti. Poti opta daca-ti plac si putin stralucitori.
In nici un caz de plasa.

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Negru, hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

un dres culoarea pieli cit mai apropiat de culoarea pielii tale , ca sa nu faca contrast cu decolteul si miinile.
eu stiu ca ptru tinute formale pantoful trebuie sa aiba aceasi culoare cu geanta.regula nu se aplica la tinute informale cind poti fii asortata cit mai pitoresc.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Eu una nu pot dres la haine de seara chit ca-s -10 grade afara (sufera baba la frumusete)...

Daca vrei neaparat ciorapi, ma gindesc ca poate un ciorap foarte-foarte fin negru (cu dunga poate)...

Ciorapii culoarea piciorului la o rochie neagra de seara mie imi pare foarte demodat (mai mult pentru femei foarte in virsta)...scuze daca deranjez pe cineva.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Pai daca tu nu porti dres, atunci cum vine treaba cu ciorapii negri? Ca doar nu-ti vopsesti piciorul! Eu zic ca un dres foarte fin (max. 15 den) aproape invizibil e foarte bun, e ca si cand n-ai purta, dar te protejeaza totusi putin de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Exact cum am spus: NU port dres la rochii de seara indiferent de sezon.

DAR, daca doreste neaparat, as vedea un ciorap negru fin.

Eu nu am purtat NICIODATA ciorapi culoarea piciorului. Mi se par babesti. Nu-mi plac absolut deloc. Scuze, dar asta e preferinta mea.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Clar ciorapi cuoarea piciorului.
daca te duci cu dres negru arati ca o vampa venita la vanatoare sau la o inmormantare , deinde de imaginatia fiecaruia.
E sexy tinuta cu ciorapi negri , dar nu pt. o nunta.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nici mie nu mi se pare potrivita o tinuta aproape complet(nu stiu ce culoare au pantofii) in negru la nunta.Oriunde in alta parte,dar nu la nunta.Daca ar veni cineva(ipotetic vorbind)la nunta mea in negru as avea o strangere de inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

[quote]Originally posted by andriushca

poate o sa ma dezaprobati, dar eu as pune dres negru opac cu pantofi cu platforma, de lac, negri.

si eu la fel, dar s-ar putea sa nu mearga rochia cu stilul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu stiu ca cea mai eleganta culoare la dres este nuanta piciorului, deci eu asa as opta.

Mergi la inceput