Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Rares e in patut...mai are putin si adoarme iar eu mai citesc din urma:
Apropo de ce scriai tu Danita ieri, stiti fetelor cum a scapat unchiul meu in 11 sept? (el lucraza la IMB, pe vremea aia aveau sediul chiar in unul din turnuri). In dimineata aia nu l-a lasat matusa-mea sa plece de acasa pana nu au mancat cu totii micul dejun.Se certasera cu o seara inainte ca el niciodata cu sta la micul dejun cu fii-su si cu ea iar a doua zi(exact in fatidicul 11 sept), pur si simplu nu l-a lasat sa iasa din casa pana nu au mancat cu totii. Din cauza asta a intarziat la job, locuiau in New Jersey pe vremea aia si a ajuns in NY exact cand aia inchideau deja tunelul, dupa ce turnurile cazusera. Soarta...mi se face pielea gaina cand imi amintesc!!! Sa va mai zic ca era si ziua mea atunci, eram la munca, colegii din dealing-room faceu deal-uri cu bancile din State, cand cotatiile au luat-o razna dintr-odata. Am deschis Reuters-ul si am vazut dezastrul...m-au lasat picioarele atunci fiindca stiam ca unchiul meu tre sa fie la munca...pana sa apuc eu sa sun la ei acasa, m-au sunat ei sa-mi zica LMA si asa am aflat ca e totul ok!!! Oribila zi...o sa-mi amintesc de ea toata viata!!!
Cu pusculita, avem una, grasa si frumoasa, primita cadou de la banca acum cativa ani! E din portelan, am bagat in ea toate ciudateniile de monezi ramase din calatorii...o sa mai punem...si cand Rares o avea cativa anisori o sa-i scoatem monezile alea sa-i zicem ce si cum.
Bia, felicitari pentru samburelui din burtica, si Madaluta e din nou insarcinata si Aelita, dupa cum ai citit. Daca poti, intra mai des pe la noi sa ne zici cum va merge!!!
Fetelor, fug ca am o groaza de treaba, tre sa ma epilez, fac unghii,spal parul...bagajele nu mai spun, alerg sa iau un pachet trimis de mama cu outze proaspete pt Rares, pe la farmacie ca m-a lovit ca ar fi cazul sa luam ceva cu noi contra diareei, plus ceva curatenie in casa si scos copilul afara cand se trezeste.
Revin mai pe seara!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutz, sanatate multa lui Rares!
Acs, ti-am admirat minunile...am admirat si peisajele...absolut superba vacanta!!!!...Sanatate multa lui Victorila!
Kokorinoooo, pai ne povestesti despre parul tau negru si nu pui poze??????? Hai, sa te admiram...Pozele lui Denis sunt aici...
Biabaus, scuze, ti-am zis ca nu functionez la capacitate maxima ...deci Bebyta era, multumesc Donia!
Simo, ...azi iesim in parculet pe la 3/4...hadeti si vooooooi....

Va las ca Denis defileaza prin toata casa si tre sa fiu mereu dupa curu' lui!!!! Revin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

biabaus felicitari! multa sanatate. ai spune drept, credeai ca o sa l iubesti pe matei atat de mult? ca poti iubi atat? sunt sigura ca nu. la fel te vei surprinde si cu bb2.
donia am obs la d, si nu numai , o perioada in care vocifereaza vehement. si daca nu reactionez cum trebuie....e mai rau. ex: se joaca cu aspiratorul. eu il las, evident, sa fim cat mai calmi la trasul mucilor. il calareste...vb cu el..ajunge la stecher. se joaca ce se joaca si il baga in gura. eu incerc sa i explic ca ala nu e pt bagat in gura, e pt bagat in priza..pe acolo intra curentul bzzz (asta e funny mereu ) in fine...nu bagam in gurita. el ma asculta, intelege, dar cum ma intorc..hap in gura. o data, de 2 ori..bun. mami, pt ca nu ne oprim din mancat stecherul scot aspiratorul pe balcon. sta, se uita, si in sec in care am pus piciorul in balcon...tipete..urlete..

si in sf ajungem unde era interesant. daca ii zic: uite ce ai facut, daca n ai fost cuminte ( asa chiar nu zic....) - orice mai putin varianta b- se enerveaza si mai tare..nu se opreste din urlat..tipete...f f f nasol...

varianta b: pisi, am dus aspiratorul, acum ne jucam cu alteva. a! vrei sa ne jucam cu catelul? ia uite...bla bla..si in secunda 2 e copilul vesel, vioi, jucaus, se mai si ascunde de 2 ori dupa mine sa l gasesc

concluzia era ca vocifereaza f tare la ceva ce nu i convine si daca nu e distras...nu e scapare..stiu, nu ziceam eu asa de la inceput si nu mai scriam toata pologhia aia..?

a, da, ai avut dreptate. sunt o vaca. sa-mi fie invatare de minte ca mi-am lasat copilul sa se chinuie doar pt ca m-au tzacanit pe mine cativa la cap cu ceaiu' lor de camomila. rusine! [omulet trimis la colt]

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

am o floricica pt cateva fete pe care nu le am mai pupacit de mult
asiza, aelita, roxanica, yagmur, alexandra, kokorina, bogdana, lavinia, marani
miraco ne mai citesti? mai da-ne un semn. chris cum e la casa noua? o stire despre pisi si una despre babe pliz fatima cum e la noul job? luly cum sunt fetele?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa

doua chestii n-am inteles[omulet cu doua degete ridicate]

"ei.. i s-a parut ca era oglinda.." :)))) ),sa-mi explice tanti Adeju...

