Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 4
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Adeju,
ma bucur mult ca ai fost la Condurache...,ma bucur ca i-ai transmis nouati de la noi ..., chestia asta cu alergia este incredibila...,nu mi-ar fi trecut prin cap...,acum ce urmeaza sa fai?...,probabil ca ai oprit tratamentul...,fie el si profilactic...,dar altceva mai trebuie sa faci?
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
stai asa ca nu-i asa :) deci cand am zis "reactie la oscillo" ideea era de... reactie... nu de alergie... adica reactie, ca la un vaccin antigripal, care-ti da nitel semne de raceala (ma rog, la unii da, la unii ba... ca io de ex sunt rupta-n doua cel putin o sapt dupa vaccin, de nici nu stiu de ce-l mai fac, ca probabil tot aia ar fi si daca m-as pricopsi c-o gripa... in fine, discutia era alta :)) ). deci ideea era ca oscillo a lucrat, dar si-a facut nitel prea bine treaba, probabil pt ca i-am dat eu doza cam mare... iar de facut, nu am ce face, ca nu e nimic "viral"... pot sa-i dau oscillo in continuare, dar doar jumate de tubulet pe saptamana :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Adeju,
noi avem ceva de la miniblu,au toata talpa cauciucata,dar nu exact cum sint cele din poza lui Dayanara...,cele din poza ei au si virful si calciiul,ale mele sint pe toata talpa...,dar sint superrrr marfa...Noua ni le-a luat Diana cind erau la reducere 100 de mii,acum sint la pret normal ,la 200 de mii...,Crinuta le poata foarte mult...si arata super bine...,cam in aceiasi perioada am luat unele chinezesti cu 100 de mii care s-au distrus de tot dupa citeva spalari...,pe cind astea isi merita toti banii...
pe site-ul lor nu le au expuse...,daca vrei fac poza iti arat si pot sa-ti trimit ca-i trimit Madalinei un pachet,curind...
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
haidi ma, bine ca esti capitalista, daaa??? avem si noi miniblu draga, mai nou :))) e super inghesuit, abia ai loc sa respiri inautru, dar se exista (s-a deschis vizavi de lumea copiilor, stii tu, ala de pe tomis, unde am fost noi inainte de botezul lui eric :) ). sper sa ajung sa bag un ochi, daca nu gasesc acilea, te anunt eu, dar...nu arde :) mersi mult de pont
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
motanu' a avut pusculita...ha haaa..nici nu mai stiu de cand.. sa tot fie vreo 3 ani, cred :) hai, poate chiar 4, cam de cand l-am cunoscut pe mihai (si cam tot de-atunci a avut si nume, eric adica :) ). din pacate, s-a umplut de monede de 100, 500, 1000 si hartii de 2000 cu eclipsa :))) deci...este foarteeeeee utila :))) probabil ca o sa reluam obiceiul, dar nitel mai incolo, cand o sa si-i stranga singur (eu am avut un purcel asa de gras si protelanat si frumos si kitsch cand eram mica, si atat de mult l-am iubit, si eram in culmea fericirii in fiecare zi de vineri cand imi dadea tot familionu' cate 5 lei sa-i var la burtok... nu ma intrebati ce s-a intamplat cu el, ca o data cu divortul alor mei, a disparut subit si porcu', care era plin plin plin plinut... si nu intelegeam care era faza cand ii tot dadea mama cu "ei.. i s-a parut ca era oglinda.." :)))) )
danutz spune:
Pe scurt, venit de la job si vazut ca copilul frige. Intrebat soacra de cand e asa...nici nu si-a dat seama ca are febra.
Pus imediat termometrul...38.8 rectal. Pus imediat supozitor eferalgam si sosetele cu otet. Sunat pediatrul, zis continuam cu eferalgam 4/zi, deci unul la 6 ore, daca nu cedeaza combinam cu novocalmin, plus hidratare din 15 in 15 min. De mancat am reusit sa-l fac sa pape 3 masuri de cereale cu lapte.Acum l-am culcat.
INTREBARI VA ROG RASPUNDE_TI URGENT:
1.cum fac cu sosetelele...trebuie sa le ud tot timpul?
2.cum il hidratez daca el doarme? dau bibe cu apa in somn?
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danita spune:
" In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai." Abraham Lincoln
noapte frumoasa
D
a_deju spune:
offff danutz.. in afara de multa multa multa sanatate, nu stie fata ce sa zica....
bamboletta spune:
quote:
Tema zilei:
copii vostrii au deja o pusculita?,nu ma refer la cont...,ci un porcusor grasan cu o gaurica-n spinare in care sa bagi monezi de cite o mie,cinci,etc....
daca,nu...,le veti cumpara una?
am impresia ca s-a cam dus mitul asta...,acum este mult mai simplu sa scoti bani din buzunar si sa le dai sa-si cumpere ce au nevoie...,mi-ar parea rau sa fie asa...,pentru ca pusculita mi se pare o metoda foarte buna de educatie...in muuuuulte sensuri...
cand eram micuta imi placea tare mult sa am pusculita sigur ii voi lua si Antoniei bine ca mi-ai adus aminte
fetele
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
danita spune:
danutz:
1. sosetele le tot schimbi . mie mi-a zis sa ii pun carpe umede la incheieturi si daca creste mai mult temp sa ii pun o carpa infasurata si in jurul pieptului
porumbita80 spune:
Danutz dai apa in somn daca ai bagat supozitor o sa -si revina, fa-i ceai daca apa nu bea important mult lichid eu asa stiu.
Dbunny spune:
tema zilei: da, avem pusculita, e super de la Ikea verde-kiwi. Dani inca h-abar n-are de ea.
dayanara habar n-am de sosete d'alea. Da celalalte antiderapante nu vi-s deajuns ? In plasticu cela care zici tu n-o sa-i transpire piciorusele ? am admirat poze cu voinicu' tau....voinic tare si smecher se vede...
Danutz eu cand Dani a facut febra l-am `sters` pe frunte cu carpa umeda,nu tineam mult, doar 2-3 secunde. apoi spalam iarasi batista la robinet(deci nu apa rece, a meu facu febra in iulie) si iar stergeam fruntea... banuiesc ca asa ceva or fi si cu sosetele;cand vezi ca se incalzesc(sau din 5 in 5 minute de vreo 3-4 ori) le reimbibi. Sanatate
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu