Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dandusa nu. din cate stiu eu nu e nevoie de fisa. eu am facut vaccinul de 2 luni la onesti si nu am avut nevoie de fisa, doar l-a trecut in carnet. important e sa vrea si doctorul....cred
va pupic dulce si va urez o noapte usoara cu bb cuminti!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ca se poata intampla ce zici tu, ar trebui ca medicul sa aiba un vaccin in plus. medicul de familie care are si copii pana in 3 ani inscrisi pe lista, in baza respectivei liste, ridica un anumit numar de vaccinuri de la..nu stiu..sanepid era inainte (nu stiu cum ii zice in prezent), iar acest numar este egal cu numarul copiilor inscrisi care in luna respectiva implinesc varsta de vaccinare (adica in luna septembrie am 3 copii de 2 luni, 4 de 6 luni si 10 de 12 luni, deci exact atatea vaccinuri imi vor fi date de catre..sanepid..). spunand asta, ma refer la vaccinul acela gratuit, de la stat. daca vaccinul etse cel cumparat de tine, normal ca il poate face orice medic, oriunde in tara, fara sa fie nevoie sa inscrii copilul pe lista si fara fise si alte nebunii :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by biabaus
vad ca nu sunt singura si am cui sa spun si eu ca sunt insarcinata..... am aflat duminica dimineata.... si inafara de mine sotul si piciul meu voi sunteti primele care afla
restul familiei inca nu a primit vestea.... astept nunta fratelui meu si prima ecografie :)
va multumesc ca existati
nu stiu cum faceti de aveti timp si de prietenele mamici de pe forum
matei cum vede laptopul vrea in brate sa butoneze , asa ca l-am mai ascuns in timpul zilei
de jumate de ora ma chinui sa vad care e ultimul capitol, am zis ca mai citesc si eu din urma (pe diagonala e mult spus..)
am reusit insa sa vad ca mai e o mamica de fulgulet insarcinata, aelita, felicitari
noi ne doream acest bb2, nu chiar atat de curand, dar daca dd asa a hotarat, e fff ok pt noi (mai ales ca-l vrem si pe bb3 :)
matei e un nazdravan si jumatate....merge singurel doar prin casa, in parc nu vrea inca, cred ca nu are suficienta incredere inca
deocamdata nu-mi vine sa cred ca mi se intampla, dar cred ca o sa fie complet diferit la a 2a sarcina; stiu deja ce inseamna, n-o sa mai fie curiozitatea de prima data : oare cum o fi cand misca, oare cum or fi contractiile; ce-mi doresc insa este sa nu mai iau atat de mult in greutate, mai ales ca ramasesem cu 6 kg
va pupic pe toate
Bianca si bebe Matei
poze
FELICITARI!! sa dea DD sa ai sarcina usoara!!
mai e o mamica de fulguleti cu ochisori la purtator, madaluta :)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Neata,
A-Deju da e posibil ca mucii sa fie reactie la oscilo. Oscilo e de fapt un fel de vaccin mai slab, cu nu-s ce virusi.. (habar n-am daca-s morti sau doar atenuati, stiu numai ca-s in doza mica). Si da 1 tub/sapt mi se pare prea mult pt bb. La Matei cand am inceput cura cu oscilo avea peste 3,5 ani si pediatra i-a recomandat 0,5 tub/sapt sau 1 tub/la 2 sapt.
