ce dres s-ar potrivi ?

ce dres s-ar potrivi ? | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

Hello dragele mele!

Am si eu nevoie de o parere..sambata trebuie sa merg la o nunta, am o rochita haioasa, neagra, dintr-o matase mai plina, usor satinata, lunga pana la genunchi, in partea de sus cu o "platcuta" din dantela, spatele gol si cu un bolero din dantela pe deasupra. Dilema vine aici..nu pot merge fara dres, e frig...ce dres s-ar potrivi? Voi ce parere aveti?

Multumesc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu as merge pe un dres f fin, culoarea piciorului. In niciun caz negru ca ai spus ca e o nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela.ro spune:

madau,si pantofii??cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pantofii sunt foarte finuti, din piele intoarsa, tocul potrivit de mare.

La dres subtire m-am gandit si eu, dar stiam ca nu prea mai e la moda dresul subtire, lucios. Voi ce ziceti?

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ba e!
si daca nici eu nu stiu ce se poarta pe la nunti...stii tu ce zic!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Si eu as opta pentru dres culoarea piciorului, subtire - 15 den, poti sa iti iei si fara Lycra, daca te deranjeaza sclipiciul.
Distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu una nu pot dres la haine de seara chit ca-s -10 grade afara (sufera baba la frumusete)...

Daca vrei neaparat ciorapi, ma gindesc ca poate un ciorap foarte-foarte fin negru (cu dunga poate)...

Ciorapii culoarea piciorului la o rochie neagra de seara mie imi pare foarte demodat (mai mult pentru femei foarte in virsta)...scuze daca deranjez pe cineva.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

E greu de dat un sfat,atata timp cat nu vad rochia.Insa,la rochie neagra,de seara,eleganta,satinata,lungime medie,dantela,as alege fara discutii un dres negru.Cu aplicatii(floricele la glezna,mici de tot,daca permite pantoful) sau simplu,dar subtire .
Poti folosi accesorii care sa dea culoare tinutei.Si nu uita ca nu este nevoie sa asortezi geanta cu pantofii,deci poti incerca o geanta(plic!) intr-o culoare mai vesela:rosu,argintiu,auriu,asortata la accesorii.

Cel mai simplu,mai ales daca esti bronzata,nu purta dres
(cum spunea Ocebine)

ladyJ

PS pantofii sunt negrii,nu?

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Un dres fin, bej/crem , ca nu te duci la inmormantare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Ciorap fin-fin negru...ce daca e nunta? Pai tocmai de acea, ca e nunta, si trebuie sa te imbraci elegant!!!!!!!!!!!

quote:
Originally posted by ocebine

Eu una nu pot dres la haine de seara chit ca-s -10 grade afara (sufera baba la frumusete)...

Daca vrei neaparat ciorapi, ma gindesc ca poate un ciorap foarte-foarte fin negru (cu dunga poate)...

Ciorapii culoarea piciorului la o rochie neagra de seara mie imi pare foarte demodat (mai mult pentru femei foarte in virsta)...scuze daca deranjez pe cineva.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc fetelor...am stiut eu ca e tare greu ne ales :)...am sa iau unul negru din ala cu duguta si unul culoarea pielii si am sa vad cum merge mai bine.

Cineva ieri imi recomanda un dres "plasa"

Mergi la inceput