Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
ruxandra_sb spune:
Neata,
A-Deju da e posibil ca mucii sa fie reactie la oscilo. Oscilo e de fapt un fel de vaccin mai slab, cu nu-s ce virusi.. (habar n-am daca-s morti sau doar atenuati, stiu numai ca-s in doza mica). Si da 1 tub/sapt mi se pare prea mult pt bb. La Matei cand am inceput cura cu oscilo avea peste 3,5 ani si pediatra i-a recomandat 0,5 tub/sapt sau 1 tub/la 2 sapt.
Dandusa orice medic de familie din Bucuresti (sau whatever) este obligat s-o consulte si sa-i faca vaccinul Crinutei. Nu tb sa fie inscrisa la el. Fiind copil beneficiaza de drepturi speciale. Asa ca-i suficient carnetul de vaccinari.
Danutz multa sanatate. Despre sostete cu otet nu stiu, pt hidratat nu l-am sculat special noaptea.. decat cand se scula el. Si sa sti ca plimbarea de ieri nu cred c-a contat. Adica viroza isi facea de cap chiar daca statea acasa. Pe Grigore&mucii lui i-am plimbat ieri peste 2 ore si nu e deloc mai rau.
Bambo atunci baga tare la shoping. Sa-l devalizezi sanatoasa. Asteptam impresii
Laura felicitari pt ridicare!
Biabaus, felicitari si sarcina usoara!
Da Desiree ai dreptate. O greutate consistenta nu-l fereste pe bb de anemie.
tema cu pusculita:
f interesant. Conu a primit una cadou de botez.. pe care-o s-o si folosim mai incolo. Ar tb sa-i luam una si lui Matei.. [omulet ganditor]
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
danutz spune:
Neatza, din butoiul cu jale !
Buna nu prea e, dar trecu noaptea cu bine as zice. Rares e mai bine, dimineata avea 37.9. Noaptea a fost cam alba, s-a trezit de 3 ori, dar multumesc lui DD ca a vrut sa bea apa, i-am udat sosetelele cu apa si otet, i-am dat odata si niste siropel cu paracetamol(ca nu am vrut sa-l mai chinui cu schimbatul de scutec si pusul de supozitor) si...e clar ca e mai bine. Azi dimineata mi-a mancat si un bibe de 200ml lapte chior. Am zis multumesc DD si pentru asta. Deci nu stiu cum e cu otetul ala, daca chiar are efect sau nu, dar puiul meu macar e mai bine.
O sa continuam si azi cu eferalgan, supozitor, si sper sa manance macar jumate din ce manca pana acum. Mulumesc mult de tot pentru sfaturi, e prima oara cand puiul meu e bolnavior si daca nu m-am panicat e datorita voua fiindca stiam ce e de facut. Pana mi-a raspuns pediatrul la telefon, deja Rares era hidratat si cu supozitor.
Poate ai dreptate Ruxandra cu statul afara , dar eu tot cred ca l-a tinut mult prea mult pe afara, pe vremea asta umeda si friguroasa. Stii, asta iarna, cand erau -5grade si el avea 1 luna si un pic, il scoteam eu afara cam 15 min pe zi. Dar nu era umezeala, era frig si atat.Umezeala asta nu e prea buna nici pt noi, dar pentru ei saracii!!!
Acum o astept pe socrela sa apara si sa-i fac instructajul, azi toata ziua o sa stau eu Rares si sper ca pana diseara sa fie toate aproape de normal...nu de alta, dar sa plecam si noi cu inima impacata in vacanta, nu cu groaza ca puiul nu e ok. Sa va mai zic ca aseara ne gandeam sa renuntam la vacanta?!!!
Revin mai incolo...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
simo29 spune:
Neata!
BAMBO multam de cantecel - de cand s-au nascut David si Filip(nepotul meu de 8 luni) le cant acest cantecel da' numai prima strofa - ca restul nu-l mai stiam! te pupa David si Filip
Despre subiectele de zilele trecute: palme,strigat si altele - recunosc ca am ridicat vocea la David de vreo trei ori si de fiecare data a plans tare,tare....Am promis ca nu o sa-l mai cert pana la trei ani cand o sa am cu cine ma intelege....