Dandusa orice medic de familie din Bucuresti (sau whatever) este obligat s-o consulte si sa-i faca vaccinul Crinutei. Nu tb sa fie inscrisa la el. Fiind copil beneficiaza de drepturi speciale. Asa ca-i suficient carnetul de vaccinari.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
de acord cu tine la prima , si de acord partial la a doua, adica doar la partea cu consultul.. adica da, orice medic de familie o poate consulta pe crinuta (deci... nu "trebuie sa o", ci "o poate"... serviciul unde merge cu "trebuie sa o" este doar urgenta, din pacate... medicul de familie are ca prioritate pacientii inscrisi pe lista, chiar daca tu apari la usa cu un bebe in brate... stiu ca suna foarte dur si poate chiar stupid, dar asa este, si din anumite puncte de vedere - si mai ales, daca sistemul ar functiona si ar fi remunerat corespunzator - mi se pare corect sa fie asa.)... iar pentru restul, am scris mai sus un mesaj :)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
a deju pe dl tubulet de oscillo l-ati servit motanului tot odata? adica unul pe sapt intr o singura doza?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
aaa... da???!!?? ... dizolvat in 100 ml de ceai. de fructe. de padure
deci.. sunt idiot, sau sunt idiot???
dianocica spune:
mi am amintit de niste nervi pe care mi i-a facut una in parc. .auzi, ii zice lui d: scoate mana din nas ca nu e frumos! bai nene, am luat foc. deci eram...vai de capul meu...pai io nu mi mai intru n haine de mandrie ca copilu' meu isi descopera nasul, ca invata sa inlature un disconfort, ca o sa-si scoata mucii singur (pfiu..sa vina si vremea aia.) si vaca aia ii zice, auzi, sa scoata mana dein nas...si pe un ton..de a ramas copilu' masca...
partea buna: tot in parc. o tanit..ciudatica..sa zic asa..la 41 de ani, blugi mulati, (arata bine, nu zic..), maioul cu leopard, bluza sub sani peste, bolero inchis cu lantic deasupra, mereu extra coafata si machiata (ieri avea o dunga grrroasa de creion negreu pe sub ochi, cu vreo 2cm mai lunga decat ochiul..daca intelegeti ce descriu eu aici..), o fetita la vreo 10 ani, coafata mereu ca ma-sa, grasuna.... efectiv zambesti cand le vezi pe strada.
ieri erau si cu bunica. tare...beton..cu peruca french cu breton, machiata ca fii-sa, si palarie deaspura..ce mai, nu poti sa nu le vezi..si ma opresc. a..nu are caciulita (apropo, mai e cineva care iese fara caciula?) am inghetat. zic hop, am pus-o..vaaai, ce bine...inghetat din nou. am auzit bine? vai, ce de copii infofoliti am vazut azi..2 caciuli si gluga... e..si s-a apucat gagica de vorbit..mai fetelor, o fata asa de treaba...cum a gresit ea la primul copil, a facut cum zicea toata lumea, l a chinuit si cu infofolitul si cu mancatul..numai tampenii..apoi, la fata, s-a trezit..si nu a mai facut asa..si ce bine..felicitari..vai, ce bine ca nu e imbracat ca la balamuc..vai, mananca san? ce frumos..nu pot sa cred! ati nascut natural! a..si il cresteti si singura? cum, nu e nici mama nici soacra... felicitari! aveti un copil asa frumos, se vede ca ii merge bine..(intre timp d incepuse sa se bage si el in vorba..) a, si cati dinti..vai vai vai..
fetelor, m-am simtit atat de bine..nu stiu, aici suntem toate, una mai minunata ca alta..si ne stim si ne apreciem zi de zi. dar parca..cumva... totul pare mai usor...cand vorbim aici..parca vorbim doar de cele bune..de cele usoare..si stim cu toatele ca nu-i asa usr. da, e frumos..dar usor..nu e mereu. nu stiu cum sa va descriu, m-am smtit exceptional. si mi-am dat doua palme pt ca am uitat ca aparentele inseala si ca nu e bine sa judeci oamenii fara sa ii cunosti.
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
a_deju spune:
hai ca am avut spor :))
va mai las si pe voi acuma :)
dar mai am si io un dor, cum zicea poetu'... ktrineluuu!!! hau (hau) ar u??? (vroiam sa zic ca am vazut si pozele, si nu stiu dom'le... mi-i asa de drag de fatza ta.... nu ca nu mi-ar place la nebunie si restul gastii de canadeze... dar asa...ca o dedicatiune de amor ghebos.. ia uita-te repede, mai ai scame pe sacou???:))) )
kikineata spune:
da la vechea orchestra si am vazut si in miniblu
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by dayanara
Dbunny daca mai esti prim preajma zi.mi si mie te rog daca stii vreun magazin unde sa aibe sosete cu talpa de cauciuc sau silicon ceva de genu asta sa nu alunece, in kiabi nu aveau decat pe pagina online si cand sa comand nu mai aveau masura lui ivan
dar sa fie toata talpa ca astea asa:
http://www.kiabi.com/bebe-garcon/chaussettes/chaussettes/chaussettes-a-semelles/262/1637/P137137
http://community.webshots.com/user/dayannara
ieste pt prima oara cand vaz asa ceva... :)) da' sunt foooaaaarte tari, frate!!! romanica, la noi ati vazut pe undeva..????
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
bebinuta spune:
Ada doarme, asa ca repede pe forum.
Buun, saptamana trecuta a facut febra, dupa cum stiti. Adeju spune ca Eric a facut reactie la oscillo si ca e mult un tub pe saptamana. Dar Ada nu a facut reactie ca ii dadusem 3 tuburi in 3 zile? Doar pediatra mi-a spus sa-i dau o saptamana zi de zi si apoi unul pe saptamana.
Si va intrebasem minunatelor ce parere aveti si nici una nu ati spus ca si un tub pe saptamana ar fi mult.
Deci, sa revenim, ar fi posibil ca reactia sa fie de la oscillo?
Ada se simte bine acum, daca nu luam in considerare, ca are o mama incapatanata(idioata) , care dupa ce a vazut ca de 2 ori o doare burtica de la iaurt, i-a facut iaurt de casa(cica o fi mai bun) si azi noapte se chinuia saracuta .... Declar aici (ca sa nu mai fiu tentata) ca nu ii mai dau iaurt cel putin pana la un an.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
a_deju spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Ada doarme, asa ca repede pe forum.
Buun, saptamana trecuta a facut febra, dupa cum stiti. Adeju spune ca Eric a facut reactie la oscillo si ca e mult un tub pe saptamana. Dar Ada nu a facut reactie ca ii dadusem 3 tuburi in 3 zile? Doar pediatra mi-a spus sa-i dau o saptamana zi de zi si apoi unul pe saptamana.
Si va intrebasem minunatelor ce parere aveti si nici una nu ati spus ca si un tub pe saptamana ar fi mult.
Deci, sa revenim, ar fi posibil ca reactia sa fie de la oscillo?
Ada se simte bine acum, daca nu luam in considerare, ca are o mama incapatanata(idioata) , care dupa ce a vazut ca de 2 ori o doare burtica de la iaurt, i-a facut iaurt de casa(cica o fi mai bun) si azi noapte se chinuia saracuta .... Declar aici (ca sa nu mai fiu tentata) ca nu ii mai dau iaurt cel putin pana la un an.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
tu i-ai dat preventiv, sau deja era instalata raceala..??? ca daca era instalata, e ok 3 tuburi... insa, repet, ca reactie la eric nu au aparut de muciosi, da??? care curgeau rauri, albe si inspumate, pe barbie in jos. nimci altceva. nici vorba de febra, sau alte alea alea...
bamboletta spune:
Neata
Dandusa-
Biabaus-felicitari,sarcina usoara te asteptam mai des pe la noi
Kokorina-nu stiu sigur daca mergem azi la "carrefour" cica e f aglomerat,ma mai gandesc
sandokanii si mama frumoasa
vrem poze,vrem poze cu noua culoare
Simo-si eu la fel tot prima strofa o stiam
Danita-imi pare rau
Acs-f frumoase pozele,ai o familie super
Irinabr-matei
multa sanatate
nici nu am terminat de scris si a facut ochi deja
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006