"Dar daca pe voi va amuza...nimic nu va poate opri.",sa-mi explice tanti Donia...

Laura,felicitari pentru ridicat

dovleacul este permis?,daca ,da,aveti careva idei de retete?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

off, stimata tanti dandusa... deci, apres divort, tata a plecat, golind cam trei sferturi de casa si sustragand implicit si rotofeiul meu porcusor... si avand in vedere ca eu aveam cam 6 ani, cand intrebam despre sanatatea porcului, mama imi zicea ca l-a luat tata, c-a crezut ca e oglinda... capisci?? :) e drept ca si mie mi-au trebuit inca vreo 4 ani sa ma prind care-i shpilu'.. :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carla2005

Sosete cu talpa din silicon (cauciuc) am luat de la mini blue sunt super dar cam scumpe...nu transpira piciorul in ele fiindca siliconul ala e aplicat doar pe opartea exterioara a sosetei! Poate le fac maine o poza...
Oscilo eu ii dau Alexutei cate o fiola /saptamana asa mi-a zis pediatara - preventiv impotriva virozelor si nu a avut niciuh fel de reactie!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

sunt convinsa ca n-a avut reactie, la fel cum n-au avut nici alti nshpe mii de copii, mai mici sau mai mari decat eric... dar se pare ca nu exista nicio alta explicatie logica pt muciosii care apar fix a doua zi dupa tubuletul de oscillo... (fara alte simptome..). in cazul nostru, vreau sa zic...

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

a deju pe dl tubulet de oscillo l-ati servit motanului tot odata? adica unul pe sapt intr o singura doza?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by a_deju

asiza, felicitari si voua :) la marks&spencer au niste haine de bebe... belea (si scumpute, la fel :)) ). apropo de, stii ce fata am facut in anglia cand am vazut ca marks&spencer e un fel de mega image care mai are si toale, nu??? :))) oricum, bune salate, bune cafele, bune clatite :)))

Dani a primit cadou haine de la Marks&Spencer de la sefa mea si mi-au placut mult. Si zice ca nu-s scumpe deloc, adica raportul calitate - pret e foarte ok.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

stai asa sa ne intelegem :)) marks&spencer in romania este scump :) si mi se pare logic, ca doar la romanica, toate se cer mai scumpe decat la mama lor afara, cum altu' feliu'??? :))
primavara trecuta am cumparat un set de bodyuri (7 la set, 1 mil 100 in banii nostri), un pulover (1 mil in banii nostri), 1 pereche blugi (600 mii in banii nostri..). booon.. ajung eu acasa, si ma tot gadila michiduta-n fund, asa ca mi-a venit mie sa ma scarpin, si intru pe site-ul de la mama lor.... ce-mi vad ochii??? body-urile - 12 lire setul (sa zic ..max 550 mii), puloverul - 9 lire (max 500 mii), blugii - 4 lire (200 mii...). da??? deci... pricepi acu' ce vroiam io sa zic?? :)) eee... din acel moment m-am lecuit de cumparaturi de-astea "fitzoase" de romania, prefer sa adun ceva mai multi bani pe card, sa-mi trimit cumnata la shopping, si sa apoi sa fac transfer... romania ramane doar pt sosete si cateva maruntenii de stat in casa. in rest e japca curata (si nu ma refer nu mai la toale/incaltari de firma, sau numai la toale/incaltari de copii - desi la astea de copii e furaciune in toata regula..). la absolut totul... de la kilul de morcovi din piata si pana la cele 3-4 milioane extra pe care le platesti doar pt ca pe produs scrie "puma", "marks&spencer" sau...nu stiu...orice vreti voi...
aaa... si pt ca mentalitatea comerciala romaneasca functioneaza de numa'-numa'..chiar si putinele magazine care aveau preturi ok, si marfa de calitate, cum au dat nitel de gustul clientelei.. ce credeti ca au facut primul lucru???? au marit preturile... mi se pare corect :)) cred ca eu sunt sigura tampita din constanta care a redus substantial preturi (ma rog, in aria in care imi desfasor eu activitatea) cand am vazut ca lucrurile incep sa mearga bine.... sa-mi fie rusine, cu o asemenea politica, sigur dau faliment in curand :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

acs - am admirat pozele, sunteti o familie minunata; mi.e si foarte dor de moeciu bran, cand eram in romania acolo imi petreceam sfarsiturile de saptamana

dbunny - nu stiu de magazinul ala, aici nu este, oricum HM e destul de ieftin, sotul se incapataneaza sa.i ia haine de la tommy dar mie mi se par bani aruncati, mai ales ca ii raman mici imediat

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

As vrea s-o inscriu pe Crinuta la pediatru in Buc,ca sa nu fiu nevoita sa merg la C-ta sa-i fac vaccinul de 1 an...,aveti idee daca trebuie sa aduc fisa medicala?
Carnetul de vaccin il am...aici

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

mai, eu cred ca iti trebuie fisa, ca eu si de data asta am intrebat-o pe dna dr condurache cum trebuie sa procedez, ca nu-mi mai aduceam aminte (si mi-a zis sa vin cu fisa la madama ailalta)... desi, pe de alta parte, stiu ca la adulti se rezolva cu corespondenta intre medici/case de asigurari, ceva de genul asta... adica tu ca adult te inscrii la alt medic, iar fostul tau medic va fi instiintat de casa de asigurari ca asiguratul Xlescu nu mai e pe lista lui, ci pe lista dr.lui Ylescu, caruia trebuie sa ii trimita fisa in termen de Z zile...

Mergi la inceput