Pupici
Simo si David (9 noiembrie 2006)
carla2005 spune:
Fetelor eu stiam ca oscillococcinum contine nu stiu ce extracte din ficat si inima de gasca sau rata ( sau si una si alta), extractele astea ajuta la intarirea imunitatii. Nu cred ca are in compozitie virusi si nu cred ca tine loc de vaccin antigripal! Parerea mea!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
danita spune:
pe scurt la tema:
vazut o tanti in parc cu bb de vreo 6 luni ii tragea la palme stg-dr, copilul nu a zis nici passss, apoi trantit in carutz. imi fac mea culpa ......nu am putut sa ii fac educatie mamei .
sunt iara intoarsape dos ... o colega e iar la oncologie in stare f grava ......de ceeeee ?:(((((((
revin
D
roxanica2006 spune:
Acs, foaaaaaaaarte frumoasa familie ai! Sa fiti toti sanatosi si la fel de fericiti! Victorila e tare maricel, iar fetele domnisoare cu stil. Jos palaria in fata ta, mamico! Ai crescut trei copii...Mie mi se pare greu cu unul...
Danutz, ma bucur ca Rares se simte mai bine, din pacate, asa se intampla mereu, micutzii se imbolnavesc pe neasteptate, tocmai cand ne pregatim de vacante ori in week-end cand nu dai de dr.
Madalutaaaa, cum te mai simti??? Darius se impaca bine cu bona??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
danutz spune:
Manuela, foarte frumoase pozele...iar minunile tale m-au emotionat.Victorila e baiat mare, iar fetele superbe. Am si uitat cum e la Poiana Marului, nu am mai fost pe acolo de vreo 17-18 ani!!!Cand vad asa poze imi zic...Doamne ce tara frumoasa avem!!!
Cu intarziere La multe lunisoare pentru David de Simo si Calin de Roxanac, si pt sarbatoritii de azi:
Tudor de Bebyta
Delia de Lory32
Alexia de Teutz
Alessia de Miraco
Matei de Irinabr!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
acs spune:
Felicitari biabaus! Sarcina usoara si bebe sanatos! Stai linistita: O sa-l iubesti pe Matei cel putin la fel de mult ca si acum!
Multumesc roxanica! Sunt foarte mandra de puii mei!
Nu acelasi lucru pot spune si despre mine, asta relativ la tema cu bataia administrata copiilor. Am avut perioade (doar 2, dar e mult prea mult) dupa nasterea mezinilor, cand am fost foarte obosita si nervoasa si le-am dat cateva palme fetelor peste fundulet :( :( :(. Uneori mai si ridic vocea (la sot mai mult, dar de fata cu copiii :( ). De partea cu palmele am scapat si imi doresc din tot sufletul sa nu recidivez. Ma enervez rar, dar cand sunt foarte obosita ma controlez tare greu :(.
Victoras e in continuare plin de muci. Deja incep sa ma ingrijorez caci respira greu. Nu reusesc sa-l curat suficient nici cu batista bebelusului. Astazi termina antibioticul si e adevarat ca nu mai face temperatura, dar ce ma fac cu mucii? Oare daca-i dau ceva gen Mucosolvan se inmoaie si-i pot scoate mai usor?
Multa sanatate tuturor fulguletilor,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Irinabr spune:
Buna dimineata!!
Avem 10 luni...
De-abia am scapat de raceala si a dat de diaree si tuse...
imi este teaMA DE ENTEROVIROZA..
De trei zile ma chinui cu diaree... si nimic nu merge..
Am avut si bolnavi in casa..
Dupa ce ca nu mananca mai nimic.. Of..
A si slabit...
Multumim pt urari..
si La multe luni sarbatoritilor!!
Nu ma ceratati ca nu intru des pe forum... dar cu un scolar si un bebe in casa este greu... chiar daca stai acasa.
BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni
Matei_dec_2006_laNastere